Dota Oynayan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------
    Branxian bunu yazdı:
    SyspioniC bunu yazdı:

Valla hocam ben priv takılıyorum. Privde daha iyi adamlar geliyor. 

hocam eurobattle da artık privlerinde bir anlamı yok. Bir ara herkes "priv pro" diye oyun kuruyordu. Seviye farklılığı belli olsun diye "Hardpro" dedim ki hardpro değilim dir (sizde değilsiniz merak etmeyin  :) ) . 1hafta sonra oyuna girdin ne göreyim. "Hardpro priv pro seviyeli +18 ..." , ve böylece başlamış oldu. Expert yazmaya korkuyorum amk sonra yazacak ne kalacak diye... Ama sağlam oyuncuları var o yüzden oyun ayarladığım zaman giriyorum başka zaman çekilmiyor en az 3 saatim leaveler yüzünden boşa gidiyor...

bende diyorum bu Hardpro priv pro seviyeli +18 çart çurt ney :|

herkesde pro bu oyunda anasını satiim 15dk kanaldayudım noob görmedim.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

hocam ddayin sonlarindan sonra dota çıktı ozamandan beri oynarım gerek  garena gerek wepla gerek battle.net gerek hamachi gerek priv gameler.

Kısaca özetliyeyim..

Garena 2 sene oynadım :  Quiter fazla degildir ama, noob pek fazladır. 2 oyunda birişnde illaki noob çıkar engel olamazsınız. çok küfürcü adam vardır, aile ortamında oynamanızı tavsiye etmiyorum...

Battle.net 1 sene oynadım :  Battle.nette oynayıpda 5v5 başlamış oyunu 5v5 bitiren yoktur daha :D 5v5 başlar 2v3 e kadar iner o sayı.

Wepla : weplada quiterda noobda hat safhadadır. ancak gece 4 den sonra oyunlara girerseniz zevk alabilirsiniz, veya priv game atıcaksınız. Ancak weplada 5-6 sene önce account almadıysanız hiç girmeyin noob olursunuz.

Benim tavsiyem, weplada oynamanızdan yanadır ancak idniz 15k üstünde ise weplayı es geçip garenada oynayın. Ha 15kdan düşük idniz  varsa wepla akar.

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

weblada id ne alaka

adam 5 yıl batte.net de oynasa sorna gelse weplaya çömez mı olcak

bide hocam senin bahsettiğin gercek battle.net mi yoksa eurobattle.net imi diyon

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı:

ee hocam 1 tür eleme şeklidir id olayı Weplada sen 5 senelik oyuncusundur ancak kuran kişi senin kaç senelik oyuncu olduğunu nasıl oyuncu olduğunu nereden bilsin account alımı kapatılınca artık wepla da accountlar öneme bindi zaten quiter noob 1 ara baya vardı ancak o kadar kalmadı eskiye nazaran tr de dota atıcaksan wepla derim herşeye rağmen  

Asla Asla Deme. . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    billizard ın orjinal battle.net inde oyanyan varmı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    yukarı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    kendine bi hero bul sürekli onunla oyna. ilerde o heronun vuruş hızını, item önceliğini falan herşeyini ezberlemiş olacaksın yani karakterin herşeyini bilmen lazım. Benim tercihim Traxex (Drow Ranger). Başta pek fazla pvp atamazsın ama 16 lvldan sonra iyi hp olursa pvpde rakip tanımaz. 

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    bi ara tahribat olarak toplanıp dengeli bi takım kurup kapısak

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:

Valla hocam bende Eurobattle'da hostluk yapıyorum.

Olabildiğince seçici olmaya çalışıyoruz. İsimler genelde kendini belli ediyor ama isimlerede güvenemiyoruz herzaman.

Gece 12'den sabaha kadar

Branxian, Nocturnall, Katatris, [S]hannon tayfa takılıyoruz.

Genelde oyunlar priv olarak xnxx, xnxx1, xnxx2, zxc oluyor. Reklamlarda rastlarsanız buyrun birgece oynayalım.

Bu 4 kişide sorun yok ancak genelde +1 olan yani 5. kişi geldiğinde ya küfürbaz oluyor, ya da biraz ezik çıkıyor. Muteleyincede karşı tarafa bilerek ölüyorlar en sinir olduğum bunlar.

Geçende bir oyunda Broodmother'a sy kasan bile vardı.  

ooo oda bisimi n necro ya fury kasan gordum(=

+haci bnde gelebilirim sizin oyunlara euroda oynuorm genelde id: kurgu . friende ekliyim simdik oynariz sonra(=

imza
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

XCoder bunu yazdı:
    kendine bi hero bul sürekli onunla oyna. ilerde o heronun vuruş hızını, item önceliğini falan herşeyini ezberlemiş olacaksın yani karakterin herşeyini bilmen lazım. Benim tercihim Traxex (Drow Ranger). Başta pek fazla pvp atamazsın ama 16 lvldan sonra iyi hp olursa pvpde rakip tanımaz. 

peki ranger i seçicem hangi itemleri almayılım öncelikli olarak

-Genelde önce su hp basan ilk sıradaki materyalden yapıom sonra hp veren sarı yüzük falan ? 

Toplam Hit: 6541 Toplam Mesaj: 43