Dota2 Compendium Points
-
sa müritler malumunuz d2 de dünya şampiyonası başladı ve compendium uda yanınlandı fakat bir sıkntı var point bulamıyoruz compendium a zaten kitap 10 dalır point almaya kalksan oda 10 dalır :) şimdi varmı elinizde compendium points ler compendium almamış olan arkadaşlar hiç degilse alanlar faydalasın paylaşalım aramızda kasalım compendium u :) steam id:walrus0285
-
dünkü patch puan takasını markette satılmasını yasakladı maalesef
-
Yasak yok sanırım steam markette satılıyor, arıca takas da yaptım bugün... Kusura balmayın compendium aldıysanız ve para eden ödül düşer umudunuz varsa zike zike points alacaksınız.. Ben öyle yaptım, 10 gün önce compendium aldım ve sadece 50 points düştü o kadar oyundan... Eğer para edecek item düşmezse bu oyuna 1 cent bile vermem daha..
elcondor tarafından 21/May/14 20:11 tarihinde düzenlenmiştir -
elcondor bunu yazdı
Yasak yok sanırım steam markette satılıyor, arıca takas da yaptım bugün... Kusura balmayın compendium aldıysanız ve para eden ödül düşer umudunuz varsa zike zike points alacaksınız.. Ben öyle yaptım, 10 gün önce compendium aldım ve sadece 50 points düştü o kadar oyundan... Eğer para edecek item düşmezse bu oyuna 1 cent bile vermem daha..
yok hayır daha 4 saat önce arkadaş verdi 2 tane cp buarada aynen hacı bakalım eger bu aldıgım kitap patlarsa bi daha ıh ıh :) kaba taslak bir araştırma yaptım direk steam pazardan nereden baksan 15 tane immortal item alabiliyon 20 dalır a
-
CosTeR bunu yazdıelcondor bunu yazdı
yok hayır daha 4 saat önce arkadaş verdi 2 tane cp buarada aynen hacı bakalım eger bu aldıgım kitap patlarsa bi daha ıh ıh :) kaba taslak bir araştırma yaptım direk steam pazardan nereden baksan 15 tane immortal item alabiliyon 20 dalır a
tamam da itemden iteme fark var, düşünsene compendium 100 levele en az 10 kadar immortal kutu verecekler sanırım. Sadece bir tanesinden URSA nın immortal şapkası çıksa 300 key ediyor, PUDGE DC hook 170 USD... zaten bu ihtimaller heyecanladırıyor insanları...
-
Valve iyice bokunu çıkardı. 6 milyon sadece kazanılanın %25 i Yani valve sadece kitap ve taş satışından 18 milyon dolar cebe indirdi. Tamam eywallah kazansınlar bişey demiyorumda. O goallar ne amına koyum. Bikere taş almıyorsan bibok vermiyor. Taş alıyosun %100 ile 300 arası exp bonusu ve saçma sapan itemler veriyor. Ranked oynayan adam exp i götünemi soksun ?
Şimdi yeni goal yapmışlar 10m için taunt şaka gibi amk. Dahada 1 kuruş harcamam ne valve için nede teamler için. Götünü sikeyim gabe
manhyak tarafından 22/May/14 00:11 tarihinde düzenlenmiştir -
valla mor pembe bişeyler gördüm ama nedir ne değildir haberim yok attım 1 el sonra çıktım :D
-
elcondor bunu yazdıCosTeR bunu yazdıelcondor bunu yazdı
tamam da itemden iteme fark var, düşünsene compendium 100 levele en az 10 kadar immortal kutu verecekler sanırım. Sadece bir tanesinden URSA nın immortal şapkası çıksa 300 key ediyor, PUDGE DC hook 170 USD... zaten bu ihtimaller heyecanladırıyor insanları...
maalesef o immortal kutularında ne dc hook çıkacak nede ursa alpine seti valve'nin yeni yaptığı itemler çıkacak. zaten dc veya alpine çıkarsada fiyatlar düşer 5-10$ arası olur
ulan zamanında 2 keye dc hook takas etmedim beynimi sikeyim
-
manhyak bunu yazdı
Valve iyice bokunu çıkardı. 6 milyon sadece kazanılanın %25 i Yani valve sadece kitap ve taş satışından 18 milyon dolar cebe indirdi. Tamam eywallah kazansınlar bişey demiyorumda. O goallar ne amına koyum. Bikere taş almıyorsan bibok vermiyor. Taş alıyosun %100 ile 300 arası exp bonusu ve saçma sapan itemler veriyor. Ranked oynayan adam exp i götünemi soksun ?
Şimdi yeni goal yapmışlar 10m için taunt şaka gibi amk. Dahada 1 kuruş harcamam ne valve için nede teamler için. Götünü sikeyim gabren
+++++++++++++
ağzın bal yesin, iyi özetledin...
-
KAAMOS bunu yazdıelcondor bunu yazdıCosTeR bunu yazdıelcondor bunu yazdı
maalesef o immortal kutularında ne dc hook çıkacak nede ursa alpine seti valve'nin yeni yaptığı itemler çıkacak. zaten dc veya alpine çıkarsada fiyatlar düşer 5-10$ arası olur
ulan zamanında 2 keye dc hook takas etmedim beynimi sikeyim
peki bu itemlerin fiyatlarıyla kimler oynuyor, geçen sene 50 dolar olan DC hook şimdi 170 dolar... Bu bağışçılar var dota2lounge' da onlar mı fiyatları belirliyor..
-
az sayıda bulunan item = cok para
cok sayıda bulunan item = az para
ÖRNEĞİN totalde communityde 1 milyar item var diyelim bunların 50 tanesi dragonclaw hook , 100 milyonuda common sikik bir item. hangisi değerli olur ?
birde immortal olan itemler bir daha dusmuyor sayısı hep sabit kalıyor(ekstra ordinary durumlar dışında). yukarıda yazdıgımız 1 milyar item her oyun sonu item dustugunde veya birisi storedan item aldıgında artarken bu dusmeyen itemlerin(immortal vb.) %'lik oranı azalıyor. buda demek oluyor ki değer artışı.
bence communitydeki iq seviyesinin düşmesi de bir etken. daha bir çok faktör eklenebilir başlıcaları bunlar.