Dotacılar Bi Bakın Hele..
-
Agalar bende War Craft 3 Reign Of Chaos yüklü. Battle.net üzerinden oynuyorum. Dota felan var ama daha bugüne kadar bi kere oynadım (Dota Renew 4.19). Dota oyunlarına girerken büyük sorunalr çıkıyor ya ibne herifler atıyo oyundan ya da yüklenemiyor. Map'lerin yüklü olup olmadığından emin değilim.. Ben internetten mapleri yükleyip downloadstaki maps bölümüne atsam yine aynı War Craft 3 Reign Of Chaos üzerinden oynayabilir miyim yoksa Frozen Throne ile felan mı oynanıyor?
-
The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------
Agalar bende War Craft 3 Reign Of Chaos yüklü. Battle.net üzerinden oynuyorum. Dota felan var ama daha bugüne kadar bi kere oynadım (Dota Renew 4.19). Dota oyunlarına girerken büyük sorunalr çıkıyor ya ibne herifler atıyo oyundan ya da yüklenemiyor. Map'lerin yüklü olup olmadığından emin değilim.. Ben internetten mapleri yükleyip downloadstaki maps bölümüne atsam yine aynı War Craft 3 Reign Of Chaos üzerinden oynayabilir miyim yoksa Frozen Throne ile felan mı oynanıyor?
-----------------------------Frozen Throne ile
bide map dosyasının içinde
Frozen Throne olcak indirdigin mapları oraya atıcaksın
Son çıkan mapı buradan indirebilirsin
-
Mycity bunu yazdı:
The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------Frozen Throne ile
bide map dosyasının içinde
Frozen Throne olcak indirdigin mapları oraya atıcaksın
Son çıkan mapı buradan indirebilirsin
Şimdi tam olarak neler yüklü olması lazım bi söyler misin ? :D -
eurobattle dakiler fazla havalilar kardes bakiyorlar ID yuksek atiyorlardir oyundan diger elemanin dedigi gibi www.getdota.com girip 7.62c indir Frozen Throne icinde map dosyasi var onun icine koy tamamdir.
-
biri warcraft 3 ü paylaşsa iyi olurdu frozen throne ile birlikte :D
-
Antikilller bunu yazdı:
biri warcraft 3 ü paylaşsa iyi olurdu frozen throne ile birlikte :D
-----------------------------aynen ...
-
Wakizashi bunu yazdı:
eurobattle dakiler fazla havalilar kardes bakiyorlar ID yuksek atiyorlardir oyundan diger elemanin dedigi gibi www.getdota.com girip 7.62c indir Frozen Throne icinde map dosyasi var onun icine koy tamamdir.
-----------------------------eurobattle a da id olayı geldimi
-
dota felan uğraşmayın kurun LOL oynayın.
-
-
Frozen Throne gerekiyor + oynayacağın yere bağlı olarak patch yapmalısın.
Garena en güncel sürümü kullanır 1.26 sanırım
Weplaes eski sürüm kullanır 1.24 sanırım
Eurobattle bilemiyorum.
Bu kadar.
-
ste1n bunu yazdı:
dota felan uğraşmayın kurun LOL oynayın.
-----------------------------aynen katılıyorum