Dövme Hakkında Fikir ?
-
arkadaşlar yakın zaman içersinde dövme yaptırmayı düşünüyorumda ama böyle herkesin kolunda olabilcek kolay birşey olsun ıstemıyorum böyle bi farklılığı olsun hani bu eskiden mısır tanrılarının sembolleri gibi yada farklı sekilde bir anlamı olan antik çağlarda kutsal sayılan birşey olsun istiyorum hani bir anlamının olma isteği denebilir daha doğrusu . şimdiden yardımcı olabilcek arkadaşlara teşekkür ederim.
dipnot. dövme haramdır günahtır cenabet kalırsın gibi cahil cahil şeyler yazcak arkadaşlar konuyu anlamı dışına saptırırlarsa bizzat moderatörlere şikayet edilecektir. 1. fıtrat'a girdiği için allah(cc) günah kılmıştır sadece 2.si hint kınası sadece deri üstünde kaldığı için guslü ve diğer dini vecibelerimizi yerimize getirmemizi engeller . Kalıcı dövme deri altı olduğu için zararı yoktur buraya dikkat "BİZZAT DİYANET İŞLERİNE MAİL ATILARAK GEREKLİ MAKAMLARDAN GEREKLİ BİLGİLER ALINMIŞTIR İSTEYEN DENESIN (; ".. şimdiden yardımlarınız için fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar ..
-
Hacım bildiğim kadarıyla geçici dövmede hint kınası kullanılıyor ve deri altına işemiyor , sen hangisini yaptıracaksın ?
-
bir şey yazdır senin için anlamlı olan.
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Hacım bildiğim kadarıyla geçici dövmede hint kınası kullanılıyor ve deri altına işemiyor , sen hangisini yaptıracaksın ?
-----------------------------kalıcı kardeşim benimkisi. onun ıcın saglam ve güzel birşey istiyorum.
-
Clostridium bunu yazdı:
eskiden mısır tanrılarının sembolleri gibi yada farklı sekilde bir anlamı olan antik çağlarda kutsal sayılan birşey olsun istiyorum
"BİZZAT DİYANET İŞLERİNE MAİL ATILARAK GEREKLİ MAKAMLARDAN GEREKLİ BİLGİLER ALINMIŞTIR İSTEYEN DENESIN (; "
-----------------------------görülüyor ki müslümansın napıcaksın antik çağ tanrılarını mısır tanrısını? hilal yaptır.
-
ulquiorra bunu yazdı:
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------eskiden mısır tanrılarının sembolleri gibi yada farklı sekilde bir anlamı olan antik çağlarda kutsal sayılan birşey olsun istiyorum
"BİZZAT DİYANET İŞLERİNE MAİL ATILARAK GEREKLİ MAKAMLARDAN GEREKLİ BİLGİLER ALINMIŞTIR İSTEYEN DENESIN (; "
-----------------------------görülüyor ki müslümansın napıcaksın antik çağ tanrılarını mısır tanrısını? hilal yaptır.
-----------------------------hoca warsa aklında bı resim fikir buyur söle onun ıcın konu actım ya zaten .d
-
hayatına yön veren bir söz olailir mesela Dövme gusle engel değil gibi .d
şaka bir yana bizim bi abi Kader cesurları sever diye ing. yazdırdı gayet te guzel duruyo.
-
vücudunn neresi pekı hacusu ? ona gore soyleyelım
-
csr288 bunu yazdı:
vücudunn neresi pekı hacusu ? ona gore soyleyelım
-----------------------------sırt sağ arka yada sağ pazı ile sağ kolun bilek kısmına .
-
cebit 2009 da diyanete bizzat girip sormuştum :D yapılan bi döwme warsa hiçbi şekilde abdesti etkilemiomuş sadece sağlık açısından tawsiye etmiolarmış ,)
bende sırtıma yaptırıcam cesaretimi topladığım anda biraz büyük olcak omurgadanda geçicek ondan çok acıcak ,)
-
ya walla bende dövme var ama dövmenn modelini kendin çiz yada bul hacı bana sorarsan çünkü senn için yapılcak o ben bişi derim o bişi der olmas yani kendin seç bul ..