Dövme Hk.
-
Merhaba.
Yaz geliyor malum ortamlar hızlanıyor, bende şöyle güzel bir dövme yaptırayım diyorum öyle çok aşırı değil çok sade de değil mesela dirsek ile bilek arasına güzel bir dövme olabilir. Beğendiğiniz dövme modelleri varsa paylaşalım da belki güzel dövmeler çıkar bizde yaptırırız :)
Birde dövmeyi çıkartmak için çok uğraşır mıyız yoksa makinasi basit her dövme yapan yerde bulunur mu?
-
cikartma islemi icin:
- 3 yumurtanin sarisini
- 1 yemek kasigi sirkeyi
-2 yemek kasigi camasir suyunu koyuyosun abi.Mikrodalgada 1 dakika isitip koluna bandaj yapiyosun.14 gun tekrarlayinca dovmedeki boya kendini disari kusuyor.Banyo yaptikcada yok olup gidiyor.
-
Hocam sana birkaç tavsiyem olacak.
Başkasının fikrini asla dövme yaptırma özgün ve anlam ifade eden ve ömrün boyunca edecek şeyleri yaptır.
İsim tarih vs anne baba ismi dahil yaptırma.
Çıkarttırmayı daha yaptırmadan düşünüyorsun sakın dövme yaptırma :)
Cidden çok pişman olursun. Söylediklerimi yanlış anlama. Geçici yaptır öyle takıl.
Karar verirsen Fahrettin Demiri arattır . Zamanında stüdyosuna gitmiştim adam cidden çok iyi.
-
hocam kalıcımı isityorsun geçicimi ?
geçiciyse bir süre sonra bok rengini alıyor.
kalıcı yaptır kurtul derim ama tabi biraz cesaret istiyor o iş.
mesela bende 1-2 yıl geçiçi yaptırdım baktım olmuyor yaptırdım kalıcı.
buda benim dövmelerimden birisi.
bu dövme normlade bozuktu ancak antalyada berat bumin diye birini keşfettim adam düzeltti elelrine kolalrına saglık berat bumin candır.
-
Yaptır İzmir Civarı Takıl.
-
Geçici olanlar ne kadar süre kalıyor onu pek bilmiyorum lakin kalıcı yaptırmayı düşünüyorum. Sonradan sildirmeyi düşünmem de ki sebep ise onu sildirip değiştiğini yaptırmak.
-
JahR bunu yazdı
Anadolunun bağrından gelen gençleriz kardo o taraflara hiç işimiz düşmüyor malesef :)
-
JahR bunu yazdı
Tuttum bunu sadece ATATURK yazan yeri gogsume yaptircsm tabi gecici :)
-
Kaptan bunu yazdı
bu dövme normlade bozuktu ancak antalyada berat bumin diye birini keşfettim adam düzeltti elelrine kolalrına saglık berat bumin candır.
Beratın mk.
-
-Dövmede anlam arama canın ne istiyorsa yaptır anlam ifade eden bişi bulacam diye saçma sapan şeyler yaptırırsın.
-Asla ucuz yerde yaptırma dövme bi iş değil sanattır sanatçıya yaptır adam gibi para ver yoksa yaptırma.
-Yaptırırsanda yaptırdıgın yerı acıp gezme lütfen.
-Ve unutma bi yaptırırsan bikaç tane daha dövmen olacak.
-
Kaptan bunu yazdı
Berat Bumin bunu kaça yaptı?