Dövme-Tattoo
-
Dovme kadar sacma bise bilmiyorum baska birde bizim okulda bi eleman var gogusune yaptirmis dovme yaz kis acik gomlek dugmeleri millet gorsun diye :|
-
FienDisHMan bunu yazdı
ben aynısını yaptırdım 3d efektleer en ince iğne ile yapılıyor diğer bölgelere göre acı oranı fazla ama değiyor
yapan adam çok sağlam yapmış.
-
Öyle ben dövme yaptırcam bana akıl verinle dövme yapılmaz hocam sonuçta ölene kadar sen taşican onu hiçbirzaman sıkılmican bişey yaptırman lazim. bn dövme yaptıralı 1.5 sene oldu ve o dövmeyi yaptırırken nerdeyse 1 sene düşündüm kafamda tasarımlar çizdim sildim çizdim sonunda en kafama yatanı yaptırdım. buda bnim yaptırdığım dövme hocam.
-
metalkolik bunu yazdı
Öyle ben dövme yaptırcam bana akıl verinle dövme yapılmaz hocam sonuçta ölene kadar sen taşican onu hiçbirzaman sıkılmican bişey yaptırman lazim. bn dövme yaptıralı 1.5 sene oldu ve o dövmeyi yaptırırken nerdeyse 1 sene düşündüm kafamda tasarımlar çizdim sildim çizdim sonunda en kafama yatanı yaptırdım. buda bnim yaptırdığım dövme hocam.
nick-mesaj uyumu diye buna denir herhalde. :D
-
4 aydır çiziyorum bende kafama tam olarak yatıramadım bi yatırabilsem zaten gidip hemen karalatıcam. 17-18 yaşlarında sırtıma komple bi tribal tershaç yaptırmıştım. Askere giderken sildirmek zorunda kaldım ki yaptırırken aldığım acının kat kat fazlasını hissetmiştim. O zamanlar solüsyon ile sildirme vardı şimdi sanırım lazer ile silinebiliyor. İyi düşünüp karar vermek lazım...
-
askerde, işe girerken ıvır zıvır yerlerde sıkıntı oluyor tekrar düşün yaptırırken.. özenti olmamak lazım
-
zone bunu yazdı
askerde, işe girerken ıvır zıvır yerlerde sıkıntı oluyor tekrar düşün yaptırırken.. özenti olmamak lazım
ekledim resimdeki üst taraftaki silik dövmeyi askerde yazıcı murekkebi kullanılarak elle yapıldı ondan ole silik duruyo :D askerden geldikten sonra üstünü kapadım :)
hiç bi sıkıntı olmuyo hocam askerde işte falan eskiden di o şimdi biçok kişinin dövmesi var
-
Üç boyutlu olanları öneririm. gayet hoş ve gerçekçi duruyor. senin karar vermen gereken şey, Sembol mü? Resim mi? Yazı mı? ve boyutu. buna göre yardımcı olurum. hatta aklında birşeyler varsa eğer orjinal bi çizim de yaparım senin için :D birşeyler çizmek için yer arıyorum :D
üç boyutluya örnek
Darkparadise tarafından 26/Nis/13 12:40 tarihinde düzenlenmiştir -
bu 3 boyutlu dövmeleri gecici yaptırabiliyomuyuz mesela 3-4 ay kalsın sonra silinsin?
-
Hakkinen bunu yazdı
bu 3 boyutlu dövmeleri gecici yaptırabiliyomuyuz mesela 3-4 ay kalsın sonra silinsin?
tabi ki yaptırabiliyorsun. yalnız açık renkli olan kısımlar daha çabuk silindiğinden görsel açıdan sonraki vakitlerde seni tatmin etmeyebilir :)