Dövme-Tattoo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dovme kadar sacma bise bilmiyorum baska birde bizim okulda bi eleman var gogusune yaptirmis dovme yaz kis acik gomlek dugmeleri millet gorsun diye :|

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    FienDisHMan bunu yazdı

ben aynısını yaptırdım 3d efektleer en ince iğne ile yapılıyor diğer bölgelere göre acı oranı fazla ama değiyor

yapan adam çok sağlam yapmış.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

Öyle ben dövme yaptırcam bana akıl verinle dövme yapılmaz hocam sonuçta ölene kadar sen taşican onu hiçbirzaman sıkılmican bişey yaptırman lazim. bn dövme yaptıralı 1.5 sene oldu ve o dövmeyi yaptırırken nerdeyse 1 sene düşündüm kafamda tasarımlar çizdim sildim çizdim sonunda en kafama yatanı yaptırdım. buda bnim yaptırdığım dövme hocam.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    metalkolik bunu yazdı

Öyle ben dövme yaptırcam bana akıl verinle dövme yapılmaz hocam sonuçta ölene kadar sen taşican onu hiçbirzaman sıkılmican bişey yaptırman lazim. bn dövme yaptıralı 1.5 sene oldu ve o dövmeyi yaptırırken nerdeyse 1 sene düşündüm kafamda tasarımlar çizdim sildim çizdim sonunda en kafama yatanı yaptırdım. buda bnim yaptırdığım dövme hocam.

nick-mesaj uyumu diye buna denir herhalde. :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

4 aydır çiziyorum bende kafama tam olarak yatıramadım bi yatırabilsem zaten gidip hemen karalatıcam. 17-18 yaşlarında sırtıma komple bi tribal tershaç yaptırmıştım. Askere giderken sildirmek zorunda kaldım ki yaptırırken aldığım acının kat kat fazlasını hissetmiştim. O zamanlar solüsyon ile sildirme vardı şimdi sanırım lazer ile silinebiliyor. İyi düşünüp karar vermek lazım...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

askerde, işe girerken ıvır zıvır yerlerde sıkıntı oluyor tekrar düşün yaptırırken..  özenti olmamak lazım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

askerde, işe girerken ıvır zıvır yerlerde sıkıntı oluyor tekrar düşün yaptırırken..  özenti olmamak lazım

ekledim resimdeki üst taraftaki silik dövmeyi askerde yazıcı murekkebi kullanılarak elle yapıldı ondan ole silik duruyo :D askerden geldikten sonra üstünü kapadım :)

hiç bi sıkıntı olmuyo hocam askerde işte falan eskiden di o şimdi biçok kişinin dövmesi var

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

Üç boyutlu olanları öneririm. gayet hoş ve gerçekçi duruyor. senin karar vermen gereken şey, Sembol mü? Resim mi? Yazı mı? ve boyutu. buna göre yardımcı olurum. hatta aklında birşeyler varsa eğer orjinal bi çizim de yaparım senin için :D birşeyler çizmek için yer arıyorum :D

üç boyutluya örnek

Darkparadise tarafından 26/Nis/13 12:40 tarihinde düzenlenmiştir

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bu 3 boyutlu dövmeleri gecici yaptırabiliyomuyuz mesela 3-4 ay kalsın sonra silinsin?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    Hakkinen bunu yazdı

bu 3 boyutlu dövmeleri gecici yaptırabiliyomuyuz mesela 3-4 ay kalsın sonra silinsin?

tabi ki yaptırabiliyorsun. yalnız açık renkli olan kısımlar daha çabuk silindiğinden görsel açıdan sonraki vakitlerde seni tatmin etmeyebilir :)

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
Toplam Hit: 3465 Toplam Mesaj: 26