Dövüş Sanatları
-
Selamın aleyküm müridler
Teakwondoya Gitmek istiyorum boyumun uzaması durur diolar doğrumuudur hocam ? -
Teakwondo yapmadım ama boy uzamasının durması olayı saçma geldi. çok ağırlık altına(body buildingde) girmedikçe sorun olmaz.
-
Vucutta yorulmalar olurumu ? Yırtılamalar
-
fazla zorlarsan bacağını gererken ya da yastıkla veya ellikle çalışırken yırtılma olabilir.
Boy uzaması bana da saçma geldi kimse öyle birşey demedi.
-
PoLLBuLL bunu yazdı
Teakwondo yapmadım ama boy uzamasının durması olayı saçma geldi. çok ağırlık altına(body buildingde) girmedikçe sorun olmaz.
bodyforumtr'de bu konu tartısılmıstı. bodybuilding eklemlere bısey bısey yaptıgından boy uzamasına yararlı hocam. sehır efsanesıymıs yanı bodtye gıdersenız boyunuz kısa kalır olayı.
ayrıca spor yaparsan tabıkı yorulmalar olur. yorulmadan spormu yapılır :D
-
Tamam hocam Peki Belediyeyemi Gidem Spor Salonunamı ?
-
boyun uzamasınin durmasi bana da sacma geldi.
Ama niye Teakwando? Neden baska bir dövüs sanati degil.
Mesela Wing Chun.Sagliksa Icinde Chi var,bölgesel gelismeye degil bütün vucuda hitap ediyor.Cok kolay ögrenilebilecek bir sanat.Filozofik ve Psyschick bir yanida var.Tai Chi nin biraz daha uygulanabilir sekli.
Yok kendini korumaksa amac bundan daha iyiside yoktur diyebilirim.Arastir,ilgi duyacagina eminim.
-
Bana Yatkın olan spor Teakwondo o yüzden Buralarda win chu yk
-
taekwondo dan bi sikim olmaz hocam. o kadar sıkıcı bi spor görmedim 1 yıl yaptım pişman oldum
Ephesus tarafından 07/Eyl/12 13:00 tarihinde düzenlenmiştir -
en fazla duruşunu düzeltir kamburun gider o da boy uzaması gibi yansır görünüşte
-
Reskam bunu yazdı
Selamın aleyküm müridler
Teakwondoya Gitmek istiyorum boyumun uzaması durur diolar doğrumuudur hocam ?15 yaşına iken akranlarımdan boyum kısaydı tekvandoya başladım ve nerdeyse 1,5 senede akranlarıma boyum ulaştı
haa hız kesmedim tekvandoya 8 sene devam ettim o'da kesmedi 1 sene kungfu 1 senede kick box'a gittim :))
Adana derecelerim var ama spora 10 senedir ara verdim hamladık amk.
sen git tekvandoya hele hele Pumse'leri var bayılırım :)