folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dövüş Sanatlarına Başlamak

Dövüş Sanatlarına Başlamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dessas
    Dessas's avatar
    Erkek
    bu arda hareket çalışmak için biraz training video buldum galiba.. bakın sizde ilginç hareketler bunlar download sekmesinde videolar http://www.shaolin-wushu.de/en/main_fr.htm?home_fr0.htm

hiphop-man hiphop-man miğfer eXplation!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dessas
    Dessas's avatar
    Erkek
    bilmem fazlamı oluyorum ama spocu arkadaşlar i sorum daha olacak.. şimdi ben bi başladımmı 40-50 mekik çekerim ve hiç göbek yOk bende.o yönden sanşlıyım ama. özellikle yağlar belli bölgelerde oranısız dağılır biliyosunuz.. o yüzden özellikle kalça-basen ve sarkık göğüsler için tavsiye edeceğiniz. local , bunu sürekli yapsan orada yağ mağ kalmaz diyebileceğiniz hareketler nelerdir..?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CipriX
    CipriX's avatar
    Erkek

hacım oralar için önce sağlam bi ısınmayla başlıcan sonra omuz genişliğinde bacak açıp öne eğilme esnemelerini belden sağa sola dönme esnemelerini sonra sağ bacak ve sol bacak gerdirme hareketleri yapmalısın istersen pmden msnini at daha detaylı anlatırım boş vaktimde..

if else while vs.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

Dessas bunu yazdı:
    -----------------------------

Prometheus bunu yazdı:
    istediğini verecek şey ; capoeira

abi oda çok piyasa oldu ya.. ben sevmiyom öyle nayktır adidastır marka şeyler takılmayı.. RAP dinlemeye bile alper ağayla başladım.. cezayla fuat şekeri yaladıkatan sonra soğudum.. hele bide sansi - sago davası  iyice  ne hale getirdi rapi.. artık  elektronik-etnik-jazz-chillout-newage lerdeyım..

anla artık halimi. capoeira fln bana gelmez. :D sağlam olsun ama öyle hoptek-kolbastı tarzı piyasa işler olmasın.

ne demek istediğini anlamadım, adidas nike ne demek ne alaka? rap ne alaka onu da çözmeye çalışyıorum.

hem piyasa olmuş bişey de değil, Türkiye'de toplasan 2bin kişi çıkmaz yapan.

çok da asil bir tarihi vardır.

başka hiçbir spor da yoktur ki içinde aynı anda dövüş, akrobasi, dans ve müzik olsun. 

sana gelmeyebilir ama dediğin şeylerle capoeiranın hiç alakası yok. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Dessas bunu yazdı:
    ya bide boxtur tayland boksudur kickbokstur.. bırakınız lütfen bunlar sakat şeyler.. görün Muhammed Ali Kleynin halini işte. Rocky bile son bölümde Ram den yiyodu.

neresi sakat? ben okadan çok kişi tanıyom 50-55 yaşında seni beni sonda sıfır bırakır

taylant boxu kickbox hemen hemen aynı kickbox kung fu tay box taylant boxu ve boxun karışımından oluşur.

tavsiye ederim zenk alırsın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dessas
    Dessas's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    xxx

anladım hemşoda. şöyle anlatayım ben sana.. capoera yapanlar kenilerini bi mok sanıyolar gibi geliyo bana.

yada benim paradigmamda şöyle bişey var... underground olup çok sevdiği bişey. liberal sistem içinde  piyasa olup.. bi sürü çakması çıkınca kalitesini ve şöyle söyleyeyim. az bulunurluk özxelliğini yitiriyor..

sanki şöyle düşün.. çok küçükken sevdiğin platonik şirine komşu kızını.. büyüyünce bikaç erkekle görünce .. hayallerin kirlenmiş.. gibi oluyo ya  .. vay be bu kızda kaşar olmuş diyosun ya... işte capoeria da o van damme filmi çevirdikten sonra sanki bana öyle geliyo..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Dessas bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:
    xxx

anladım hemşoda. şöyle anlatayım ben sana.. caoerpa yapanlar kenilerini bi mok sanıyolar gibi geliyo bana.

yada benim paradigmamda şöyle bişey var... underground olup çok sevdiği bişey. liberal sistem içinde  piyasa olup.. bi sürü çakması çıkınca kalitesini ve şöyle söyleyeyim. az bulunurluk özxelliğini yitiriyor..

sanki şöyle düşün.. çok küçükken sevdiğin platonik şirine komşu kızını.. büyüyünce bikaç erkekle görünce .. hayallerin kirlenmiş.. gibi oluyo ya  .. vay be bu kızda kaşar olmuş diyosun ya... işte capoeria da o van damme filmi çevirdikten sonra sanki bana öyle geliyo..

hoca sana gelmez o 104 kiloyla kollar ütünde nasıl kalkacan kodunmu oturtmak lazım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

yanlışın var, sana yanlış adamlar denk gelmiş hacı.

ben 4 yıl önce başladım capoeiraya, 1 senedir yspsmıyorum bu şehirde yok çünkü.

ama kedi kendime yapmaya çalışıyorm.

Türkiye'de başı çekenlerin bi kısmını da tanıdım.

senin kafanda oluşan bi durum yok yani. adamın götü kalkıksa kungfu yapıyosa kunfucular böyle mi dicen.

capoeira ayağına giyecek uyduruk bi ayakkabısı bile olmayan kölelerin oluşturduğu bi dövüş sporudur. nike adidar giymekle, amerikan kültürü takılmakla capoeirista da olunmaz onun de olduğunu da anlayamazsın.

he anlar da paran vardır adir giyersin ona da kimse karışamaz. önemli olan efendi olmak, hangi sporu yaparsan yap. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dessas
    Dessas's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

yanlışın var, sana yanlış adamlar denk gelmiş hacı.

ben 4 yıl önce başladım capoeiraya, 1 senedir yspsmıyorum bu şehirde yok çünkü.

ama kedi kendime yapmaya çalışıyorm.

Türkiye'de başı çekenlerin bi kısmını da tanıdım.

senin kafanda oluşan bi durum yok yani. adamın götü kalkıksa kungfu yapıyosa kunfucular böyle mi dicen.

capoeira ayağına giyecek uyduruk bi ayakkabısı bile olmayan kölelerin oluşturduğu bi dövüş sporudur. nike adidar giymekle, amerikan kültürü takılmakla capoeirista da olunmaz onun de olduğunu da anlayamazsın.

he anlar da paran vardır adir giyersin ona da kimse karışamaz. önemli olan efendi olmak, hangi sporu yaparsan yap.

hımmm * , ayakkabısı bile olmayan köleler deyince şimdi sen biraz sempati uyandı galiba bende.. ama dediğin gibi bursamızda yok byle bişey.. yada  ben görmedim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

2 sene önce bursada ders veriyodum

sonra uşk işletme çıktı üni muabbetine buraya geldim gelmez olaydım =)

geçen sene burda da kursaçtım yaz gelince herkes dağıldı.

wing tchun  yapmayı düşünürsen bursadaki en yüksek dereceli hoca tanıdığımdır.

tanıştırırım daha bi ilgilenir. 

Toplam Hit: 9869 Toplam Mesaj: 57