folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dövüş Sırasında Yardımcılar.

Dövüş Sırasında Yardımcılar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

g_brass-knuckles-knuckle-duster-for-keychain-on-sale-195c4.jpg%20%28150×150%29

Anahtarlığımı seviyorum.

bendeki de aynı bunun gibi kedili ama parmaklarıma dar geliyor. dealextreme den almıştım. sen nereden temn ettin?

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Bunlara gerek yok . Karşıdakinin seni dövüşünü ispat edebileceğin teçhizat alman yeterli . Şöyle yaka kamerası falan ses kayıt cihazı bile yeter . Şu zamanda dayak yemeyi tercih ederim kırsınlar ağzımı burnumu , mekana sokup dövsünler hatta .

Karşılık vermessen  öldürme ihtimalleri çok düşük dövüp bırakırlar ve asıl parti başlar .

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Ortami kotu yapan ''onlar'' da cebinde musta ile gezenler degil mi ? peki sizi goren ve henuz bir alet sahibi olmayan icin de siz de ' onlar ' olmayacakmisiniz , boyle mi ornek oluyoruz bizden sonrakilere ?

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    irem26 bunu yazdı:

Ortami kotu yapan ''onlar'' da cebinde musta ile gezenler degil mi ? peki sizi goren ve henuz bir alet sahibi olmayan icin de siz de ' onlar ' olmayacakmisiniz , boyle mi ornek oluyoruz bizden sonrakilere ?

polyanna detected
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Şu krav maga mıdır nedir, öyle bir dövüş sanatı vardı. Etraftaki herşeyi ölümcül bi şekilde kullanmayı gösteriyordu sanırım. İstersen araştır, böylece bişi taşımana gerek kalmaz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asd
    asd's avatar
    Erkek

hayatım boyunca kavga'da dayak yemedım.. acıkcası yemek de ıstıyorum.. fıght club misali.. arkadasın dedıgı gıbı onemlı olan kavga da kendne guvenmek.. benım ıcın onemlısı de kendını kaybetmemek.. bilinçli olmak.. bama güme yumruk sallamak yerıne dogru an gelince bi tane saglam vurmak ya da cok mu adam war o zaman dayak yemek yerıne adamı dırek yere ındırmek mesela bacagına tekme veya hayalarına...

İmzA
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Hiç gerekmediğinde silah taşımak, gerektiğinde taşımamaktan iyidir.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

-------

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ne işiniz var suç aleti görünümlü şeylerle. Arabanın arka koltuğunun kenarına sıkıştırın bi ceviz ağacından sopa. Şöyle kalınca 30 - 40 cm uzunluğunda olsun. Üzerinede adınızı kazıyın. Polise hatıra deyince ellemiyor bile.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 5998 Toplam Mesaj: 48