Dövüş Sırasında Yardımcılar.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Anahtarlığımı seviyorum.
-----------------------------
bendeki de aynı bunun gibi kedili ama parmaklarıma dar geliyor. dealextreme den almıştım. sen nereden temn ettin? -
Bunlara gerek yok . Karşıdakinin seni dövüşünü ispat edebileceğin teçhizat alman yeterli . Şöyle yaka kamerası falan ses kayıt cihazı bile yeter . Şu zamanda dayak yemeyi tercih ederim kırsınlar ağzımı burnumu , mekana sokup dövsünler hatta .
Karşılık vermessen öldürme ihtimalleri çok düşük dövüp bırakırlar ve asıl parti başlar .
-
Ortami kotu yapan ''onlar'' da cebinde musta ile gezenler degil mi ? peki sizi goren ve henuz bir alet sahibi olmayan icin de siz de ' onlar ' olmayacakmisiniz , boyle mi ornek oluyoruz bizden sonrakilere ?
-
irem26 bunu yazdı:
-----------------------------Ortami kotu yapan ''onlar'' da cebinde musta ile gezenler degil mi ? peki sizi goren ve henuz bir alet sahibi olmayan icin de siz de ' onlar ' olmayacakmisiniz , boyle mi ornek oluyoruz bizden sonrakilere ?
-----------------------------
polyanna detected -
Şu krav maga mıdır nedir, öyle bir dövüş sanatı vardı. Etraftaki herşeyi ölümcül bi şekilde kullanmayı gösteriyordu sanırım. İstersen araştır, böylece bişi taşımana gerek kalmaz.
-
hayatım boyunca kavga'da dayak yemedım.. acıkcası yemek de ıstıyorum.. fıght club misali.. arkadasın dedıgı gıbı onemlı olan kavga da kendne guvenmek.. benım ıcın onemlısı de kendını kaybetmemek.. bilinçli olmak.. bama güme yumruk sallamak yerıne dogru an gelince bi tane saglam vurmak ya da cok mu adam war o zaman dayak yemek yerıne adamı dırek yere ındırmek mesela bacagına tekme veya hayalarına...
-
Hiç gerekmediğinde silah taşımak, gerektiğinde taşımamaktan iyidir.
-
-------
-
-
Ne işiniz var suç aleti görünümlü şeylerle. Arabanın arka koltuğunun kenarına sıkıştırın bi ceviz ağacından sopa. Şöyle kalınca 30 - 40 cm uzunluğunda olsun. Üzerinede adınızı kazıyın. Polise hatıra deyince ellemiyor bile.