Dövüseyim Mi ?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
karakutu bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
şiddet çözüm değildir, geri dönülmeyecek hatalar yapabilirsin, ancak her zaman derim "onurlu ve gururlu bir hayat herşeye değer" kendini ezdirme.
-----------------------------yalannn
-----------------------------Yalan derken ?
-----------------------------şiddet bu boktan ve ilkel dünyada hala en iyi çözümdür
-----------------------------boş bir amaç için benim kast ettiğim ama cümle sonuna de eklemişim "onur ve gurur kavramı için herşeye değer" bu durumda şiddetinide göstere bilirsin... :)
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------boş bir amaç için benim kast ettiğim ama cümle sonuna de eklemişim "onur ve gurur kavramı için herşeye değer" bu durumda şiddetinide göstere bilirsin... :)
bak ben açık söyliyim onur ve gurur için bile şiddete karşıyım ( soya aileye küfür başkadır onu diyeyim)
ama dediğim başka bişey yani şiddet gerçekten biz o kadar ilkeliz ki en iyi çözüm oluyor her zaman
şiddet değilse bile güç ki güç de şiddetin psikolojik versiyonudur
-
smirnoff-ice bunu yazdı:
Allah bilir tenefüs aralarında arkadaşlarıyla kurtlar vadi'sicilikte oynuyodur o He ? genelde böyle olurlarda .. ?
-----------------------------o ve tayfasının hepsi zaten kendini polat sanıyor amk : )
-
Yok mu arkadaşın şehirin neresi senin gelip alalım çıkışta seni :)
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------smirnoff-ice bunu yazdı:
Allah bilir tenefüs aralarında arkadaşlarıyla kurtlar vadi'sicilikte oynuyodur o He ? genelde böyle olurlarda .. ?
-----------------------------o ve tayfasının hepsi zaten kendini polat sanıyor amk : )
Birde bunların bir üst levelleri var ezel oynuyolarmış maalleden arkıdeş dedi.. -
bu milletin bir araya geldiği tek alan linç arkadaş. sözlü yada fiziksel farketmez
-
konu dışıda, başlık " filiz sevişelimmi" gibi bişe olmuş :D
uzak dur hoca sana bişey dediğindede aldırma takma zaten insanlar onu salak beller zamanla sende karizmayı çizdirmemiş olursun -
sene 2010 bu muhabbetler hala devam mı ediyor -bi siktir git başımdan allahın amelesi de baktın hırlıyo okulun içinde vur dışarı çıkma son 3 senedir kavga etmediysen teke tek ortamında sıçabiliten var heyecan yaparsın tepkini anlık göster ki uğraşılmıcak biri olduğunu anlasın.
-
XpertVision bunu yazdı:
sene 2010 bu muhabbetler hala devam mı ediyor -bi siktir git başımdan allahın amelesi de baktın hırlıyo okulun içinde vur dışarı çıkma son 3 senedir kavga etmediysen teke tek ortamında sıçabiliten var heyecan yaparsın tepkini anlık göster ki uğraşılmıcak biri olduğunu anlasın.
-----------------------------emin ol 2010 veya 21. yyın hiçbir anlamı yok. henüz taş devrindeyiz insanlık olarak.
-
30 Eylül 2010 Perşembe
GÜNGÖREN LÜTFİ KIRDAR İLKÖĞRETİM OKULU'NDA ÇIKAN KAVGADA MUSTAFA KUTLAR ÖLDÜ
Güngören'de okulda kavga eden 2 öğrenciden biri başını beton zemine çarparak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre Güngören Lütfi Kırdar İlköğretim Okulu'nda 14 yaşındaki Mustafa Kutlar ile aynı yaştaki Ş.K. arasında tost sırasında çarpışmayla başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında düşerek başını beton zemine çarptığı öne sürülen Kutlar kaldırıldığı Özel Hizmet Hastanesi'nnde hayatını kaybetti. Ş.K. olay sonrası gözaltına alınarak Üsküdar'daki Çoçuk Şübe Müdürlüğü'ne getirildi
Bu arada haberi alan veliler okula akın etti. Bu arada arkadaşları gözleri önünde ölen öğrenciler gözyaşlarına boğuldu