Downlaod Hızım Yüksek Fakat Siteler Yavaş Açılıyor.
-
merhaba mürit kardeşlerim downlaod hızım 950-1000 arasında yani 8mbit bağlantım var. Virus programı kurulu değil bilgisayarda. speedtest hızımda yüksek video izlerkende problem yok direk soluyor ama sayfalar geç yükleniyor bunun sebebi ne olabilir. Tarayıcım OPERA.
-
pingin yüksektir
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
pingin yüksektir
ne yapabilirim? -
http://www.speedtest.net/ Şurdan test yap bi
-
Bwnimki de tam tersi sayfalar hızlı açılıyo download yavaş.Telekoma 400 mt mesafedeyim 8 mbit internet anca 650kbps anca geliyo.
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Bwnimki de tam tersi sayfalar hızlı açılıyo download yavaş.Telekoma 400 mt mesafedeyim 8 mbit internet anca 650kbps anca geliyo.
valla hocam anlamadım ki bu işi internetim yavaş olsa tamam dicam ama sadece sayfalar geç yükleniyor bende -
manhyak bunu yazdı:
http://www.speedtest.net/ Şurdan test yap bi
operayla yaptım testi 91.45 MB/S diyor :)) -
sahin141 bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
Bwnimki de tam tersi sayfalar hızlı açılıyo download yavaş.Telekoma 400 mt mesafedeyim 8 mbit internet anca 650kbps anca geliyo.
valla hocam anlamadım ki bu işi internetim yavaş olsa tamam dicam ama sadece sayfalar geç yükleniyor bende
-----------------------------kullandığın dns yavaştır. dns kullanmıyorsan ttnetin atadığı otomatik dns te sorun vardır. bu sıralar bende aynısnı yaşıyordum birincil'i 8.8.8.8 ikincili opendns'in ipsi yapınca düzeldi
-
sahin141 bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Bwnimki de tam tersi sayfalar hızlı açılıyo download yavaş.Telekoma 400 mt mesafedeyim 8 mbit internet anca 650kbps anca geliyo.
valla hocam anlamadım ki bu işi internetim yavaş olsa tamam dicam ama sadece sayfalar geç yükleniyor bende
test yap pingini söle diom daha anlamadım dion -
Hocam benimde böyleydi
Kesinlikle dns ni değiştir dnsbench diye bi program var onunla bakabilrsin en hızlı dns ye
-
mperk bunu yazdı:
-----------------------------Hocam benimde böyleydi
Kesinlikle dns ni değiştir dnsbench diye bi program var onunla bakabilrsin en hızlı dns ye
namebench diye bi programı denedim şimdi eskiden daha hızı ama eskiden t ping testinde A sonucu çıkarken şimdi C çıkıyor. Bunu tekrar nasıl A yaparım?