Download Hızı
-
8 mbit e kadar sınırsız kullanıcıyım yani 15 gbden sonra hızım dusuyor hız testi yaptırdıgımda
5 mbit diyor tamam iyi guzel peki aynı anda yaptıgım download niye bu kadar yavaş ?
Not:15 gb yi geçtiğimin farkındayım ...
-
kardeşim o ttnet'in sınırı 15 gb geçince internet hızın 512 kb ye düşer.
-
Reberals bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------arkadaşım bildiğimi belirttim fakat hızım dusuyorsa testte nıye yuksek gosterıyor ?
-
SnowDrop bunu yazdı:
Reberals bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım bildiğimi belirttim fakat hızım dusuyorsa testte nıye yuksek gosterıyor ?
-----------------------------k.bakma yazdığının hepsini okumamışım:D orasını bilmiyorum:D
-
indirdiğin sunucunun yükünede bağlı :)
http://www.byyasinc.net/tahribat/Abode_butun_crackler_serialler_tahribat_byyasinc_beykozlu57.rar
K.adı : tahribat
Şifre : herzamanrene
birde bunu indirmeyi dene download kaçla indiğini bildir ?
-
beykozlu57 bunu yazdı:
indirdiğin sunucunun yükünede bağlı :)
http://www.byyasinc.net/tahribat/Abode_butun_crackler_serialler_tahribat_byyasinc_beykozlu57.rar
K.adı : tahribat
Şifre : herzamanrene
birde bunu indirmeyi dene download kaçla indiğini bildir ?
-----------------------------674 kb lik dosya -.-"
-
HOCAM BENİMDE BAŞIMA GELDİ BU OLAY KAÇ SEFER TTNETİ ARADIM HİÇBİ HALT ÇIKMADI DNS AYARLARINI OTOMATİK E AL O YÜZDEN OLUYOR DNS AYARLARINI İLK DEĞİŞTİRDİĞİN ZAMANLAR BİRŞEY OLMUYOR FAKAT DAHA SONRA BÖLE SORUN ÇIKIYOR DNS AYARLARINI OTOMATİK YAP GEÇİCEKTİR...
-
YasamaK bunu yazdı:
HOCAM BENİMDE BAŞIMA GELDİ BU OLAY KAÇ SEFER TTNETİ ARADIM HİÇBİ HALT ÇIKMADI DNS AYARLARINI OTOMATİK E AL O YÜZDEN OLUYOR DNS AYARLARINI İLK DEĞİŞTİRDİĞİN ZAMANLAR BİRŞEY OLMUYOR FAKAT DAHA SONRA BÖLE SORUN ÇIKIYOR DNS AYARLARINI OTOMATİK YAP GEÇİCEKTİR...
-----------------------------yaptım fark etmıyor bıde telekomınıkasyon ulasım daire başkanlıgımıdır nedır saolsun megaupload ın da erişimi engellendıgı ıcın farklı dns den gırıyorum ...
-
hocam 5-6 farklı speedtest sitesine gir test et. ama yabancı olsun.ttnet in bir çakallığı olabilir.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
hocam 5-6 farklı speedtest sitesine gir test et. ama yabancı olsun.ttnet in bir çakallığı olabilir.
-----------------------------farklı değil hacı 4,79 civarı cıkıyor..
-
Bugün bende de bu sorun var. test de yüksek cıkıyor ama 200 kb ile indiriyorum.. 800-900 aşagı düşmüyordu..