Dreamweaver ?
-
hocalar geçen bi dreamweaver indirdim 3 4 part falan 2008 di sanırım pcnin özellikleri yetmedi diye yüklemedi.bayadır frontpage kullanıyorum ama millet hiç kasma diyor artık.bir kaç videoda gördüm dreamweaver birçok kodu anlayabiliyor.benim laptop un özellikleri bunlar :
dell inspiron 2500
intel pentium 3 - 996MHz
254 mb ramgörüntü özellikleri
yaklaşık top bellek : 32 mb
monitör : dijital flat panel - 1024x768 (24 bit) (60 Hz)
dac türü : internal
adı : intel 82815 graphics controllerözellikler bunlar hacılar dreamweaverın bu özellikleri kaldırabilecek bi sürümü varmıdır :|.kurarken sistem özelliklerini taramayanından olursa çok makbule geçer. saygılar.
-
kasar ama genede calıstırır hacı
-
Mx 2004'ü kaldırması lazım ama denemek lazım..
-
dw cs3 ü kuramassın yetersiz bellek hatası verir
ama dw 8 i kur az kasar ama yinede çalıştırır -
Dreamweaver 8'i tavsiye ederim, hatta taşınabilir versiyonu paylaşılmıştı forumda.
-
hacılar portable taşınabilir sürüme türkçe yama uygulayabilirmiyiz ?
edit : yeni konu açmamak için.
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar ben zaten dw 8 i indirmiştim bellek falan yetmediği için yüklememişti.peki bu mx 2004 asp kodlarından çakıyormu.
-----------------------------Hacım 3-4 parttan oluşmuyor ki dw 8. Zaten 80 mb. Sen, dw 2008 felan indirmişsindir.
-
hocam doğrudur peki bu mx 2004 full linki elinde olan varmıdır.
-
Hacım buyur http://download.macromedia.com/pub/dreamweaver/updates/dwmx_2004/7_0_1/win/dwmx2004_701update_en.exe
Seri numarasını bulunca yazarım. Yalnız, sen dw8 indir onda kod tamamlama var.
-
hocam eyvallah sağolasın geçen indirdiğim sanırım dw8 di yüklemedi pc.
-
CS3 dandiriktir kıytırıktır dandirik ve kıytırık olmasını başında bulunan adobe isminden anlayabilirsiniz phazeddl.comda macromedia dreamveawer diye arat indir 128 mb ramle bile kaldırır.Yalnızca dinamik dillerde biraz kasar bide flash falan eklerken.