folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dropshipping Nedir?E-Ticaretten Anlayanlar

Dropshipping Nedir?E-Ticaretten Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar Çinden bir ürün alacağız ancak ürünü alırken shipping aşamasında seçenekler var.

Birinde Ship the available items first. diyor diğerinde ise Drop Shipping Service.

Sistem Ship the available items first'i seçmiş halde geldi karşıma.

Neye basmalıyız ? Dealextreme'den alışveriş yapıyoruz bu arada 

http://i.hizliresim.com/4Yrv0G.png

Teşekkürler

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Eğer sen o ürünü daha öncesinde kendi müşterine sattıysan drop seçeneğini seçip vereceğin kargo adresine göndertebilirsin ürünü. Yani dropshipping sistemi budur. Sen önce kendi web sitende ürünü satarsın sonra tedarikçine o ürünü istediğin adrese kargolatırsın. Sen kendine alıyorsun seçili olanla ilerle

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

teşekkürler bilgi için 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Eğer sen o ürünü daha öncesinde kendi müşterine sattıysan drop seçeneğini seçip vereceğin kargo adresine göndertebilirsin ürünü. Yani dropshipping sistemi budur. Sen önce kendi web sitende ürünü satarsın sonra tedarikçine o ürünü istediğin adrese kargolatırsın. Sen kendine alıyorsun seçili olanla ilerle

Hah işte benden önce açıklama yapmış murit. 

Ürünü o siteden tedarik edip senin satıcı olduğun sistem oluyor...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Teşekkürler herkese o zaman ship avaible ile siparişi veriyorum.

Teşekkürler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Bkz : http://onlinemagaza.com/

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

Peki fatura nasil oluyor musteriye tedarikcinin faturasi mi gidiyor?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

Peki fatura nasil oluyor musteriye tedarikcinin faturasi mi gidiyor?

işte orayı henüz çözemedim :) araştırıyorum hala bende fırsat sitesi açacağım araştırmalardayım. Birde gönderdiği koli de benim sitenin adı yazması lazım özel koliyle gitmesi laızm yani. Bilen varsa açıklarsa sevinirim bende .

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=5jvLFAQrI80

bu işle uğraşmak isteyenler için..

Kaan tarafından 02/Ağu/14 14:35 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=5jvLFAQrI80

bu işle uğraşmak isteyenler için..

üstad bunu az çok biliyorumda işte kargo kutusudur faturasıdır o iş nasıl oluyor. Çünkü atıyorum 5 tl lik bi ürün satıyorsun kargo alıcı ödemeli olsun, sen o ürünü tedarikçinden kendine getirtsen kutuna koysan faturanı kesip kargolasan bile yine sana kargo ücreti biniyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Videonun 2. dakikasında anlatıyor hocam, ürünü direkt olarak tedarikçi müşterine gönderiyor.

Sen ürünü görmüyorsun.

Yurtdışından yurtdışına çalışıyor bu iş de, TR'de nasıl olur bilemiyorum.

Toplam Hit: 1248 Toplam Mesaj: 12