Drum Ve Toner Satışı (Güvenilir)
-
satışı yapan bizzat dayımdır. size de bol selam gönderdi :) ihtiyacınız olursa güvenle alış veriş yapabilirsiniz.
alış veriş yapacak arkadaşlar sipariş verirken erzurumdaki yeğenin yönlendirdi derse tbt indirimi uygulanacaktır. (%25) toptan alımlarda düşünülürse bedavaya geliyo zaten :)
bir de bu siteyi hizaya getirmem lazım arkadaşlar, dayım açmış ama onun işi toptancılık o anlamaz site işlerinden falan :) yardımsever bir hocamız siteyi adam etmemde yardımcı olursa veya yol gösterirse çok makbule geçer..
-
Brother MFC 8370 dn muadil ve dolum fiyatlarini alabilirmiyim. ( ortalama kac sayfa cikti alirim )
-
HoLyCat bunu yazdıBrother MFC 8370 dn muadil ve dolum fiyatlarini alabilirmiyim. ( ortalama kac sayfa cikti alirim )
senin için geç olmazsa pazartesi dönüş yapıcam hocam şu an hp samsung ve lexmarkların listesi var bende. onu sormam lazım
DadasAdam tarafından 22/Ara/13 00:25 tarihinde düzenlenmiştir -
BeyinAdam bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıBrother MFC 8370 dn muadil ve dolum fiyatlarini alabilirmiyim. ( ortalama kac sayfa cikti alirim )
senin için geç olmazsa pazartesi dönüş yapıcam hocam şu an hp samsung ve lexmarkların listesi var bende. onu sormam lazım
Anladım hocam. Fiyat uygun olursa sirketin yazici tonerlerini temin edebilirim. -
Brother hl2130 hocam ?
-
HoLyCat bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıBrother MFC 8370 dn muadil ve dolum fiyatlarini alabilirmiyim. ( ortalama kac sayfa cikti alirim )
Anladım hocam. Fiyat uygun olursa sirketin yazici tonerlerini temin edebilirim.tamam hocam detaylarını fiyatını sorup dönüş yaparım.
-
HeYeT bunu yazdı
Brother hl2130 hocam ?
hocam Brotherlar bendeki listede gözükmüyor, eğer varsa depoda pazartesi fiyatıyla dönüş yaparım.
-
HeYeT bunu yazdı
Brother hl2130 hocam ?
HoLyCat bunu yazdıBrother MFC 8370 dn muadil ve dolum fiyatlarini alabilirmiyim. ( ortalama kac sayfa cikti alirim )pm atılmıştır
-
Bana gelmedi kardeş pm
-
HeYeT bunu yazdı
Bana gelmedi kardeş pm
17 usd+kdv hocam 35 TL. muadiller yüksek kalitededir hocam piyasadaki diğer tonerler 1 gidiyorsa bizdekiler 2 gidiyor bunun garantisini veriyoruz..
-
BİZDE UCUZ ÜRÜN YOK KALİTELİ ÜRÜN VAR !
:D döver gibi