Dsmn - Yerli Arama Motoru
-
DSMN yerli bir video arama motoru. DSMN üzerinden arattığınız kelimeyle ilgili alakalı bütün videolar taranıyor ve içerinden kullanıcının araması en muhtemel sonuçlar kullanıcıya sunuluyor. Kullanıcı daha sonra istediği videoyu seçip oynatmaya başlıyor.
-
gerçekten güzel olmuş hocam siten :) hayırlı olsun :)
-
üstad sen mi yaptın ?
Gerçekten çok iyi düşünülmüş...
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------gerçekten güzel olmuş hocam siten :) hayırlı olsun :)
----------------------------yok hocam site benim değil, kimin olduğunu da bilmiyorum. Rastladım paylaşıyım dedim :)
-
nerden çekiyor acaba videoları?
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------nerden çekiyor acaba videoları?
-----------------------------youtube - en çok izlenen 5 video'yu çıkarıyor sanırım arama kelimesine göre
-
girer girmez müzik çalmazı iğrenç olmuş 4 saniye durduktan sonra kapatmak zorunda kaldım.
zaten kullanıcının kontrolü dışında müzik çalan sitelere uyuz oluyorum. bana gıcıklığınamıdır nedir hepde ses sonda olurken oluyor.
-
Hoşmuş valla
buda benden olsun :) -
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------girer girmez müzik çalmazı iğrenç olmuş 4 saniye durduktan sonra kapatmak zorunda kaldım.
zaten kullanıcının kontrolü dışında müzik çalan sitelere uyuz oluyorum. bana gıcıklığınamıdır nedir hepde ses sonda olurken oluyor.
-----------------------------aynen
-
Fizymsi
-