folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dtp: Atatürk Ölümsüz Bir Mucizedir...

Dtp: Atatürk Ölümsüz Bir Mucizedir...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

.............................

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

abi hazır konu açılmışken söyleyeyim. bir kitap okudum hilafeliğin son zamanlarında Hindistan'da ve diğer müslüman yerlerinde insanlar aç olmalarına giyecek elbiseleri olmamalarına rağmen sırf müslümanlık ayakta tutulsun diye para toplamışlar. anneler pazarlarda çocuklarını köle olarak satıp kazandıklarırı parayı istanbul'a yollamışlar.adamların tek umudu o halifelik makamındaymış. çünkü müslümanlığın kurtuluşu olarak görüyorlarmış bunu. neyse gelelim sadede. para istanbul'a yollanmış sonra atatürk ve yandaşları halifeliği kaldırmış. sonra bu parayla türkiye iş bankası'nın temeli atılmış. bana çok ta kafadan atma gibi gelmedi çünkü o zamanlarda hindistan'da ve çoğu müslüman ülkelerinde para toplanıp istanbul'a gönderildiğini biliyorum. bu iş bankası olayının doğruluğu nedir?

not: lütfen ağır hitaplar kullanmayın, sadece soru sorduk. bir de açıklama yaparken dayanak gösterin lütfen.

. . .. . ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı:
    -----------------------------

abi hazır konu açılmışken söyleyeyim. bir kitap okudum hilafeliğin son zamanlarında Hindistan'da ve diğer müslüman yerlerinde insanlar aç olmalarına giyecek elbiseleri olmamalarına rağmen sırf müslümanlık ayakta tutulsun diye para toplamışlar. anneler pazarlarda çocuklarını köle olarak satıp kazandıklarırı parayı istanbul'a yollamışlar.adamların tek umudu o halifelik makamındaymış. çünkü müslümanlığın kurtuluşu olarak görüyorlarmış bunu. neyse gelelim sadede. para istanbul'a yollanmış sonra atatürk ve yandaşları halifeliği kaldırmış. sonra bu parayla türkiye iş bankası'nın temeli atılmış. bana çok ta kafadan atma gibi gelmedi çünkü o zamanlarda hindistan'da ve çoğu müslüman ülkelerinde para toplanıp istanbul'a gönderildiğini biliyorum. bu iş bankası olayının doğruluğu nedir?

not: lütfen ağır hitaplar kullanmayın, sadece soru sorduk. bir de açıklama yaparken dayanak gösterin lütfen.

notundaki söylediğin gibi açıklama yaparken dayanak gösterirmisin?

ağır itamda bulunulmucak bir şey değil Atatürk ve yandaşları ne demek kastınmı var Ataya?

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    hurriyet 'i kaynak vermişsin. mümkünse link rica edebilir miyim?

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek

Ata ne yaptıysa vardır bi bildiği.

onu yargılayıcak tek kişi Allah'tır.

aksinide kimse iddia edemez.

bu vatanı o cefada kurtarma başarısı gösterip bizi şuan bu refah içinde yaşatıyosa onu yargılayamazsın sorgulayamazsın.

beğenmiosan da kimse zorla Türkiye sınırlarında tutmuyor seni.

düşüncelerine saygılıyım ama benim düşüncelerimde bunlar. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek

Ata ne yaptıysa vardır bi bildiği.

onu yargılayıcak tek kişi Allah'tır.

aksinide kimse iddia edemez.

bu vatanı o cefada kurtarma başarısı gösterip bizi şuan bu refah içinde yaşatıyosa onu yargılayamazsın sorgulayamazsın.

beğenmiosan da kimse zorla Türkiye sınırlarında tutmuyor seni.

düşüncelerine saygılıyım ama benim düşüncelerimde bunlar. 

ayrıca Dtp neden böle saçma bi seçim politikası yapmıs anlayamadım hepsi bağımsız aday olcak.

bence akp nin parmağı olabilir bunda.

çünkü bağımsız dtp adaylarının akp nin yanında olcağı söylentileri var. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    Guzel konuşmuş...

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek
    bi de dedikleriyle yaptıkları birbirni tutsa gam yemicem

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

biz sanki bu deyişle sizin ananızın apo olmadığını aklımızdan çıkarmış olcaz ki bilmiolar ors. çocukları herzaman lekelidir hele anneniz apo gibi biriyse..

kimse demiyoki şu kirli ağızlarınızla toplum için kutsal şeyleri ağzınıza almayın diye.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    FaTHeR bunu yazdı:
    Dtp Bagımsız Olarak Seçime Girecek Pardon Bağımsızlarla Büyük İhtimalle Gireceklerde Ama Şunu SOrucam Ben Bende Bir Kürt üm Bu Adamlar Gelecek 15 20 Kişi Ne Yapmayı Planlıyorlar Hadi Grup Kurdun Sonra 550 Millet Vekili Var 20 Senin Olsa Ne Yazar YAsa Çıkaramazsın Sözde Kürt Temsilcileri Sizi BEnden Oy Yok Onlara Evdede Verecek Bİri Yoktur (Yabana Atmayın Bizim Evde En Az 5 Oy Var :D) Ben YAni Şahsi Görüşüm Bu Ülke İçin En İyisi Kimse Ona Oyumu Vericem Sİzdende >Böylesini Bekliyorum 23 Temmuz Günü İnşallah Hepimizin Beğenecegi Bir İnsan BAşa Gelmiş Olacak...
    Bağımsız olarak seçime girecekler evet ama ysk nın ben bu adamları seçime sokmuycana inanıyorum elinden gelenide yapmıolarmı zaten.
Toplam Hit: 3102 Toplam Mesaj: 27