folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dtp Baraja Karşı Çünkü..

Dtp Baraja Karşı Çünkü..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Hasankeyf'te yapılması planlan dev Iılısu barajına DTP tarihi yapıları gerekçe göstererek karşı çıkıyor. DSİ yetkilileri ise karşı çıkışın nedenini buldu.

PKK'nın kullandığı yaklaşık bin mağaranın da sular altında kalacağını ve terör örgütünün bölgedeki hareket kabiliyetinin zayıflayacağı iddia edildi.
    .

Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) 'Ilısu Barajı'nın yapımına izin vermeyeceğiz' yönündeki açıklamalarını, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın talimatları doğrultusunda yaptığı iddia edildi.

DTP Genel Başkan Vekili Nurettin Demirtaş, önceki gün, gerekirse milyonlarca kişiyi sokağa dökerek barajın yapımına izin vermeyeceklerini açıkladı.

Baraj yapımına karşı çıkılmasının altında PKK'nın geçiş güzergahlarının kapanacağı endişesinin yattığı ileri sürüldü.

22 Şubat 2007'de toplanan Terörle Mücadele Yüksek Kurulu'nda barajın yapımına terör örgütünün geçiş yollarının kapanacağı gerekçesiyle karşı çıkıldığı ifade edildi.

Toplantıya katılan DSİ bürokratları Hasankeyf'in tarihî güzelliklerini yok edeceği için yapımı tartışma konusu olan Ilısu Barajı'nı, "PKK'nın geçiş yolları ve lojistik desteği kesilecek." diyerek savundu.

DSİ bürokratları kurula, PKK'nın kullandığı yaklaşık bin mağaranın da sular altında kalacağını ve terör örgütünün bölgedeki hareket kabiliyeti ve barınma imkanının kısıtlanmış olacağı ifade etti.

Ahmet Dinç, Emrullah Bayrak-Zaman

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

pkk kayamda doguanadolu bölgesinde tarihi bi kaç yer sular altında kalacak ona üzüldüm.Haberlerde gördümde nere oldugunu unuttum.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

PKK'nın kullandığı yaklaşık bin mağaranın da sular altında kalacağını ve terör örgütünün bölgedeki hareket kabiliyetinin zayıflayacağı iddia edildi..

akıL Mantık İşimi Bu. Siz Bin Magaranın Yerini BiLeceksiniz Ve DTP De Sırf Bu Yüzden Karşı Çıkacak. Bana Heçte İnandırıcı GeLmedi. Sınır İçinde BiLinen Bir BöLgeye MüdaheLe ediLebiLecegini DTP BiLmiyor Mu ? Ben Çıkamadım İşin İçinden. :S

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek

Bu haberleri kimse yutmaz artik, satilmis medya bosuna cabalama.

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    sırf dtp karşı çıkıyo die barajın büyüklüğünü iki katına çıkarırdım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adalet
    adalet's avatar
    Erkek
    Mağaraları kontrol etmek çok kolay değil 2001 de sayılan bilinen 1237 mağara var. Hasankeyf karayolu ulaşımı ve elverişli arazi nedeniyle batman, diyarbakır, siirt, şırnak geçişlerini çok rahat yapabildikleri bir nokta. Baraj yapılırsa mağaralar sular altında kalacak ve barajlar asker tarafından korunduğu için orada barınamayacaklar. Yapılsın güvenlik ve su tarihten daha önemli.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    uçuralım orayı ? uçağımızmı yok bombamızmı yok ? darmadağın edelim . izin versinler mühimmatta istemiyorum darmadağın ediyim o mağaraları.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bilmiom bunu yazdı:
    -----------------------------
    sırf dtp karşı çıkıyo die barajın büyüklüğünü iki katına çıkarırdım
    -----------------------------

:D:D çok güzel bi fikir :D 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jiyanamin
    jiyanamin's avatar
    Erkek

Ben Bu yaşıma kadar  Bolesi   saçma sapan    ne Bı haber nede  bİ neden ne okudum ne duydum   Hiçmi akIl mantık yok  bu medyada  yaa alah İçin adam gıbııı   bi haber    yapınnn :)

neymiş pkk ninn  sığnakları    neyMış kulandıyı mağaralar Bırakın ya saçmalık

İmza Yok
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eski1Dost
    Eski1Dost's avatar
    Erkek

Bölgedeki işsizlik ve bölge için kullanacakları bahaneler gidiyor o yüzden sebebleri kalmıyor halkın refah seviyesi artacak türkiyenin en buyuk 2.barajı olacak tabiki karşı çıkarlar ... bunların çenesini kapamalarını sağlamak lazım ...

Herkes Kendini Artist Zannediyor Bilmiyorlarki Yönetmen Biziz Bundan sonra kimine Rol kimine Yol veririz...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

biraz kafa olsa baştakilerde.. Abdülhamit bi iş yapmadan önce hep ingiliz büyükelçisine sorarmış, aldığı cevabın tam tersini yaparmış.. soracan dtp ya ne diosa tersini yapacan :)

Toplam Hit: 2351 Toplam Mesaj: 12