folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Duck Duck Go - Sizi Takip Etmeyen Arama Motoru

Duck Duck Go - Sizi Takip Etmeyen Arama Motoru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Google'ın işin bokunu çıkarıp her şeyi loglamasına üzerine geçtiğim arama motoru. Ekşi sözlük tanımı gibi oldu idare edin. :)

https://duckduckgo.com/

Arama özelliği çok iyi. Sonuçları Yandex'ten çekiyor. Örnek ! tahribat diye aratınca direk siteye giriyor bekleme yapmıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

O unlemi koymasi zulum bana bu yuzden puanim sifir kanka :)

Google'in log konusu duz adamlar icin cok iyi,misal ben.Az once alisveris yaptim sanalpazardan kredi karti giris ekranina geldim ama cuzdanim yanimda degildi,textboxa tikladim chrome database falan biseyler yazdi kart bilgilerimi kendi doldurdu bi tikla alisverisi yaptim buyuk kolaylik :) ama bi patlarsa darma duman olurum :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O konuda haklısın en azından nokta vs koyabilseydi kullanıcı. Shift + 1'e basmak zor gelebiliyor.

Google Chrome kart bilgilerini bilgisayarda tutuyor diye biliyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Yok ya gecen bakmistim password mu ne bi dalgasi varya bunlarin orada alenen sakliyolar kredi karti bilgilerimi ccv numarasina kadar.

Ayrica yazacagin tag'a sokuyum sabah sabah yarildim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Bunun loglamadığını nereden biliyoruz ?

(beklenen soru biliyorum ama gerçekten merak ediyorum)

DadasAdam tarafından 10/Eyl/15 14:31 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

hepsi aynı bana göre googledan şaşmam sizi takip etmiyoruz demek olmuyor sanki babamın oğluda bana kıyak geçiyor gibi en fazla loglama bunlar yapıyordur orasıda ayrı bilgim yok ama varsayım sonuçta adam takip edilmemek için bu arama motorunu kullanırsa zaten istedikleri kişilerin bilgilerini loglarlar amaçları bu yönde olabilir

TOMBLACK tarafından 10/Eyl/15 14:53 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

Uzun zaman once konusuldu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cvc' yi loglamıyor, kredi kartı bilgilerinin kaydı için ayrıca izin istiyor chrome.

kaldı ki chrome ile google arama motoru biraz alakasız, biri browser sonuçta.

chrome' un url kısmına yazdığım anda tahribat.com yazıveriyor, en sevdiğim yanı bu.

google herşeyi loglasa nolur loglamasa nolur, illegal bişeyler çevirmiyorsan ya da üst düzey biri değilsen google zaten ziklemez seni.

tek eksi yanı, bi hoparlör bakıyorum, anında her yerde hoparlör reklamı beliriyor, bunu eskiden çaktırmadan yapıyorlardı. şimdi adamın gözüne sokuyorlar.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    ozgunlu bunu yazdı

cvc' yi loglamıyor, kredi kartı bilgilerinin kaydı için ayrıca izin istiyor chrome.

kaldı ki chrome ile google arama motoru biraz alakasız, biri browser sonuçta.

chrome' un url kısmına yazdığım anda tahribat.com yazıveriyor, en sevdiğim yanı bu.

google herşeyi loglasa nolur loglamasa nolur, illegal bişeyler çevirmiyorsan ya da üst düzey biri değilsen google zaten ziklemez seni.

tek eksi yanı, bi hoparlör bakıyorum, anında her yerde hoparlör reklamı beliriyor, bunu eskiden çaktırmadan yapıyorlardı. şimdi adamın gözüne sokuyorlar.

ublock origin + adguard + filtreler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı

Bunun loglamadığını nereden biliyoruz ?

(beklenen soru biliyorum ama gerçekten merak ediyorum)

Çok basit Google'a arama yap çıkan sonuçlara tıkla Google seni yönlendirme yapıyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

O zaman,

https://www.youtube.com/watch?v=CVUhBGzf7FY

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 2056 Toplam Mesaj: 11
muhittin topalak from kazlıçeşme kill him