Duck Duck Go - Sizi Takip Etmeyen Arama Motoru
-
Google'ın işin bokunu çıkarıp her şeyi loglamasına üzerine geçtiğim arama motoru. Ekşi sözlük tanımı gibi oldu idare edin. :)
Arama özelliği çok iyi. Sonuçları Yandex'ten çekiyor. Örnek ! tahribat diye aratınca direk siteye giriyor bekleme yapmıyor.
-
O unlemi koymasi zulum bana bu yuzden puanim sifir kanka :)
Google'in log konusu duz adamlar icin cok iyi,misal ben.Az once alisveris yaptim sanalpazardan kredi karti giris ekranina geldim ama cuzdanim yanimda degildi,textboxa tikladim chrome database falan biseyler yazdi kart bilgilerimi kendi doldurdu bi tikla alisverisi yaptim buyuk kolaylik :) ama bi patlarsa darma duman olurum :)
-
O konuda haklısın en azından nokta vs koyabilseydi kullanıcı. Shift + 1'e basmak zor gelebiliyor.
Google Chrome kart bilgilerini bilgisayarda tutuyor diye biliyorum.
-
Yok ya gecen bakmistim password mu ne bi dalgasi varya bunlarin orada alenen sakliyolar kredi karti bilgilerimi ccv numarasina kadar.
Ayrica yazacagin tag'a sokuyum sabah sabah yarildim :)
-
Bunun loglamadığını nereden biliyoruz ?
(beklenen soru biliyorum ama gerçekten merak ediyorum)
DadasAdam tarafından 10/Eyl/15 14:31 tarihinde düzenlenmiştir -
hepsi aynı bana göre googledan şaşmam sizi takip etmiyoruz demek olmuyor sanki babamın oğluda bana kıyak geçiyor gibi en fazla loglama bunlar yapıyordur orasıda ayrı bilgim yok ama varsayım sonuçta adam takip edilmemek için bu arama motorunu kullanırsa zaten istedikleri kişilerin bilgilerini loglarlar amaçları bu yönde olabilir
TOMBLACK tarafından 10/Eyl/15 14:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Uzun zaman once konusuldu
-
cvc' yi loglamıyor, kredi kartı bilgilerinin kaydı için ayrıca izin istiyor chrome.
kaldı ki chrome ile google arama motoru biraz alakasız, biri browser sonuçta.
chrome' un url kısmına t yazdığım anda tahribat.com yazıveriyor, en sevdiğim yanı bu.
google herşeyi loglasa nolur loglamasa nolur, illegal bişeyler çevirmiyorsan ya da üst düzey biri değilsen google zaten ziklemez seni.
tek eksi yanı, bi hoparlör bakıyorum, anında her yerde hoparlör reklamı beliriyor, bunu eskiden çaktırmadan yapıyorlardı. şimdi adamın gözüne sokuyorlar.
-
ozgunlu bunu yazdı
cvc' yi loglamıyor, kredi kartı bilgilerinin kaydı için ayrıca izin istiyor chrome.
kaldı ki chrome ile google arama motoru biraz alakasız, biri browser sonuçta.
chrome' un url kısmına t yazdığım anda tahribat.com yazıveriyor, en sevdiğim yanı bu.
google herşeyi loglasa nolur loglamasa nolur, illegal bişeyler çevirmiyorsan ya da üst düzey biri değilsen google zaten ziklemez seni.
tek eksi yanı, bi hoparlör bakıyorum, anında her yerde hoparlör reklamı beliriyor, bunu eskiden çaktırmadan yapıyorlardı. şimdi adamın gözüne sokuyorlar.
ublock origin + adguard + filtreler
-
DadasAdam bunu yazdı
Bunun loglamadığını nereden biliyoruz ?
(beklenen soru biliyorum ama gerçekten merak ediyorum)
Çok basit Google'a arama yap çıkan sonuçlara tıkla Google seni yönlendirme yapıyor.
-