folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Duckload Yayın Hayatına Son Vermiş Durumdadır. Premium Hesap Sahiplerine Geçmiş Olsun.

Duckload Yayın Hayatına Son Vermiş Durumdadır. Premium Hesap Sahiplerine Geçmiş Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:
    -----------------------------

İmkanınız varsa torrent sitelerinin üyeliklerini kaçırmayın gün gelir torrent download alemin kralı olur ki bu gibi sitelerin kapanmasıyla gidişat hızlandı..

Şu anda kralın torrent olmadığını kim söyledi.Erişimi olanlar için torrent,  tüm upload sitelerinden bile daha kalitelidir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

yanak bunu yazdı:

İmkanınız varsa torrent sitelerinin üyeliklerini kaçırmayın gün gelir torrent download alemin kralı olur ki bu gibi sitelerin kapanmasıyla gidişat hızlandı..

Şu anda kralın torrent olmadığını kim söyledi.Erişimi olanlar için torrent,  tüm upload sitelerinden bile daha kalitelidir.

daha torrentin ne olduğunu bilmeyenler var :) belki krallık konusunu biraz abartmış olabilirim..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

torrent kullanmayı bilmiyorum diyenler anlamıyorum bazı sitelerin(captcha gir zaman bekle yönlendiril gene bekle sayfanın ücra köşesindeki downloadı bul felan filan ) free hesaplarından dosya indirmekten milyon kat kolaydır..

tek yapmanız gereken utorrent kurmak ve bir sitere üye olmaktır gerisi zaten site içi search yapmaktan ibarettir

mesela

kat.ph yabancıdır oyun yabancı film için uygundur

umarım reklama girmiodur site zaten yabancı

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

DestinatioN bunu yazdı:

torrent kullanmayı bilmiyorum diyenler anlamıyorum bazı sitelerin(captcha gir zaman bekle yönlendiril gene bekle sayfanın ücra köşesindeki downloadı bul felan filan ) free hesaplarından dosya indirmekten milyon kat kolaydır..

tek yapmanız gereken utorrent kurmak ve bir sitere üye olmaktır gerisi zaten site içi search yapmaktan ibarettir

mesela

kat.ph yabancıdır oyun yabancı film için uygundur

umarım reklama girmiodur site zaten yabancı

+ zamunda ve isohunt :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

torrent işine yeni girenler için uygundur die düşündüm bu siteyi

kullanım , tasarım ve fikirsellik yönünden iyidir

mesela dosyayı oylama begenme veya begenmeme , yorum yapma olayı güzeldir

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zaman zaman dosya indiriyordum hızı da iyiydi. Yapacak bişey yok. Geçmiş olsun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

slmarlq bunu yazdı:

şu torrent nedir ne ayaktır nasıl çalışır bi öğrenemedim gitti :/ 

Bilmeyen varmı yaf :d torrent iyidir hoca kullan googleye torrent nedir nasıl kullanılır yaz öğren ayrıca zamanla kendiliğinden öğrenirsin :D

ayrıca duck load iyidi yaf...

🥒
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

bu siteler giderse sıra torrente gelir, hiç iyi olmamış :(

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

torrenti sewiorum ama yawaş olmasa bide :/

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

Ah ah presiz günlerimizin kahramanıydı :)

Toplam Hit: 6678 Toplam Mesaj: 41