Duckload Yayın Hayatına Son Vermiş Durumdadır. Premium Hesap Sahiplerine Geçmiş Olsun.
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
İmkanınız varsa torrent sitelerinin üyeliklerini kaçırmayın gün gelir torrent download alemin kralı olur ki bu gibi sitelerin kapanmasıyla gidişat hızlandı..
-----------------------------Şu anda kralın torrent olmadığını kim söyledi.Erişimi olanlar için torrent, tüm upload sitelerinden bile daha kalitelidir.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
İmkanınız varsa torrent sitelerinin üyeliklerini kaçırmayın gün gelir torrent download alemin kralı olur ki bu gibi sitelerin kapanmasıyla gidişat hızlandı..
-----------------------------Şu anda kralın torrent olmadığını kim söyledi.Erişimi olanlar için torrent, tüm upload sitelerinden bile daha kalitelidir.
-----------------------------daha torrentin ne olduğunu bilmeyenler var :) belki krallık konusunu biraz abartmış olabilirim..
-
torrent kullanmayı bilmiyorum diyenler anlamıyorum bazı sitelerin(captcha gir zaman bekle yönlendiril gene bekle sayfanın ücra köşesindeki downloadı bul felan filan ) free hesaplarından dosya indirmekten milyon kat kolaydır..
tek yapmanız gereken utorrent kurmak ve bir sitere üye olmaktır gerisi zaten site içi search yapmaktan ibarettir
mesela
kat.ph yabancıdır oyun yabancı film için uygundur
umarım reklama girmiodur site zaten yabancı
-
DestinatioN bunu yazdı:
torrent kullanmayı bilmiyorum diyenler anlamıyorum bazı sitelerin(captcha gir zaman bekle yönlendiril gene bekle sayfanın ücra köşesindeki downloadı bul felan filan ) free hesaplarından dosya indirmekten milyon kat kolaydır..
tek yapmanız gereken utorrent kurmak ve bir sitere üye olmaktır gerisi zaten site içi search yapmaktan ibarettir
mesela
kat.ph yabancıdır oyun yabancı film için uygundur
umarım reklama girmiodur site zaten yabancı
-----------------------------+ zamunda ve isohunt :D
-
torrent işine yeni girenler için uygundur die düşündüm bu siteyi
kullanım , tasarım ve fikirsellik yönünden iyidir
mesela dosyayı oylama begenme veya begenmeme , yorum yapma olayı güzeldir
-
zaman zaman dosya indiriyordum hızı da iyiydi. Yapacak bişey yok. Geçmiş olsun.
-
slmarlq bunu yazdı:
şu torrent nedir ne ayaktır nasıl çalışır bi öğrenemedim gitti :/
-----------------------------Bilmeyen varmı yaf :d torrent iyidir hoca kullan googleye torrent nedir nasıl kullanılır yaz öğren ayrıca zamanla kendiliğinden öğrenirsin :D
ayrıca duck load iyidi yaf...
-
bu siteler giderse sıra torrente gelir, hiç iyi olmamış :(
-
torrenti sewiorum ama yawaş olmasa bide :/
-
Ah ah presiz günlerimizin kahramanıydı :)