Düğün Dernek - Bi Yardım
-
selamlar muridler.
bu filme arkdaşımla 2 defa gittik her ikisindede doluydu. ilkinde boş dönmeyelimde hükümet kadın 2'yi izledik.2. gidişimizde yine boşyer yok. Hobbit2'yi izledik.
sizden ricam toplandık bu filmi izleyeceğiz. göremedim piyasada.
izleyebileceğim bir link yada indirme linki olan varmı elinde ? -
düştü mü ki
-
murdery bunu yazdı
düştü mü ki
bende onu soruyorum hocam. ben bulamadım. bulup izleyen yada elinde olan varsa paylaşırsa bi zahmet
-
Hocalar çok matah bir film degil 10 üzerinden 2 puanım. Sırrı Süreyya Önder picinin filmi olması da cabası
-
yok hocam daha düşmedi. düşsede izleme zaten camriptir şuanda düşen. filmden tat alamazsın.
-
ETRoot bunu yazdı
Hocalar çok matah bir film degil 10 üzerinden 2 puanım. Sırrı Süreyya Önder picinin filmi olması da cabası
Filmin konuk oyuncuları olarak da Sırrı Süreyya Önder ve Emel Sayın'ı görüyoruz ki, ...
Nasıl onun filmi konuk oyuncu diyor.
-
zeybekustasi bunu yazdıETRoot bunu yazdı
Filmin konuk oyuncuları olarak da Sırrı Süreyya Önder ve Emel Sayın'ı görüyoruz ki, ...
Nasıl onun filmi konuk oyuncu diyor.
benimde bi an beynim döndü dedim ne oluyo millet vekili film mi çekti.
-
aga film güzeldi beğenmeyenler de var ama komedi filmi ahmet kural yetio zaten :D tüple dövme sahnesi süperdi.
ilk gittiğimde 5 kişidydik sinemada bi çıktık 20 kişi aga sinemada kimse yoktu o aradaki 15 kişi ne ara girdi içeri hiç bir fikrim yok

halay güzeldi fakat çok kısa sürdü ak 5 saniye bu güzelim halayı yazık ettiler.
düğün sahneleri çok uzun ve sıkıcıydı
PanxeR tarafından 28/Ara/13 20:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Film güzeldi ya.
Ben şahsen beğendim. :D
-
Şevkat Yerimdar düştü mü hocam ?
-
genelinde gülmedim bir iki yer istisna. Gazete yerine tüp fırlattığı yere koptum sadece