folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dükkan Güvenliği....Tecrübelerimizi Paylaşalım.

Dükkan Güvenliği....Tecrübelerimizi Paylaşalım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    tagext bunu yazdı

valla hocam ayda 100-150 liraya hem sigorta (hırsızlık yangın vs..) hem de alarm işini halledebilirsin. yerinde olsam arar bi fiyat alırdım. kaybedecek bişeyin yok. bugün dükkana girdilerse yarın bi gün tekrar denerler. bizim dükkana 3 kere girmişlerdi. alarm filan taktırınca anında kesildiler. bu imansızların vicdanı yok. suç üstü yakalasalar ibneleri tutuksuz yargılanıyorlar zaten. ben olsam arar bi teklif alırdım.

hoca aylık 150 ne ettin emtea meblasını bilmiorum ama bir bilgisayarcı ortalama 300 lira YILLIK

tabi işin riskine göre fiyat değişiyor 1000 000 tl lik yaptım geçen sene 1750 tl yıllık :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

bizde sigorta var yıllık 500 50.000tl lik, çok da büyük bi para değil, sen kaptırdığın 3.000 lira ile 10 yıllı sigortanı yaptırırdın. büyük geçmiş olsun :/

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

@Tsira Hocam nickini değiştir bence... bu nickten bişey anlamadım. :)  Umarım iyisindir bu arada.

Hocam nickimi kazim koyuncunun çok sevdigim bi şarki war tsira diye ondan esinlendim :D kazim koyuncu sevgisi bende çok farklidir. iyiyim hocam yuvarlanip gidiyoruz işte
Reply With Quote Alıntı yap
  • KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Bu arada yazı şeklinde değişmeler var hocam yeni farkettim:))

tolgaStain tarafından 02/Mar/13 01:37 tarihinde düzenlenmiştir
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

tariqatta diyarbakırlı bir mürid söyle dediklerinde ilk aklıma gelen zat-ı möhterem kişi olarak dükkanına hırhız girmesi beni dumur etti sayın abem

dağkapi talan olmiş, malamine erzincan :|

kendinize ayığ olunuz
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Abi mayın döşe dükkanın içine girerse içeri patlasın orospu cocugu

harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    Zalimcocuq bunu yazdı

Aga çevredeki hırsızları araştır  sonra bi bahane bulup sopayla döv,boğazına bıçak daya yada silahın ağzına mermiyi ver kafasına daya kesin çözüm ben öyle yaptım yaklaşık 3-4 kez hırsızlara uyguladım yöntemimi şimdi dükkanın etrafı temiz Allaha şükür 

Not:Bölge Esenyurt Burayı bilenler varsa zaten anlar cektiğimiz dertleri :D :D 

Edit://  En son silahla dövdüğüm Gavat 4-5 aydır buralara gelmiyo :D

ne iş yapıyosun hocam bende tabelada oturuyorum :d

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Mahallenin kulağı kesiklerine danış teypciler kimler dükkan patlatanlar kimler filan gibisinden mutlaka bulursun diye düşünüyorum semtte çevren var ise,sonra tek tek yakalayıp dövün..bi daha ne alarma ne de kilide gerek duyarsın her bölgenin hırsızı bellidir dişlerini gösterirsen dükkanın önünden bile geçmezler..hırsızlar torbacılar yok yere hır gür çıkaran insanlarda olmadığından bunu kişisel olarakta algılamazlar :) dükkanın müsait ise köpek'te besleyebilirsin içerde,alarm kilit veya kamera sistemleri hiç güven sağlamıyorlar çünkü adamlar kayıt cihazlarınıda  çalıyor.

dont think twice its all right
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    kurdo bunu yazdı

tariqatta diyarbakırlı bir mürid söyle dediklerinde ilk aklıma gelen zat-ı möhterem kişi olarak dükkanına hırhız girmesi beni dumur etti sayın abem

Semtimize dadanan itlerin elebaşısını tespit etmişim rahat ol...

15 güne kalmaz Dicle Nehrinde şenlik olacak. Islak 9 Numara ile. :)

@Dj_Alper Hocam şimdilik müsait değilim, ama müsait olduğumda ilk arayacağım isim sensin. Şüphen olmasın...

@Sserkan Hocam ne ettin. :) Mayın Döşiyimde Dükkan ne olacak peki.?

@Lemuria Hocam Aynen Araştırmalar Sürdürülüyor, Heriflerin Torbacılık bile yaptıkları İstibaratını almışım.

@Tsira Hocam Yazılarım Konusunda Evet heyecanlanmadığım sürece normal gidiyorum, heyecanlandığım yerlerde ipin ucunu yine kaçıyorum. :)

@Tagext Aynen hocam Söylemine katılıyorum Bizde Memlekete darbeli gelmiştik, bir darbe daha yedik, Allah hayır etsin. Dj_Alperimiz var zamanı gelince onunla iletişime geçerim.

@SanalAjan Hocam Bende fena düzeyde Köpek Fobisi var... Hırsızdan önce ben tırsarım. :)

@Kumanaga Hocam yok daha neler. :)

@Tengri Hocam Tırsıyom alamam.

@İbrahimErenÇalıntı malların getirildiği bir pazar bizim buralarda yoktur. Yada ben bilmiyorum.

@Birgaripaskbestesi Hocam Teşekkürler acısı var ama. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    kurdo bunu yazdı

Semtimize dadanan itlerin elebaşısını tespit etmişim rahat ol...

babasan benim abem.  nefes aldırma kehpe çocıklarına

kendinize ayığ olunuz
  • Toplam Hit: 6694 Toplam Mesaj: 64