Dükkan Güvenliği....Tecrübelerimizi Paylaşalım.
-
tagext bunu yazdı
valla hocam ayda 100-150 liraya hem sigorta (hırsızlık yangın vs..) hem de alarm işini halledebilirsin. yerinde olsam arar bi fiyat alırdım. kaybedecek bişeyin yok. bugün dükkana girdilerse yarın bi gün tekrar denerler. bizim dükkana 3 kere girmişlerdi. alarm filan taktırınca anında kesildiler. bu imansızların vicdanı yok. suç üstü yakalasalar ibneleri tutuksuz yargılanıyorlar zaten. ben olsam arar bi teklif alırdım.
hoca aylık 150 ne ettin emtea meblasını bilmiorum ama bir bilgisayarcı ortalama 300 lira YILLIK
tabi işin riskine göre fiyat değişiyor 1000 000 tl lik yaptım geçen sene 1750 tl yıllık :D
-
bizde sigorta var yıllık 500 50.000tl lik, çok da büyük bi para değil, sen kaptırdığın 3.000 lira ile 10 yıllı sigortanı yaptırırdın. büyük geçmiş olsun :/
-
@Tsira Hocam nickini değiştir bence... bu nickten bişey anlamadım. :) Umarım iyisindir bu arada.
Hocam nickimi kazim koyuncunun çok sevdigim bi şarki war tsira diye ondan esinlendim :D kazim koyuncu sevgisi bende çok farklidir. iyiyim hocam yuvarlanip gidiyoruz işte