folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dün 200 Kişiyi Kene Isırdı, Kenler İsrail"İn İşimi? Yoksa Komplo Teorisimi



Dün 200 Kişiyi Kene Isırdı, Kenler İsrail"İn İşimi? Yoksa Komplo Teorisimi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    200'ü aşkın kişiyi kene ısırdı

    Bugün İstanbul'da pikniğe giden yüzlerce vatandaşı kene ısırdı. Sarıyer Belgrat Ormanları, Arnavutköy ve Çekmeköy mesirelerinden hastanelere koşan vatandaşlar tedirgin.

    İstanbul'da bugün sıcak havayı fırsat bilerek pikniğe giden 100'ten fazla vatandaşı kene ısırdı. Hastanelere akın eden vatandaşların vücutlarındaki keneler çıkarılıyor. Hastanelere koşan vatandaşlar Haseki Hastanesine sevk ediliyor. Haseki'de 100'den fazla kişi sırada bekledi ve tedirginlik içinde öfkelerini dile getirdiler.

    İlk olarak Sarıyer'de pikniğe giden iki ayrı ailede, birisi 4 yaşında bir kız çocuğunda, diğeri de 40'lı yaşlarda bir erkekte kene ısırığı tespit edildiği ihbarı gelmişti. Hastaların göğüs bölgelerine yapışan kenelerin Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman hekimler tarafından başarı ile çıkarıldığını ve hastakların müşahede altına alındığını duyurmuştuk.

    Daha sonra hastaneye 100'den fazla kişi vücutlarında kene ile geldi. Sarıyer Belgrat Ormanları, Arnavutköy ve Çekmeköy mesirelerinden hastanelere koşan vatandaşlar tedirginlik içinde sıra bekliyor. Hasne görevilleri ve doktorlar da olabildiğince hızlı davranarak keneleri çıkartma savaşı veriyor. 

    kene3

     

    Cilde yapışmış bir keneye ait resim.

    Kan emdikçe zamanla gövdesi kanla dolan kenenin tutunduğu bölge kızarır ve kaşınır

     

     

     

     

     

    "http://www.biology-blog.com/images/blogs/4-2007/unfed-and-engorged-tick-8590.jpg"%20grafik%20dosyası%20hatalı%20olduğu%20için%20gösterilemiyor.

    Kan emmeden önce           -             Kan emdikten sonra 

     

    Biyolojik savaş dönemi

    Memur-Sen Konfederasyon u ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Aksu, KKKA virüsünün biyolojik terör amaçlı kullanılabileceğine ilişkin iddiaların yabana atılmaması gerektiğini söyledi. "Artık sıcak savaşlar yerini biyolojik, kimyasal hatta meteorolojik savaşlara bırakıyor" diyen Aksu, Tokat, Bolu ve Gerede civarına gelen yabancı bazı grupların piknik-dağ kampı gibi faaliyetler yaptıklarının belirlendiğini, hemen ardından bu bölgede kene ısırığına maruz kalanlar olmasına dikkati çekti. Türk Veteriner Hekimleri Birliği Genel Başkanı Dr. Mustafa Altuntaş ise KKKA virüsünün laboratuar ortamında hazırlanabileceğini ve "bio-terör ajanları" listesinde bulunduğunu doğrulayarak, bunun Türkiye'ye sokulma biçimi hakkında birden fazla ihtimal bulunduğunun altını çizdi.

    İsrailli turistler polis gözetiminde

    BOLU'NUN Gerede ilçesinde gruplar halinde kamp yapan İsrailli kadın turistlerle ilgili iddialardan sonra bölgede güvenlik tedbiri alındı. İsrail'den 50'şer kişilik gruplar halinde Türkiye'ye gelen kadınlar, Gerede, Safranbolu, Amasra, Cide, Pınarbaşı ve Ilgaz rotasında kamp yapıyor. İsrailli turistlerin kampı ile ilgili olarak ''kadınların İsrailli askerler'' ve ''keneleri İsrailli kadınların bıraktığı''na dair iddiaların ortaya atılması üzerine, Bolu Valiliği tarafından bölgede koruma önlemleri artırıldı. Yetkililer, kamp yapılan bölgede sivil polislerin sabaha kadar nöbet tuttuğunu belirtirken, jandarma ekiplerinin de kamp güzergahlarında çeşitli güvenlik tedbirleri aldığını kaydetti.

    ------------------------------------- 

    Nacizane Yorumum

    Bir ara kuş gribi vakası vardı, milyonlarca tavuk öldürüldü sonra bu keneler çoğaldı oysa tavuklar keneleri yiyordu ve doğal denge sağlanıyordu fakat bir de şöyle düşünmek lazım, tavuklar öldürülmeseydi bu sefer binlerce insan kuş gribinden ölebilirdi diye düşünüyorum?


    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2003
    Erkek
    hocam okuduğum bi yazıda tavuk-hindi vs nin kenelerin biyolojik düşmanı olduğu ama aynı zamanda kenelerin konaklarından olduğu belirtiliyordu

    Bu niymiş la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    şimdi bu kene belamı  şermi  patlatanın a.k :)

    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2007
    Erkek

    ben böle kenenin aq :/


    all this pain is an illusion...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2008
    Erkek

    Bizim okulda da oldu böyle vaka , müdür geldi "sakın kendiniz uğraşmaya çalışmayın , çekmeyin , direk revire gidin veya bize söyleyin." demişti .

    Aman müridler , şeyhler , cidden çok tehlikeli bir durum . Yani size sinek gibi gelebilir , iki kaşıma ile gider , ama sonrası gerçekten çok kötü olur . 

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    THT2005 bunu yazdı:
    -----------------------------
    şimdi bu kene belamı şermi patlatanın a.k :)
    -----------------------------

     

    hajım sen karar ver

    Kene Isırmasından 92 Kişi Öldü

    Türkiye'de ilk görüldüğü 2002 yılından bu yana 92 kişinin kene ısırması sonucu hayatını kaybettiğini belirten uzmanlar, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı konusunda dikatli olunması uyarısında bulunuyor.

     

    herhalde 100'ü geçmiştir ölenler.


    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    İsraile Güvenen Devlet Büyüklerimizin O Alçak Devletin Saldırısına bir gün geleceğini Hesaba katmadan İçeri dışarı Giren Çıkan Turistlere Böylesine Dikkatsiz oluşundan da Sanırım Fakir Halk Sorumludur. Hakikatende bunlar Yukarda orada ne yapıyolar Demogoji, Laf üretmek Siyasetmi Hakikatende. Sorarım Laf Üretmekmidir Siyaset. Hani nerede icraat, Nerede Hizmet Titizlik ve Dikkat. Demekki İsrail Ajanları her yerde Kolaylıkla Kol Geziyorlar. Ve Kimbilir Daha nerelerimizie Kadar inmişlerde kimsenin haberi yok. Kimbilir. Bilmiyoruz.

    Normalde Casusluk amacı ile bir Ülkeye girmiş kişinin Suçu Çok Ağırdır, Ama Yakalayabilenede Aşk olsun.


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    a.k böceği ufacık dikkat etmek lazım harbiden.. baksan nasıl girmiş derinin altına  :/

    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2005
    Erkek
    Eskiden "Tavuklara gıran girdi, ölmeden pişirip yiyelim" denilirdi, vakti zamanında (misal kuş gribi) "Tavuklarda kuş gribi var lütfen yemeyin" dendi ve böylece 19 tane tavuk şirketi battı, hatta reklamlara çıkan sayın büyüğümüz, yalan düşmanı(!) Uğursuz Dündar, ismi lazım olmayan bir tavuk fabrikasını gezip "buaralardaki tavuklar çok sağlıklıdır" dedi. Bakalım burada hangi oyuncu oynayıp nasıl bir film sergilenecek, az sonra!

    Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2007
    Erkek
    bence komplo faland eil küresel ısınmayla oluyo bunlar

    İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    komplo olabilir israil günümüzün en büyük nanoteknoloji ülkesidir

    tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 7373 Toplam Mesaj: 37