Dünya Dısı Varlık Videoya Cekilmiş :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hepimis ölecesssss :|

:D olm inanmayın lan böyle şeylere inanılacak şey var inanılmayacak şey var :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    aha denver benim memleket de video hiç gerçeğe benzemiyo:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    ceken kısının ısı gucu yokmusdamı durup duruken pecereyı vıdeo ya almıs o elamın gelıcegını nerden bılıodukı yoksa munecip pipisimi yemıs kahvaltıda :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Bunlar harbi boş iş hocam. Elin uzaylıysı o kadar überteknolojik aletleri yapacak saatte bilmem kaç ışık yılı hızıyla giden her türlü manevra yapan UFO'yla dünyaya gelecek ama yanlışlıkla kameraya yakalanıp bok edecek her şeyi. Belki yanlışlıkla değil derseniz, madem gizleyecek bir şeyleri yok insinler aşşağı görüşelim, iki 101 atalım bir tavşan kanı çayımızı içsinler.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    ışık yok bi bok yok manzara yok bi insan neden elde kamera pencere ceker o saatte?

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorpix
    Sorpix's avatar
    Erkek

belki onlarda bizi arastırıyodur la :|

onlardada gazetelerde cıkar ufolar için kucuk ama mars için buyuk bir adım dunyaya indik diye  :|

ogun national geo. da bi belgesel vardı amerika gizli tutuyomus  bilgileri.

eger paylasırsa uzaylıların kulagına gidermiş savas cıkarmıs :|

ne guzel ftpyle ugrasıyodum nerden bulduysam bunu

Falan Filan...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Dünya Dısı Varlık Videoya Cekilmiş :|

dünya dışına çıkan insan var mı la :|  

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    İnandırıcı Gelmedi Bence, Daha Çok Maske takmış birini andırıyo.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Ünlü sanatçı ve komedyen KEMAL SUNAL' ın filmlerinden süt oğlan ı izliyorum sandım bir an :) gulyabani falan : P

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek
    Sorpix bunu yazdı:
    -----------------------------

ABD'nin Denver kentinde yaşayan 54 yaşındaki Jeff Peckman, elinde amatör kamerasıyla çekilmiş uzaylı görüntüsü olduğunu iddia etti

CNN ve FOX TV ve CNN Larry King gibi medya organlarının yer verdiği haber e söz konusu olan video görüntüsü Denver Film ve Görüntü uzmanları tarafından detaylı incelendikten sonra  görüntünün kesinlikle animasyon veya kurgu olmadığı kesinlik kazandı….

Ancak UFO konusunda uzmanlar, görüntülerde pencereden gizlice içeriye bakmaya çalışan siluetin otantik ve "bir tür yaratık" olduğunu inandırıcı buluyor. Görüntülerde, aşağı ve yukarı da gidip gelen "uzaylı", başını yana sallıyor ve gözlerini kırpıştırıyor. 

video için

http://www.denverpost.com/breakingnews/ci_9427587

pencereden içeriye bakıyor sonra gidiyor

arkadaslar oylesine gezinirken buldum paylasmak istedim 

bu da aldıgım yer

http://www.siriusufo.org/tr/?fx=h.oku&id=100

-----------------------------

dünya dışı ise dünyada ne işi var haberi okumadım başlıktan saçma geldi haaa dünya dışı varlığı dünyanın dışında çekmişlerse ve çektikten sonrada bunu sağ salim yayınladılarsa bu varlıkta artık bizdendir :D

Toplam Hit: 6895 Toplam Mesaj: 46