Dünya Dısı Varlık Videoya Cekilmiş :|
-
hepimis ölecesssss :|
:D olm inanmayın lan böyle şeylere inanılacak şey var inanılmayacak şey var :)
-
aha denver benim memleket de video hiç gerçeğe benzemiyo:)
-
ceken kısının ısı gucu yokmusdamı durup duruken pecereyı vıdeo ya almıs o elamın gelıcegını nerden bılıodukı yoksa munecip pipisimi yemıs kahvaltıda :|
-
Bunlar harbi boş iş hocam. Elin uzaylıysı o kadar überteknolojik aletleri yapacak saatte bilmem kaç ışık yılı hızıyla giden her türlü manevra yapan UFO'yla dünyaya gelecek ama yanlışlıkla kameraya yakalanıp bok edecek her şeyi. Belki yanlışlıkla değil derseniz, madem gizleyecek bir şeyleri yok insinler aşşağı görüşelim, iki 101 atalım bir tavşan kanı çayımızı içsinler.
-
ışık yok bi bok yok manzara yok bi insan neden elde kamera pencere ceker o saatte?
-
belki onlarda bizi arastırıyodur la :|
onlardada gazetelerde cıkar ufolar için kucuk ama mars için buyuk bir adım dunyaya indik diye :|
ogun national geo. da bi belgesel vardı amerika gizli tutuyomus bilgileri.
eger paylasırsa uzaylıların kulagına gidermiş savas cıkarmıs :|
ne guzel ftpyle ugrasıyodum nerden bulduysam bunu
-
Dünya Dısı Varlık Videoya Cekilmiş :|
dünya dışına çıkan insan var mı la :|
-
İnandırıcı Gelmedi Bence, Daha Çok Maske takmış birini andırıyo.
-
Ünlü sanatçı ve komedyen KEMAL SUNAL' ın filmlerinden süt oğlan ı izliyorum sandım bir an :) gulyabani falan : P
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------ABD'nin Denver kentinde yaşayan 54 yaşındaki Jeff Peckman, elinde amatör kamerasıyla çekilmiş uzaylı görüntüsü olduğunu iddia etti
CNN ve FOX TV ve CNN Larry King gibi medya organlarının yer verdiği haber e söz konusu olan video görüntüsü Denver Film ve Görüntü uzmanları tarafından detaylı incelendikten sonra görüntünün kesinlikle animasyon veya kurgu olmadığı kesinlik kazandı….
Ancak UFO konusunda uzmanlar, görüntülerde pencereden gizlice içeriye bakmaya çalışan siluetin otantik ve "bir tür yaratık" olduğunu inandırıcı buluyor. Görüntülerde, aşağı ve yukarı da gidip gelen "uzaylı", başını yana sallıyor ve gözlerini kırpıştırıyor.video için
http://www.denverpost.com/breakingnews/ci_9427587
pencereden içeriye bakıyor sonra gidiyor
arkadaslar oylesine gezinirken buldum paylasmak istedim
bu da aldıgım yer
http://www.siriusufo.org/tr/?fx=h.oku&id=100
-----------------------------dünya dışı ise dünyada ne işi var haberi okumadım başlıktan saçma geldi haaa dünya dışı varlığı dünyanın dışında çekmişlerse ve çektikten sonrada bunu sağ salim yayınladılarsa bu varlıkta artık bizdendir :D