Dünya Rakı Haftanız Kutlu Olsun (1-7 Aralık)
-
alkol kullanmam ama rakı haftanız kutlu olsun iyi uçuşlar :)
-
Mübarek kurban bayramı öncesi töbe töbe
-
imzaya dikkat.
eski günlerden kalan bir hatıra olarak duruyo ve orhan veliyi hatırlatıyor.
eski günlerin hatrına haftımız kutlu olsun.
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------ktulu olsunda bugün dünya AİDS günüydü bu konu yerine AİDS olmasını tercih ederdim...
-----------------------------
hocam geçmiş olsun, çorap mı kullandın?
-
hiç rakı içmedim yani içki kullanmadım Allahın izini ile kullanmamda ama rakının nedense bende ayrı bi yeri var :)
-
bir TEKİRDAĞ lı olarak hayırlı haftalar dilerim.
-
oy oy oy :) bu hafta ilk kez rakı içicem.. bakalım nasılmış :D ilk içme için uyarı tavsiyeniz var mı ?
-
Afiyet olsun arkadaşlar :)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------birşey sormak istiyorum tüm içkileri içtim ve içebiliyorum ancak rakı içemiyorum kusucak gibi oluyorum kokusu ve tadı beni çok kötü yapıyor
geçenlerde bir gün bi tanıdıklarla toplandık yemekten sonra hertürlü meze vs vs yapılmıştı bende içeyim dedim ancak herşeyi denememe rağmen bir bardın anca
yarısına gelebildim ve midem çok kötü oldu rakı nın da tadı bana göre çok kötü geliyor
bunlar eleştiri deil yardım istiyorum ben nerde yanlış yapyorum :D
-----------------------------dostum rakı bira gibi falan değildir öyle bi çikolata, bi cips ile falan içilmez.Hea ben içmedim mi ? okul arasında bile gelip 2 tek attım fakat rakı oturup binbir çeşit mezede sağlam dostlarla (özellikle içip içip millete salça olmayan) birlikte içilen bir içkidir.Rakı sofrasında (hatta herhangi içki sofrasında) siyaset, din konuşulursa o iş boka sarar.
Bunların dışında herşeyi içmek gibi bir huy edinme..Hangisini içebiliyorsan onu iç.Ben rakıyı içemiyordum çünkü 4 te 3 rakı koyuyorum 2 buz atıp öyle içiyorum.Çok hızlı içiyorum yatarken kusuyorum.Fakat aynısını votkada yaptımı olmuyor viskide yaptımı olmuyor. Sonra olayı anladım yarısına kadar doldurum bir kerede 2-3 yudum alıp bırakıyorum.Öylede kafa iyi olabiliyormuş
Rakı içmek cidden bşaka içkileri içmeye benzemez.
-
Ayrılmaz üçlü ye sevgiler Rakı,beyaz peynir,Kavun ama acılı ezme ve haydari ile manyak oluo ağzım sulandı şu meze olayını hallediim de bi içiim yaw :)