Dünyanın En Akıllı Adamı.
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1325614257067
Arkadaşlar üyeliksiz izlenebiliyor. Adam Aslında gayet güzel konuşuyor kendisini çok güzel ifade ediyor. bu 9 dakikalık videodan zevk almanızı istedim iyi seyirler :)
-
doğru söylemiyo demiyorum ama adam kırık :D:D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bence kırık değil :D Adam düşüncelerini gayet açık bi biçimde ifade ediyor ve karşısındaki kişinin aklında soru işareti falanda kalmıyor ki konuşmasıda çok akıcı ve güzel :)
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------bence kırık değil :D Adam düşüncelerini gayet açık bi biçimde ifade ediyor ve karşısındaki kişinin aklında soru işareti falanda kalmıyor ki konuşmasıda çok akıcı ve güzel :)
-----------------------------bu adamı dershane konferans a getirmişti.bende asmıştım pes e gitmiştik.:D
ah işte hayat keşkelerle dolu :D
-
Doğru konuşuyor helal olsun =)
-
bu adam heryerde aynı şeyleri söyler papağan gibi
-
god bunu yazdı:
bu adam heryerde aynı şeyleri söyler papağan gibi
----------------------------- doğru söyledikten sonra pek bir önemide yok kaç defa söylediğinin :D -
izlemedim ama döner ayran türkler kitap paylaşır mevzusu mu yine ?
-
XpertVision bunu yazdı:
izlemedim ama döner ayran türkler kitap paylaşır mevzusu mu yine ?
-----------------------------evet hoca ben ilkez izledim ama etkileyici ve doğru... -
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------PathfindeR00 bunu yazdı:
Söylemek istediklerime Tercüman oldun hocam Eyv Adam harbi Çok iyi konuşuyor -
Kaç kere konusu açıldı, bence ajdarın bi farklı türevi. İnsanların bildiği ama genel olarak üstüne kafa yormadığı konuları betimleyerek kendi reklamını yapıyor...