Dünyanın En Büyük İnternet Cafesi
-
ilginçmiş
-
milyon defa verildi desem yeridir hani :/
-
ona degilde network nasil yapoiyorlqar bunlar
Open directory falandir herhalde
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------hacı bu resim bu forumda nerden bakarsan 30 kere verilmiştir. yani sırf paylaşım yapmak için bugün bir sürü konu açtın:|
-----------------------------zaaaaaaaaaaaaaaa bir sürü dediği bugün olarak 2 konu + 1 si silindi önceden verildi diye
bu konuda önceden verilmişse bunuda silerler sen rahat ol saygı sonsuz.
zaten mesajı yazmadan önce profilime girip baksaydın toplam 5-6 konum olduunu görürdün oke. . . [sağ tarafta yazar]
"zaaaaaaaaaa" derken ? Afedersin zaten s*kilmekte olan Türkçemizi daha hızlı s*kmek için LÜTFEN uğraşmayın kardeşim ya.. Şu noktadan sonra herkese Türkçeyi doğru kullandırmak zaten imkansız ama en azından gülerken kendi dilinizdeki gülmeleri (hahaha, hohoho vs..) kullanın şu Batı şeysi Zaaaaaaa nedir ya!.. Şimdi yazdın da suçlu senmişsin gibi yazdım bir çok yerde görüp sinir olmuştum zaten burda da görünce içimi dökme ihtiyacı duydum..
----------------------------- -
ne müthiş ya ne para kazanırlar onlar şimdi
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------"zaaaaaaaaaa" derken ? Afedersin zaten s*kilmekte olan Türkçemizi daha hızlı s*kmek için LÜTFEN uğraşmayın kardeşim ya.. Şu noktadan sonra herkese Türkçeyi doğru kullandırmak zaten imkansız ama en azından gülerken kendi dilinizdeki gülmeleri (hahaha, hohoho vs..) kullanın şu Batı şeysi Zaaaaaaa nedir ya!.. Şimdi yazdın da suçlu senmişsin gibi yazdım bir çok yerde görüp sinir olmuştum zaten burda da görünce içimi dökme ihtiyacı duydum..
-----------------------------harika tespit.
-
Eer istanbulun en buyuk cafesinde 250 pc varsa yuhh o istanbula bizim g.t kadar konyanın bile en buyuk cafesinde 456 pc var 4 katlı bi yer..inanmayanlar gelsin görsünler adı truvaaaa :D:D
-
elektrik faturası ne kadar geliyor ki :|
-
wcg olm bu ...
-
bence bu adamlar merkez bankası gibi para basıyolardır:)