Dünya"Nın En Güçlü Orduları Ve TSK"Nın Yeri...
-
valla benim bildiğime göre dünyadaki en iyi kara ordusu Türklerde... bunlar ne kadar doğru bilinmez..
-
zaten çok çeşitli söylentilere göre dünyada savunmaya harcanılan paranın %5imi ne açlığı gidermeye harcansa dünyada açlık diye birşey kalmıyo :D
-
Eskisi gibi savaşlar iman gücüyle kazanılsa tamam dünyayı yeneriz ama artık ozaman lar geçti ordumuz o kadar kötü olmasada dünyadaki büyük ülkelerle başa çıkacak durumda deil bide amerikaya daha ırakla başa çıkamıyo diyenler var amerika istese ırağı yarım saate dümdüz yapar ama önemli olan verebildiğin kadar az sivil insan zaaiyatı vermektir o yüzden bu kadar uğraşıo ilerde büyük bi dünya savaşı falan çıkarsa amerikanın gerçek gücünü görürüz
-
2 yıl önceki bilgiler 2 yılda hiçmi silah vs. almadık. geçen aylarda 30 tane fl16 alındığını biliyorum
keşke uçak gemimiz olsaydı belkide vardır...çinle rus.. başı çekiyor. biz yinede en güçlü ordulardanız.
-
imzamdaki linke girin ordumuz güçlensin :)
bu arada herseye ragmen, turk askerinin vatan sevgisi ve cesareti sayesinde birçok ülkeyi geride bırakacagına inanıyrm..
-
ben bu bilgilerin doğruluguna inanmıyorum
13. Turkey 12.00 milyar dolar*** bikere burda kaybediyor
-
ordu büyüklüğünün ordu gücünü göstermesi 1950'lerde kaldı artık modern ordu ve teknoloji ön planda
-
tonavida sennle tam tersini düşünüorm.. amerikanın tüm teknolojisi kendi gibi düzenli kuvvetlere karsı yani asıl sorun onlar için gerillada baslıor gerilla için bişeyleri yok diye düşünmekdeyim.. hatta vatansewermi ney ole bi filmdede orta cagdaki aynı durumu gorebiliriz..
-
Bu rusya ne yapmış böyle aq.Adamlar gtlerini satıp tank alıyorlar.
-
geforce amerikamı sivilleri karısmıyo :) bu saaten sonra seninle aynı fikirdeyim :P
haklısın japonyaya atom bombasını atarken sivillere karısmadı dimi?
Vietnamda halka ilaç , yemek diye tarihi gecmiş zehirli maddeleride göndermedi?
Ordusu olmayan bi ülkeye girerek oruduyu yok etti ırakta hiç bi sivili öldürmedi?
Yapma geforce amerika girdigi yerden adam akıllı cıkamıyo.
@Sipidik hacım simdi sen diyosun ki amerikanın teknolojisi düzenli ordular için milis güçlere karsı teknolojisi yok :)
Abi amerikan ordusun çok gelişmiş teknolojileri var ama askeri dehaları yok.Bu adamların karsına sağlam bi ülke çıksa gerçekten çok zor baş ederler.
Toplam Hit: 6041 Toplam Mesaj: 23