Dünyanın En Güzel Tavuğu
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
çok egzotik lan hoşuma gitti. yalnız sunumun, resimlerle desteklemen felan çok hoşuma kaçti :D rep butonu olsa basacağdım resmen :D
-----------------------------aynen :)) tok karnımla yapasım geldi.konyadan varsa isteyen birileri buluşup yapalım haftasonu.
-
Yalnız bi tavuk hakkında bukadar muhabbet döner:D:D
Böylede aç bir topluluğuz işte:D -
Bunu adı yaren kebabı arkadaşlar. Odunla falan olmaz yakarsınız. Tezek ateşi olacak buna. Çankırı bu işin merkezi. Ayrca tavugun altına tepsıye sebzeler dızılır. Tavugun damlayan yaglarıyla pişer. O pişen sebzeleri tavuğa tercih edecegınıze garantı verırım.
-
gece gece ağzımdan sular akmaya başladı :) denemek lazım
-
konpicyus bunu yazdı:
gece gece ağzımdan sular akmaya başladı :) denemek lazım
-----------------------------aynennn..
ilk başlığı okuyunca tavuklar arası güzellik yarışması gibi bir şey sandım:))
-
garanti deneyecem ya süper gözüküyo ya
-
aha buda bendeki :) çingen tavuğu yapmak için teneke yerine bunu kullanıyoruz :D
Sağ ve soldan ateş veriliyor. Ortada demirleri var oradan asılı duruyor. Altta görüldüğü gibi tabakası var oraya sebzesini patatesini diziyosun. tavuğun suyu da oraya akıyor. Sadece tavuk değil her türlü et pişiminde normal mangaldan kat kat daha güzel oluyor :)
-
SyspioniC bunu yazdı:
@ada buluşmasında yapalım diğenler
herkes paso methetmiş iyi güzel yapalım da, yapmayı bilen varmı tam olarak ?
swordfish sen geliyon mu buluşmaya :D
-----------------------------ada buluşmasında yapılmalı kesinlikle.. swordüm canım benim gelir :D
-
hacı yanmış bu ya :D
-
SpyBreaK bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
@ada buluşmasında yapalım diğenler
herkes paso methetmiş iyi güzel yapalım da, yapmayı bilen varmı tam olarak ?
swordfish sen geliyon mu buluşmaya :D
-----------------------------ada buluşmasında yapılmalı kesinlikle.. swordüm canım benim gelir :D
-----------------------------Gelirim gelmemmi :D ne zaman .inşallah işimiz çıkmaz o güne :)