Dünyanın En Hızlı Bilgisayarlarından Biri Satılık-Mış
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
en fazla 2 bin bu pc nin fiyatı.
-----------------------------
:) o kadarıyla işlemci ve anakartı alamazsın -
onun yerine şahin alırım bea
-
Bunun bence kanlı canlı ortalama fiyatı 2.500 falan dır he en fazla 3,250 en azda 2 bin arası değişir.
-
3400 - 3600 ediyor bu pc ama tabiki dünyanın en hızlı pc si yazısı uydurma :))
-
3500 den aşşa zor yaptırırsın
-
işin daha ilginci adam aldığım fiyatın cok cok altına veriyorum demiş... sonrada dönmüş resimleri inceleyin demiş... resimlerden birine kullanılan parçaların fiyatlarını yazmış fiyatları topluyorsunuz 4200 ediyo adam satıyo 4000 e şimdi bu mu cok cok altı :D şimdi gider alırsınız bundan bir adet 3 gün sonra bu da iş görmez anında yenisi cıkar :D ya da bizdeki şans ya alırsın sabah bi kalkarsın aynı sistemin sıfırı olur 2000 tl :d
-
ben toplatmaya kalktım böyle bir sistemi sadece kasa 3500 buluyor bence aldıgı fiyat o kadardır burda arkadaşın bir tanesi pc toplamıştı yorum istiyordu ve totali 4600 dü konfigrasyon bunun daha altıydı sadece anakartı yeter
-
940 üstüne i7 950-960 var onların üstüne Extreme Edition 965 975 var.
975 3.33 ghz bunun canına okur.Ayrıca yanlış yazmış 940 6.4 GT/s değil 4.8 GT/s 'dir.
Screen 1080p ama DVI çıkışı yok,analog çıkışla ne kadar görüntü alırsınız tartışılır.
-
hazır konu açılmışken bana 8 GB ram 1 Gb ekran kartlı birisi pc toplaya bilirmi uygun fiyat ?
-
bunun kasası 700ytl idi sadece boş kasa o kadar eder yerine göre ama
kendin toplamak çok daha iyi olur