Dunyanin En Hizli Isletim Sistemi Winxp Sadece 145 MB [ 64 MB Ram Bile Yeterli]
-
arkadaşlar boşuna kasmayın konuyu NLİTE denilen bi prg var hem türkçe desteğide var onunla aynı işi kendi xp cd'si ile yapabilirsiniz
Bu program ile xpkurulum dosyasından istediğiniz bileşeni kaldırıp ister 100mb ister 500 mb boyutunda bi Xp kurabilirsiniz inanın ben kullandım dehşet bişi Xp sadece
500mb civarında bi yer tuttu harddiskimde
-
tükçe yapabilen var mı?
-
zenom bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben kurdum test ettim cok harika icinde sadece thunderbird ve firefox kurulu geliyor 5 dakikada kuruyor kurulumu bile farklı sadece please wait diyor bir kac şey yüklüyor ve bitiryor kötü yanı ing cözümüde var microsofttan paketini indir tr oluyor :D programfiles klasörü bomboş xp nin not defteri ve paint programı var sadece gerisi yok windows birleşenlerine baktığımda 3 tane şey gördüm onlarda networkle ilgili olan şeyler :D geriye kalan xp nin yok moviemaker yok media player filan hicbiri yok bomboş windows gercekten cok hızlı bir eksi yanı bilgisayarım menusune sağ tıklayınca sürekli kapatma secenekleri var onlar biraz gereksiz okadar onun muşteşem herkese tavsiye ederim p4 3.0 ve 2 gb ramde win 98 kurmuş gibi ucuyor :D
-----------------------------
145mb lik windows paketi dostum ben bunu kurucam ama sen kurmuşssun yardımını istiyorum.
cdye atarak mı kurdun sonra boot ettin öyle mi kurdun yoksa direk kendisi kuruluyor mu -
türkçe yapamayan arkadaşlar google Windows_XP_Multilingual_User_Interface_Pack'yı aratsınlar. bu 145mblık xpyi kurmadım ama bu verdiğim microsoftun programını kullandım gerçekten bi restarttan sonra türkçe oluo. kesin çözüm olduğuna eminim :)
-
Dostlar bu xp yi bir arkadaş kurdu. Hız açısından farkedilebilir bir artış var. Size tavsiyem nLite programını bulun, zaten Türkçe. Windows Cd siyle istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz. İleriki günlerde bütün güncellemelerin olduğu bir windows cd yapacağım. Onu dağıtırım.
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------dünyanın en hızlı 500 bilgisayrından 400'ünde linux kullanılıyor,
bu ne kadar hızlı olabilir ki? sonuçta windows :)
linux'ten işletim sistemi
windows'tan server olmaz cnr437ciğim =) -
NLite Kurulum & Kullanım Videosu
http://www.ogren.tv/dersler/nlite/nlite-kurulumu-ve-kullanimi.html
v1.4.1 | Installer | 2.42 MB
http://home.midmaine.com/~nlite/nlite/nLite-1.4.1.installer.exe
-
sorunsuz tükçe yapan var mı?
-
angels_demos bunu yazdı:
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------dünyanın en hızlı 500 bilgisayrından 400'ünde linux kullanılıyor,
bu ne kadar hızlı olabilir ki? sonuçta windows :)
linux'ten işletim sistemi
windows'tan server olmaz cnr437ciğim =)
-----------------------------ahahah olaya bak.
benim tüm ihtiyaçlarımı karşılıyosa, benim işletim sistemimdir.
bi laf var linux için söylenen,, belki duymuşundur.
What he knows, we all know,
What he learns, we all benefit from. :)
hea, daa öğrenecek çok şeyiniz var :D
-
Türkçe'si ne o lafın cnr ?