Dünya"Nın En Lastikli Dili Türkçe
-
Adam gazeteciye gidiyor,"usta bi sabah ver bi akşam".Gazetecide sana günde bi posta yeter..diye cevap veriyor.bunu duyduktan sonra ben nasıl gönül rahatlığıyla gazete okurum.
Münibüs şöförü sesleniyor arkadan vermeyen kaldımı?Böyle bir şöförle nasıl kavga etmem..
Lokantada çorba istiyorsunuz garson soruyor arkadan ne alırdınız?Bende cevabı veriyorum sen önce önümdekini kaldır arkadan kaymak istiyorum.
bi çift minübüse biniyor tabi araba dolu.adam arkadan kadın ön kapıdan biniyor kadın önden kocasına bağarıyor kocacım ben önden senin için verdim sen arkadan verme
:D
yuh diyorum artık bi dil bu kadar ordan oraya çekilemez :D
eğik yer süper bu arada :D
-
dolmuşlara ne zaman kalkar sorusuna... sen otur kalkar birazdan cevabıda ayrı bi tarz,,, :|
-
Kasapta dün seni görmüşler,yağlı KOYUN,yağsız KOYUN diye bağırıyormuşsun...
-
kalın dedim oturmadınız bari kapıya kadar geçirim
-
Hacılar Türkçenin ne kabahati var bence lastiklik bizde!
-
yarildim gulmekten :DD..
-
Bunların Türkçe dili ile alakası yok, her dilde bunlar geçerlidir. Buradaki lastiklik, bizim niyetlerimizde ve içimizdeki fesatlıkta...
-
ZeroCooL` bunu yazdı:
-----------------------------
yarildim gulmekten :DD..
-----------------------------yarıldım derken :o
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Bunların Türkçe dili ile alakası yok, her dilde bunlar geçerlidir. Buradaki lastiklik, bizim niyetlerimizde ve içimizdeki fesatlıkta...
-----------------------------Reis fesatlık yok içimde,yoksa banane adamdan,alsın etini..Et dedim aklıma geldi,arşivden Küçük Emrah'ın filmini izliyordum..Hani hapishanede üç arkadaşlar,gardiyan yemek karşılığında Emrah'ın bir arkadaşıyla keçileri bağlıyordu,hah o film..Hapishanede muhabbet ediyorlar,Emrah hapishanede diğer arkadaşına soruyor,çıkınca ilk napıcaksın "Ete vurucam" Emrah diyor,yarıldım yahu,"Ete Vurmak" : )
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Reis fesatlık yok içimde,yoksa banane adamdan,alsın etini..Et dedim aklıma geldi,arşivden Küçük Emrah'ın filmini izliyordum..Hani hapishanede üç arkadaşlar,gardiyan yemek karşılığında Emrah'ın bir arkadaşıyla keçileri bağlıyordu,hah o film..Hapishanede muhabbet ediyorlar,Emrah hapishanede diğer arkadaşına soruyor,çıkınca ilk napıcaksın "Ete vurucam" Emrah diyor,yarıldım yahu,"Ete Vurmak" : )
-----------------------------Demek "Emrah'ın "filmlerini izliyor ve yarılıyorsun :)
-
Zero Cool'un da dediği gibi,yarılıyorum Reis : )
Gecenin iğrençliğini yapayım ve koşarak uzaklaşıyım buradan; "Adam yarın kesin ölücem demiş,yarmışlar ölmüş"