Dünya"Nın En Lastikli Dili Türkçe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Adam gazeteciye gidiyor,"usta bi sabah ver bi akşam".Gazetecide sana günde bi posta yeter..diye cevap veriyor.bunu duyduktan sonra ben nasıl gönül rahatlığıyla gazete okurum.

Münibüs şöförü sesleniyor arkadan vermeyen kaldımı?Böyle bir şöförle nasıl kavga etmem..

Lokantada çorba istiyorsunuz garson soruyor arkadan ne alırdınız?Bende cevabı veriyorum sen önce önümdekini kaldır arkadan kaymak istiyorum.

bi çift minübüse biniyor tabi araba dolu.adam arkadan kadın ön kapıdan biniyor kadın önden kocasına bağarıyor kocacım ben önden senin için verdim sen arkadan verme

:D

yuh diyorum artık bi dil bu kadar ordan oraya çekilemez :D 

eğik yer süper bu arada :D 

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    dolmuşlara ne zaman kalkar sorusuna... sen otur kalkar birazdan cevabıda ayrı bi tarz,,,  :|

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Kasapta dün seni görmüşler,yağlı KOYUN,yağsız KOYUN diye bağırıyormuşsun...

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    kalın dedim oturmadınız bari kapıya kadar geçirim

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    Hacılar Türkçenin ne kabahati var bence lastiklik bizde!

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    yarildim gulmekten :DD..

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Bunların Türkçe dili ile alakası yok, her dilde bunlar geçerlidir. Buradaki lastiklik, bizim niyetlerimizde ve içimizdeki fesatlıkta...

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

ZeroCooL` bunu yazdı:
    -----------------------------
    yarildim gulmekten :DD..

yarıldım derken :o

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    Bunların Türkçe dili ile alakası yok, her dilde bunlar geçerlidir. Buradaki lastiklik, bizim niyetlerimizde ve içimizdeki fesatlıkta...

Reis fesatlık yok içimde,yoksa banane adamdan,alsın etini..Et dedim aklıma geldi,arşivden Küçük Emrah'ın filmini izliyordum..Hani hapishanede üç arkadaşlar,gardiyan yemek karşılığında Emrah'ın bir arkadaşıyla keçileri bağlıyordu,hah o film..Hapishanede muhabbet ediyorlar,Emrah hapishanede diğer arkadaşına soruyor,çıkınca ilk napıcaksın "Ete vurucam" Emrah diyor,yarıldım yahu,"Ete Vurmak" : )  

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:

EmiRReiS bunu yazdı:

Reis fesatlık yok içimde,yoksa banane adamdan,alsın etini..Et dedim aklıma geldi,arşivden Küçük Emrah'ın filmini izliyordum..Hani hapishanede üç arkadaşlar,gardiyan yemek karşılığında Emrah'ın bir arkadaşıyla keçileri bağlıyordu,hah o film..Hapishanede muhabbet ediyorlar,Emrah hapishanede diğer arkadaşına soruyor,çıkınca ilk napıcaksın "Ete vurucam" Emrah diyor,yarıldım yahu,"Ete Vurmak" : )  

Demek "Emrah'ın "filmlerini izliyor ve yarılıyorsun :)

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Zero Cool'un da dediği gibi,yarılıyorum Reis : )

Gecenin iğrençliğini yapayım ve koşarak uzaklaşıyım buradan; "Adam yarın kesin ölücem demiş,yarmışlar ölmüş"  

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 3050 Toplam Mesaj: 19