folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünyanın En Şanslı Adamı 2

Dünyanın En Şanslı Adamı 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

İngiltere'de 90 yaşında emekli bir adam, yaşamı boyunca 14 kez ölümden döndü. Kendisini "yaşayan en şanslı adam" sözleriyle değerlendiren Alec Alder'ın 90 yıllık ömrü, otomobil kazaları, bir bombardıman ve evine düşen savaş uçağına sahne oldu. Bu Adamdan sonraki ikinci en şanslı adam sanırım Tam emin değilim

Frane Selak,74 yaşında emekli öğretmen.Hırvatistan’da yaşıyor.Tam 7 felaketten k...urtuldu,dünyanın en ...şanslı insanı oldu.

1962 : Saraybosna’dan kalkan,Dubronik’e giden trene bindi.Tren raydan çıktı ve birkaç vagon nehre düştü.Buz gibi suda 17 kişi boğuldu.Selak’ın kolu kırıldı ama kurtuldu.
    1963 : Zagreb’te DC-8 tipi bir uçağa bindi.Uçak havadayken kapısı açıldı ve Selak aşağı düşen 20 kişiden biriydi.Kazada 19 kişi öldü!Selak saman yığınına düştüğü için yaralı olarak kurtuldu.
    1966 : Bindiği otobüs nehre uçtu.4kişi öldü,o birkaç sıyrıkla kurtuldu.

1970 : Otomobiliyle giderken motor alev aldı.Kendini dışarı zor attı,aracın benzin deposu infilak etti.

1973 : Otomobilinde meydana gelen patlamada saçlarının bir bölümünü kaybetti.

1995 : Zagreb sokaklarında otobüs çarptı.Yaralı kurtuldu.

1996 : Otomobil bir virajda Birleşmiş Milletler’e ait kamyonla çarpıştı.Skoda marka otomobiliyle uçuruma uçtu.O bir ağacın üstüne düştü,otomobili yandı.

2003 : Frane Selak,piyangodan 1.3 trilyonluk ikramiye kazandı.Şimdi amacı kazasız belasız yaşamak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Vay amk adama bak  Ya :) 

74 den sonra o paranın ancak içine sıcılır :)

Not : Bende 2 'deyim arkadaşlar

birincisi : Motorla yağmurlu bir havada dedemin mezarıne gidiyoduk dayı oğluyla dönüşte yaşmur başladı viraja girerken karşıdan da çöp kamyonu geliyodu çarpmamak için yol yapımı vardı taşlı çakıllı felen oraya düştük 50 metre sürüklendiydik   Hasar : 2 ayak bileğim çıktı. Belimde Büyük sıyrıklar. :) çok şükür 3 ayda zor kendime geldim

ikincisi : Gene bir motor kazası bu sefer bu daha  ciddi :) Arkadaşım eşşeoğlu eşşek Motorla hızlı gitmeyi sever göt oğlanı bile bile arkasına bindim ipnenin Neyse :) iki şeritli yolda ışıklarda bekliyoruz.Işk yandı hareket ettik vites 1 2 3 4 5 hız 110 km karşıdan da u çekmek yasak olan cadde doblo u çekiyo frene basmadan küttt ordan giriyoz kendimi havada hisstim ondan sonrada yerdeyim baygın halde :) gözümü  açğıtımda da hastanedeyim. Hasar : Motorun eksozu sıcak olduğu için üstüne düştüm fene yandı karnım kolum halen izleri vardır. yere düşerken kuş parmağımda kırılmış neyse bunuda anlattım işte :)

TURKCELL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

EnerJiC bunu yazdı:
    -----------------------------
    1963 : Zagreb’te DC-8 tipi bir uçağa bindi.Uçak havadayken kapısı açıldı ve Selak aşağı düşen 20 kişiden biriydi.Kazada 19 kişi öldü!Selak saman yığınına düştüğü için yaralı olarak kurtuldu.

burda cidden bala ihtiyacı var :D

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

abi balını pekmezini bilmemde

2003 : Frane Selak,piyangodan 1.3 trilyonluk ikramiye kazandı.Şimdi amacı kazasız belasız yaşamak

baksana yaa :S o kadar olur yani

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

omg :)

discovery de reklam aralarında bi adam gösteriyolardı bilmem kaç kere yıldırım düşmüş adamın üstüne  en sonunda ben bu gidişle ölemem diyerek boğaza dayadığı silahla intihar etmiş :|

(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

bu tip şeyler genelde anglo sakson kilisesinin çıkardığı haberler oluyor. mucizelere ve tanrının varlığına inandırma amaçlı. harun yahya ve ekibi de o kilisenin yayınlarından bolca alıntı yapıyor. dipnot düşelim. araştırması bedava.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Mukan bunu yazdı:

bu tip şeyler genelde anglo sakson kilisesinin çıkardığı haberler oluyor. mucizelere ve tanrının varlığına inandırma amaçlı. harun yahya ve ekibi de o kilisenin yayınlarından bolca alıntı yapıyor. dipnot düşelim. araştırması bedava.

Son derece mantıklı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2003 : Frane Selak,piyangodan 1.3 trilyonluk ikramiye kazandı.Şimdi amacı kazasız belasız yaşamak.

:) Böyle şansın içine tüküreyim ben.Yaş olmuş 74.O da 2003 te 74 müş.Şimdi 81.Bu adam hala hayattamı =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

bknz .. : şansıma tüküreyim :D
    bende istiyorum böyle aksiyonlar , sorada piyango . ama 25'imden evvel :D
    yaşlanınca sakat kalma durumu olur vs .. gençken daha cabuk dikiliriz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

ohaa şansa bak

Break Dance Bboy MaxeL
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

bu adam şanslı değilki eğer bunlar doğru ise en şanssız bu ak

snnyk.com - code is poetry all that i know...
Toplam Hit: 1992 Toplam Mesaj: 15