Dünyanın En Sert İçkisi ''Absinthe''
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler absinthe nin esas etkisi alkol oranından değildir.Patlatmayın her konuda. Alkol oranı esas olsaydı dayardık kolonyağını. Esas olay halüsinasyon gördüren thujon maddesidir. O maddeli olanını bulabiliyordanız kralsınız.Yoksa %100 de olsa bir değeri yoktur.
-----------------------------aynen + olarak hollanda da thujon + marihuana versiyonu var %85 kapkara (her siyahı o sanmayın genelde siyahlar alkolü yüksek oldugu için öyle)
%55 %60 versiyonunu 2 kişi 70 lik şişeyi deviriyoruz tamam uçuyoruz kopuyoruz ancak o içkinin pezevengi thujon yani zehir fazla alınması durumunda öldürebilirde oyüzden yasaktır bir diger şekilde uyuşturucu etkisi vardır
türkiye de satılanlarda bu madde yok sadece alkol oranı yüksek , yunan free shop unda bir kaç tane thujon li absinthe bulmak mümkündür
2 shotta terlemeye başınız dönmeye başlıyorsa kaliteli bir absinthe içiyorsunuz demektir , kalitelisini bulamayan rakı içsin rakı kraldır
-
pelin bitkisini bir yerden bulabilirmiyiz?
-
beykozlu57 bunu yazdı:
CosTeR bunu yazdı:
beykozlu57 bunu yazdı:
-----------------------------ohaaaaaaaa kanka ben seni çok seviyorum biliyon deme :D ( tabi bu şişe seninse :D )
-----------------------------açık arttırma kapandı bu satıldı kuzenim tarafından :D ama elimde şişe daha var ümraniye istanbul gel beraber melekleri görelim astronot olalım wuhuu :W:A:D
-----------------------------umraniyemiiiiii haci bayramda ordayim davet edersen gelirim:d
-
Buda içip içipte hesabı ödeyemeyenlere verilen bir içki :DD
-
ugur0 bunu yazdı:
beykozlu57 bunu yazdı:
CosTeR bunu yazdı:
beykozlu57 bunu yazdı:
-----------------------------ohaaaaaaaa kanka ben seni çok seviyorum biliyon deme :D ( tabi bu şişe seninse :D )
-----------------------------açık arttırma kapandı bu satıldı kuzenim tarafından :D ama elimde şişe daha var ümraniye istanbul gel beraber melekleri görelim astronot olalım wuhuu :W:A:D
-----------------------------umraniyemiiiiii haci bayramda ordayim davet edersen gelirim:d
-----------------------------ayıpsın davetsizde olsan kapı açık tanrı misafirine (:
-
Kezzap için daha iyi. ciddiyim
-
Beyler içki dikkatimi çekti yaa Absinthe in tadı nasıl içen varsa bilir ve birkerede nekadar içilse etkisi başlar.
-
OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------Beyler içki dikkatimi çekti yaa Absinthe in tadı nasıl içen varsa bilir ve birkerede nekadar içilse etkisi başlar.
-----------------------------en kral adamı maximum 5 şat bardak ucurtur içtigmde yeşil peri falan görmedim yalan yok her taraf normaldi ama birsürü ruh falan gördüm böle beyaz beyaz:D zaten bi kere içmek nasip oldu o zamanlar cok ünlü bi sey oldugunu bilmiodum sonra sonra ögrendim ki amk içkisinin gerçegini bulmak çin işkencesi gibiymiş tadı kötü değil gayet hosuma gitti bana hazırlayan lailanın eski barmeniydi sevdigim bi abimdir saolsun morali bozuktu beraber içtik sonra uctuk saygılar:W
-
sLyMncTn bunu yazdı:
Arkadaslar resimdeki urun suan elimde bulunmaktadir, isteyene satisa sunulabilir.
resimde de goruldugu gibi
2 sise 70cl alkol orani %55 ve
1 sise 10cl alkol orani %70 absent bulunmaktadir.
buyuklerde thujone maddesi 10mg duzeyinde
kucuk sisede ise 35mg dir.
kucuk sise isteyenlerin istedigi kadar ilave edelebilmesi icin ozel olcekli kapagiyla uretilmistir.
Urun bandrollu Fransiz absentidir.
Hajım kaça veriyon -
Ekerci bunu yazdı:
ben macaristandayım..satılıyor..içmeden sallamışsınız.yok yeşil peri fln görürsünüz...nerde yaşıyorsunuz? cok agır koyan bir içki kabl ama peri hikayeleri yalan..yeşilde görmüyorsunuz.sadece ucuruyor..ayrıca burda cok ucuz..
-----------------------------hocam fiyatı ne kadar istesek adrese yollarmısın ?