Dünya"Nın En Uzun Filmi...The Cure For Insomnia(85 Saat)
-
warez de araştırdım ama bulamadım bulan olursa hemen paylaşsın :)
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
warez de araştırdım ama bulamadım bulan olursa hemen paylaşsın :)
-----------------------------Hd sini filan istemede ayrıca nasıl indirilecek bu film :D
-
85 tane kurtlar vadisi bölümünü birleştirip izlediğinizi düşünün bu da öyle bişidir :)
-
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------sorması ayıpta 85 saat ne yapıyor bu herifler filmde :W
-----------------------------Hocam yapıcak şey bulunur :)
-
5000 sayfalık şiir okuyorlar arada erotik sahneler felan varmış. Bir film festivalinde aralıksız gösterilmiş. Insomnia hastalarının biyolojik saatini düzenlemek için çekmilmiş.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
5000 sayfalık şiir okuyorlar arada erotik sahneler felan varmış. Bir film festivalinde aralıksız gösterilmiş. Insomnia hastalarının biyolojik saatini düzenlemek için çekmilmiş.
-----------------------------85saat millet oturum izlemiş mi erotik sahne o zaman en az 10saat felan sürüyordur adam iyi dayanmış :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------85saat millet oturum izlemiş mi erotik sahne o zaman en az 10saat felan sürüyordur adam iyi dayanmış :W
Erotik sahne 7 saat sürüyormuş. -
Adamdan ziyade kadın iyi dayanmış 7 saat :D
-
insomnia çekenler uyusun diye uzuuuun ve sıkıcı bir film yapmışlar. içine şarkı, şiir ve erotizm koymuşlar.. yatmandan önce izlenmelik, ninni niyetine.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
Erotik sahne 7 saat sürüyormuş.
-----------------------------hemen bulun len :)