Dünya"Nın Yeryüzü Şekli ?...
-
Şimdi 2 tane alternatif var elimizde değil mi ? Taa bunun ortaya cıktıgı zamanlarda da
2 alternatiften birisi olcaktı sonuçta ve o sıralarda Avrupa'da keşfedildigini dusunursek bu haritanın. ya da kuzey yarım kürede kalan herhangi bir ülkede. Kendilerini aşağı değilde yukarı olan kısımda gormek istemeleri muhtemel bence
-
Peki bu harita nasıl çizilmiş onu da merak ettim şimdi. Uzaydan bakılarak mı çizilmiş yoksa yeryüzünden mi?
-
bir Türk grubun 7 gen çalışması vardı nasa ya yollanmıştı herşey kayboldu hulki cevizoğluna çıktılar hatırlayanınız var mı
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi 2 tane alternatif var elimizde değil mi ? Taa bunun ortaya cıktıgı zamanlarda da
2 alternatiften birisi olcaktı sonuçta ve o sıralarda Avrupa'da keşfedildigini dusunursek bu haritanın. ya da kuzey yarım kürede kalan herhangi bir ülkede. Kendilerini aşağı değilde yukarı olan kısımda gormek istemeleri muhtemel bence
-----------------------------Katılıyorum.
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
bir Türk grubun 7 gen çalışması vardı nasa ya yollanmıştı herşey kayboldu hulki cevizoğluna çıktılar hatırlayanınız var mı
-----------------------------bağlantı kuramadım konuyla ama...
-
emperyalist ülkelerin kendini daha yulkarda görmek istemesinden dolayıdır gibime geliyor .s
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------peki takıldığın tekşey bumu
masaya neden masa demişiz
yada 1 kg neye göre kg kilogram neden daha azı yada daha çoğu değil gibi sorularda sorulması gerekir
aslında standartın ne olduğunu araştırmak gerek bence :S
Bu konuyu ben de düşünüyorum gecmişten günümüze gelen cogu şey bize standart diye yutturuluyor olabilir Deli demesinler ? -
Ters Veya düz olması çok şey değiştiriyormu ?
-
denizdeki sular dökülmesin diye :|
-
yoyo bunu yazdı:
Ters Veya düz olması çok şey değiştiriyormu ?
-----------------------------Hiçbirşey değiştirmez hocam.
Ha ben ters alıyorum dersin ki bu da ortak kavramı kabul etmediğin için diğer insanlarla anlaşmazlığa yol açar.
Benim merakım sadece çıkış noktasını öğrenmek.
Öğrenemesekte kafa yormak...