Dünyaya Ziyarete Mi Geldiler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba müridler ve mürideler sabah muhtarlığa gitmiştim bir işim vardı dönüşte dur lan başka yoldan döneyim dedim dönerken karşıma böyle birşey çıktı sitenin içine girip bakacaktım fakat giriş kapısı baya aşşağıdaydı üşendim yeminlen ufak taş falan attım tepkide vermedi a.q sizce bu nedir? Düşüncelerinizi merak ediyorum. 

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Çok da nizami park etmiş, efendi uzaylıymış. Çay ikram et çay.

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    .iyi park edememis :D siyah station vagon aracin sofor kapisi zor acilacak gibi duruyor.
    uzerine bi post-it yapistiraydin duzgun pak et diye. :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eee kaç bin km'den geliyorlar park çizgisinide tam tutturamasınlar ne olacak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Toki evleri gibii duruyor.

Başlangıçta çöp olabileceğini düşündüm ama çöp bidonlari arkada solda.

Bacası olsa mangal yeri derdim

Merak ettim hocam bi öğren neymis 

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

Toki evleri gibii duruyor.

Başlangıçta çöp olabileceğini düşündüm ama çöp bidonlari arkada solda.

Bacası olsa mangal yeri derdim

Merak ettim hocam bi öğren neymis 

Aynen küçükçekmece atakentte bir site. Çöp möp değil altında 2-3 tane delik var, ayaklarıda amortisörlü inişi yumuşatmak için sanırımKahkaha

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Ya nasıl bi üşengeçsin hakkaten insan tavanı tıklatır üstüne rujla "biz dostuz" falan yazar ali <3 ayşe kazır en kötü selfie çeker komikli şakalı bişi yapar. Nasıl sakinsin ya :D Ruhsuz.

izzmarit tarafından 29/Nis/14 13:26 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Ya nasıl bi üşengeçsin hakkaten insan tavanı tıklatır üstüne rujla "biz dostuz" falan yazar ali <3 ayşe kazır en kötü selfie çeker komikli şakalı bişi yapar. Nasıl sakinsin ya :D Ruhsuz.

:D :P ani.sekilde yon degistirebilen bi cisim dogru park edemez mi?
    belliki ilgi cekmek isteyen birisinin sakasi yada projesi. :D

yoksa arkadaki kosan sahisda cigliga gelirdi :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Ya nasıl bi üşengeçsin hakkaten insan tavanı tıklatır üstüne rujla "biz dostuz" falan yazar ali

İnanırmısın yanımda ruj yoktu. Yanına gidecektimde dediğim gibi hem sitenin giriş kapısı aşağıdaydı hemde tepeden tepeden güneş vuruyordu^^ eğer bir daha işim düşerse o taraflara ne olursa olsun sizin için kendimi feda edip yanına kadar gideceğim:)

@5Agustos1921 belkide dediğin gibi bir proje için falan yapmışlardır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Taş atman çok düşüncesiz bir eylem olmuş.Böyle davranarak istemeden dünyalar savaşı başlatabilirsin.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

son durum nedir hocam =) in mi cin mi fotodaki ?

photoshop mucizesine benzetmiştim fotoğrafı, sazan.avi değil di mi?

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
Toplam Hit: 1522 Toplam Mesaj: 12