Dünyaya Ziyarete Mi Geldiler?
-
Merhaba müridler ve mürideler sabah muhtarlığa gitmiştim bir işim vardı dönüşte dur lan başka yoldan döneyim dedim dönerken karşıma böyle birşey çıktı sitenin içine girip bakacaktım fakat giriş kapısı baya aşşağıdaydı üşendim yeminlen ufak taş falan attım tepkide vermedi a.q sizce bu nedir? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
-
Çok da nizami park etmiş, efendi uzaylıymış. Çay ikram et çay.
-
.iyi park edememis :D siyah station vagon aracin sofor kapisi zor acilacak gibi duruyor.
uzerine bi post-it yapistiraydin duzgun pak et diye. :D -
Eee kaç bin km'den geliyorlar park çizgisinide tam tutturamasınlar ne olacak.
-
Toki evleri gibii duruyor.
Başlangıçta çöp olabileceğini düşündüm ama çöp bidonlari arkada solda.
Bacası olsa mangal yeri derdim
Merak ettim hocam bi öğren neymis
-
r10aldinho bunu yazdı
Toki evleri gibii duruyor.
Başlangıçta çöp olabileceğini düşündüm ama çöp bidonlari arkada solda.
Bacası olsa mangal yeri derdim
Merak ettim hocam bi öğren neymis
Aynen küçükçekmece atakentte bir site. Çöp möp değil altında 2-3 tane delik var, ayaklarıda amortisörlü inişi yumuşatmak için sanırım
-
Ya nasıl bi üşengeçsin hakkaten insan tavanı tıklatır üstüne rujla "biz dostuz" falan yazar ali <3 ayşe kazır en kötü selfie çeker komikli şakalı bişi yapar. Nasıl sakinsin ya :D Ruhsuz.
izzmarit tarafından 29/Nis/14 13:26 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
Ya nasıl bi üşengeçsin hakkaten insan tavanı tıklatır üstüne rujla "biz dostuz" falan yazar ali <3 ayşe kazır en kötü selfie çeker komikli şakalı bişi yapar. Nasıl sakinsin ya :D Ruhsuz.
:D :P ani.sekilde yon degistirebilen bi cisim dogru park edemez mi?
belliki ilgi cekmek isteyen birisinin sakasi yada projesi. :D
yoksa arkadaki kosan sahisda cigliga gelirdi :D -
izzmarit bunu yazdı
Ya nasıl bi üşengeçsin hakkaten insan tavanı tıklatır üstüne rujla "biz dostuz" falan yazar ali
İnanırmısın yanımda ruj yoktu. Yanına gidecektimde dediğim gibi hem sitenin giriş kapısı aşağıdaydı hemde tepeden tepeden güneş vuruyordu^^ eğer bir daha işim düşerse o taraflara ne olursa olsun sizin için kendimi feda edip yanına kadar gideceğim:)
@5Agustos1921 belkide dediğin gibi bir proje için falan yapmışlardır.
-
Taş atman çok düşüncesiz bir eylem olmuş.Böyle davranarak istemeden dünyalar savaşı başlatabilirsin.
-
son durum nedir hocam =) in mi cin mi fotodaki ?
photoshop mucizesine benzetmiştim fotoğrafı, sazan.avi değil di mi?