Duplicate File Bulucu Program İstegi
-
Selamlar,
windows icin duplite (ayni dosyanin birden fazla kopyasi farkli yerde olmasi durumu) dosyalari bulan ve birini silmeye yarayan bir program ariyorum.
onerielerinizi bekliyorum.
-
IOBIT Advanced System Care içinde mevcut.
-
Uniblue Powersuite
-
En iyisi aulogisc dir çok kullanırım tavsiye ederim
-
benim müzik arşivim baya geniş.. ve kontrolden çıkmaya başladı... aynı müziklerden farklı klasörlerde birden fazla olmaya başladı..
aynı olanları listeleyebileceğim bi program var mı ?..
benzer olanlar var örn..
abc.mp3abc & dj tiesto.mp3
gibi..listelerken aynıları ve benzerlerini listeleyebilecek ve silebileceğim bi program gerekiyor
-
vaay ben yazarım bu programı çokta güzel olur heee :) :) yarın geceye kadar bekleyin süper bir program yazayım :) isime , boyuta ve type göre bir benzerlik algoritması da olur :)
-
Duplicate Cleaner Free
-
manglerman bunu yazdı
vaay ben yazarım bu programı çokta güzel olur heee :) :) yarın geceye kadar bekleyin süper bir program yazayım :) isime , boyuta ve type göre bir benzerlik algoritması da olur :)
hocam yazdığın programdan dosyaları seçip gerek shift del gerek geri dönüşüm kutusuna göndermeli silme seçenekleri olursa çok güzel olur..
çıkan listede tümünü seç yada çoktan seçmeli olarak istediklerimizi silme özelliği olursa çok güzel olur şimdiden kolay gelsin teşekkürler
-
Teşekkürler ağalar ;)
-
ben programa başladım ama bitiremedim.
size ve name e göre gruplayıp aynı olanları bulan bir algoritme oluşturdum.
neyse zaman bulduğumda bitirip yinede koyarım buraya.
artık muacceliyet yok nasıl olsa.
-
yunusdogan bunu yazdı
benim müzik arşivim baya geniş.. ve kontrolden çıkmaya başladı... aynı müziklerden farklı klasörlerde birden fazla olmaya başladı..
aynı olanları listeleyebileceğim bi program var mı ?..
benzer olanlar var örn..
abc.mp3abc & dj tiesto.mp3
gibi..listelerken aynıları ve benzerlerini listeleyebilecek ve silebileceğim bi program gerekiyor
Anti-Twin işine yarayabilir.