Durakta Durmayan Tren
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=111746108864815
Üyeliksiz izlenebiliyor. -
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.facebook.com/video/video.php?v=111746108864815
Üyeliksiz izlenebiliyor.
-----------------------------verilmişti galiba ama görmeyenler için ii oldu :)
adamlar ne kadar uçtu ya
-
durar durmaz. o kararı vermek bize kalmamış.
-
adamlar resmen 2 asır önde gidiyo ölmeden kesinlikle görülmesi gereken bi ülke japonya
param olsun tokyodan daire alcam :|
-
param olsun californiadan bi müstakil ev alır orda yasarım :)
heleki komsuların güzel kızlarıda olursa banane teknolojiden tokyodan :)
omegleden tanıştığım bi kızla yaklasık 5 aydır konusuyoruz. web programlama işiyle ugrasıyor ve bir çok ünlü şirketle bağlantısı var. ilk basta inanmamıştım ama camera actı canlı bağlantılar felan oldu... :) Kendiside Türkiyeyi çok yanlıs tanıyormus.
Türkiyede Bilgisayar kullanan varmıydı die şaşırdı... Türkiye geri kalmıs bi ülke değilmi felan konusmalar oldu. Bende SPY-CX5 kardesimizin microsofta attığı indexi gösterdim Türk insanı isterse karsısında Tanrıdan baska hiç bir güç duramaz die posta koydum derken samimi olduk :)
Üniversiteyi kazan Amerikaya gel diyo bana :)
kendisi 21 yasında :)))
Bunları neden yazdım bilmiyorum ayrıca :d
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------param olsun californiadan bi müstakil ev alır orda yasarım :)
heleki komsuların güzel kızlarıda olursa banane teknolojiden tokyodan :)
omegleden tanıştığım bi kızla yaklasık 5 aydır konusuyoruz. web programlama işiyle ugrasıyor ve bir çok ünlü şirketle bağlantısı var. ilk basta inanmamıştım ama camera actı canlı bağlantılar felan oldu... :) Kendiside Türkiyeyi çok yanlıs tanıyormus.
Türkiyede Bilgisayar kullanan varmıydı die şaşırdı... Türkiye geri kalmıs bi ülke değilmi felan konusmalar oldu. Bende SPY-CX5 kardesimizin microsofta attığı indexi gösterdim Türk insanı isterse karsısında Tanrıdan baska hiç bir güç duramaz die posta koydum derken samimi olduk :)
Üniversiteyi kazan Amerikaya gel diyo bana :)
kendisi 21 yasında :)))
Bunları neden yazdım bilmiyorum ayrıca :d
-----------------------------E aşık olmussun hacım ondan:D :p
-
-
hemen geliştirip bizim burdada yapmamız lazım bi taklitçi ülkede biz olalım sonra üretmeye başlarız izmirde demiryolu ulaşımı birhayli stüredir yok izmiri pilot bölge seçsinler Ankara da hızlısı var izmirde de durakta durmayanını yapsınlar
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
hemen geliştirip bizim burdada yapmamız lazım bi taklitçi ülkede biz olalım sonra üretmeye başlarız izmirde demiryolu ulaşımı birhayli stüredir yok izmiri pilot bölge seçsinler Ankara da hızlısı var izmirde de durakta durmayanını yapsınlar
-----------------------------hocam çok yanlışsın biz yapmayız satın alırız :D
-
iyide her durakta inmek zorunda kalırız böyle olursa
-
Neden bilmiyorum ama çok gereksiz geldi bana bi an :S