Düşman Uyur Su Uyumaz
-
Gmail e yedekleme yapmış olabilir belki. Yedekleme standart olarak açık oluyor diye biliyorum. Senkronize etmeyi denedin mi?
-
xiaomi telefonlar mi hesabına telefon yedeğini alır. telefon ayarlarından mi hesabına girerek yedeklerini kontrol et derim.
-
KaptaN bunu yazdı
Hocam yedek almak çok mu zor ne bilim google foto var yandex foto var googleda zaten herşey yedekleniyor .
yandex foto sınırsız ve orjinal kalite mi yoksa şu google ın dediği yüksek kalite dediği kalitesiz yedek mi
edit:videolar sınırsız değilmiş galiba o zaman google photodan devam
https://yandex.com.tr/support/disk/media-upload.html
yustang tarafından 03/Kas/20 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Aynısını bende yasadım.Telefon kitlendi hard reset atayım dedim bootloader geçtin kendi kendine telefonu sıfırladı.Menülerde geçişini gördüm müdahale edemedim saniyelik oldu.
-
yustang bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Hocam yedek almak çok mu zor ne bilim google foto var yandex foto var googleda zaten herşey yedekleniyor .
yandex foto sınırsız ve orjinal kalite mi yoksa şu google ın dediği yüksek kalite dediği kalitesiz yedek mi
edit:videolar sınırsız değilmiş galiba o zaman google photodan devam
https://yandex.com.tr/support/disk/media-upload.html
Aylık 18 liraya videolar da sınırsız.
-
haykırdım hocam kusura bakma :D A:DSF:sD:FaDS: gözümün önünde wipe diyor aldfskşlakjsdşlaj ilk andan itibaren baktın recovery moda girdi zaten düşüneceksin buraya girdimi bi boklar olmadan çıkmaz power tuşuna basılı tutup engelleseydin keşke. Geçmiş olsun bu aralar xiaomi çok batıyor bana da mk alternatif güzel bi marka bulunca bırakacam...
-
İOS Candır, Android Pişmanlıktır..
-
essan bunu yazdı
iste aradigim sacma yorum :D
hic sekmez mutlaka biti boyle sacma sapan mesaj yazar.
-
essan bunu yazdı
Malzeme kalitesiyle ilgili bir başlıkta yazılım hakkında yorum yazmak saçma değil mi ?
-
do_som bunu yazdıTxT bunu yazdı
cloud yedekler üzerine bi strateji geliştirip bi yerden başlamak lazım, sadece fotoğraflar özelinde söylüyorum 5 tl ye ek 100gb olduğu için google da yıllardır senkronize telefonum. patlayan çatlayan kanyonlara göllere düşüp heder olan telefonlarım oldu o yüzden 5-6 yıl öncesinin fotoları bile şu anda erişilebilir durumda bi de google arada hatırlatma yapıyor bak 5 yıl önce bugünkü fotolar diye, bakıyorsun ve hafif bi tebessüm ettiriyor piç.
google bu yedekleme sistemi iphone da kullanılabiliyormu ? apple kendisininki çok pahalı
kullanabiliyorsun hocam google fotoğraflar.