Düşünce Özgürlüğü Tarihi Gerçekleri Sorgulama Ve Hazmedememe
-
Liberal dinci gazetelerin yeni asimile çabaları zannedersem Atatürk'ün cenaze namazı tartışması olmuş :)
Ayrıca destination, birader ben senin iyi niyetle konuyu açtığını düşünmüyorum.
Neden mi ?
daha önce açılan topiclere yaptığın yorumlara göz attım.Atatürk'le olan konulara yorum yapmışsın. Özenle girip onlara baktım. Şöyle bişey dikkatimi çekti;
" yarın başkası çıkar ben de Abdullah Gül'ün Recep Tayyip Erdoğanın oğluyum der.
dna testi yaplır bakılır. sonuç evet çıkarsa ne ala ama burada bir sorun var atatürkün bu oğlu kimden o zaman ? :) "
koyu yazılan kısım sana aittir. [ http://www.tahribat.com/Forum-Ataturkun-Ogluymus-114968/3/ ]
şimdi sormazlar mı sana ; Atatürk'ü neden "atatürkü" şeklinde yazıyosunda, abdullah gülü yada recep beyi neden "Abdullah Gül'ü " - "Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde yazıyosun ?
hadi bunlar küçük teferruat, saçma nüanslar olsun.. Taraf, zaman zart zurt okuduğuna göre izlediğin siyaset ve ideoloji çok aşikar peyda oluyo.Buna bağlı olarakda Kemalizm antisempatizanlığını beslediğin sonucuna varıp, O'nu çirkefleştirmeye çalıştığını net anlayabiliyoruz :)) Kimseyi ilgilendirmiyo kendisinin cenaze namazı.. Sen kendi cenaze namazını düşün. İnandığın cenneti- cehennemi düşün. Kul hakkını, iftirayı, çamur atmayı düşün. hani insani değerlerimiz diyorum ? kendini dine ve Atatürk düşmanlığına endesklediğinde, sana bunları öğretenler insani değerlerden de bahsetmiştir umarım ? ama sanmıyorum. Açtığın topicden anlaşılıyo ne niyet beslediğin. Namazının kılınmamasını Belki de kendisi böyle istemiştir. Buda bi düşünce özgürlüğü. Asıl konuyu kapatmak değil, namazının kılınmamasını sen "hazmedememişsin"
Forum kullanıcılarını konuya itibar etmemeleri yönünde protesto etmeye davet ediyorum.
-
MitaLika bunu yazdı:
-----------------------------
Liberal dinci gazetelerin yeni asimile çabaları zannedersem Atatürk'ün cenaze namazı tartışması olmuş :)
Neden mi ?
daha önce açılan topiclere yaptığın yorumlara göz attım.Atatürk'le olan konulara yorum yapmışsın. Özenle girip onlara baktım. Şöyle bişey dikkatimi çekti;
" yarın başkası çıkar ben de Abdullah Gül'ün Recep Tayyip Erdoğanın oğluyum der.
dna testi yaplır bakılır. sonuç evet çıkarsa ne ala ama burada bir sorun var atatürkün bu oğlu kimden o zaman ? :) "
koyu yazılan kısım sana aittir. [ http://www.tahribat.com/Forum-Ataturkun-Ogluymus-114968/3/ ]
şimdi sormazlar mı sana ; Atatürk'ü neden "atatürkü" şeklinde yazıyosunda, abdullah gülü yada recep beyi neden "Abdullah Gül'ü " - "Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde yazıyosun ?
hadi bunlar küçük teferruat, saçma nüanslar olsun.. Taraf, zaman zart zurt okuduğuna göre izlediğin siyaset ve ideoloji çok aşikar peyda oluyo.Buna bağlı olarakda Kemalizm antisempatizanlığını beslediğin sonucuna varıp, O'nu çirkefleştirmeye çalıştığını net anlayabiliyoruz :)) Kimseyi ilgilendirmiyo kendisinin cenaze namazı.. Sen kendi cenaze namazını düşün. İnandığın cenneti- cehennemi düşün. Kul hakkını, iftirayı, çamur atmayı düşün. hani insani değerlerimiz diyorum ? kendini dine ve Atatürk düşmanlığına endesklediğinde, sana bunları öğretenler insani değerlerden de bahsetmiştir umarım ? ama sanmıyorum. Açtığın topicden anlaşılıyo ne niyet beslediğin. Namazının kılınmamasını Belki de kendisi böyle istemiştir. Buda bi düşünce özgürlüğü. Asıl konuyu kapatmak değil, namazının kılınmamasını sen "hazmedememişsin"
Forum kullanıcılarını konuya itibar etmemeleri yönünde protesto etmeye davet ediyorum.
-----------------------------Recep Tayyip Erdoğanı veya Sn. Abdullah Gül'ü böyle yazmışım da atatürkü farklı şekilde yazdım diye arkadaşın biri kendince bir yorum yapmış. işte klasik Türk milleti yapısı. Ayrıntılara önem veren işin özüne bakmayan bir arkadaş. Yahu benim niyetim ne olacak. Bir iddia duydum duyduğum iddia karşısında şaşırdığım konunun tartışılmasını istediğim bu sayede hepimizin aydınlanacağını düşündüğüm bir mesele. belki birilerinin elinde bir kaynak vardır. paylaşır biz de öğreniriz. Yoksa tabi cenazesi kılındı mı kılınmadı mı beni ilgilendirmez sadece öğrenmek istiyorum bunu öğrenme hakkım "sanane" ne yapacan "kılınmış veya kılınmamış ne farkeder" gibi gerekçelerle engellenemez. sonuçta atatürk, milletimizin kalbinde hafızasında yer etmiş iyi bir askerdir.
-
MitaLika bunu yazdı:
Neden mi ?
-----------------------------zaten Atatürk ün oğlu kimden acaba demen daha bi ilginc mi desem vahim mi mitalika ya hak vermeden edemicem
-
destanition bunu yazdı:
yine de bu konu silinmesine gerekçe olamaz. ne vardı bunu aklı selim ile tartışsak eğer böyle bir gerçekler varsa atatürkün cenaze namazı kılınmadıysa bunu herkes öğrenmeli.....
tamam, bu iddaa varsayalım ki doğru, varsayalım ki dediğin gibi 4 ay Ata'nın cenazesi kayıptı ve yine varsayalım mı cenaze namazı kılınmadı.
sonuç ?
neye varmaya çalışıyorsun , sonucu dediğin gibi olmuş ise; neyi savunmayı düşünüyorsun ? -
destanition bunu yazdı:
MitaLika bunu yazdı:
Neden mi ?
-----------------------------Recep Tayyip Erdoğanı veya Sn. Abdullah Gül'ü böyle yazmışım da atatürkü farklı şekilde yazdım diye arkadaşın biri kendince bir yorum yapmış. işte klasik Türk milleti yapısı. Ayrıntılara önem veren işin özüne bakmayan bir arkadaş. Yahu benim niyetim ne olacak. Bir iddia duydum duyduğum iddia karşısında şaşırdığım konunun tartışılmasını istediğim bu sayede hepimizin aydınlanacağını düşündüğüm bir mesele. belki birilerinin elinde bir kaynak vardır. paylaşır biz de öğreniriz. Yoksa tabi cenazesi kılındı mı kılınmadı mı beni ilgilendirmez sadece öğrenmek istiyorum bunu öğrenme hakkım "sanane" ne yapacan "kılınmış veya kılınmamış ne farkeder" gibi gerekçelerle engellenemez. sonuçta atatürk, milletimizin kalbinde hafızasında yer etmiş iyi bir askerdir.
-----------------------------yo yo zaten farkettiysen "hadi bunlar küçük teferruat, saçma nüanslar olsun.." şeklinde bi cümle kurmuşum. sadece dikkatimi fazlasıyla çekti. vede son dizelerin biraz enteresan. ama burada bir sorun var atatürkün bu oğlu kimden o zaman ? :) ımmm..nasıl derler.. böyle hani bu cümlende ima edilmek istenen farklı bişeyler var :) anlatabiliyo muyum ? bunu farkeden yanlızca ben değilim zaten. her neyse. tabikide merak etmişsin konuyu. araştırmak istemişsin. bu kendi adına çok güzel bi davranış. fakat sayın destination, öğrenme,merak etme ayrı şey, provakasyon ayrı şey. siz öğrenme ve merak etmek adına provakasyon yapıyosunuz.. herneyse bi bilgim yok konuyla ilişkin. size cenaze namazının kılınıp kılınmadığıyla ilgili elle tutulur nüanslarıda kaynak gösteremem. kılınıp kılınmadığı açıkcası beni çokta enterese etmiyo. cenaze namazı kılınmadığı taktirde Atatürk'ün ünü ve itibarı sarsılacaksa senin gözünde, yapacak bişey yok. Kimse Atatürk'ü sevmek zorunda değil. Tıpkı benim cumhurbaşkanını ve başbakanı sevmediğim gibi.. neyse son cümlelerinden ötürü Atatürk'ü en azından milletinin kalbinde yer etmiş iyi bi asker olarak gördüğün gerçeğini sarfetmiş olman beni mutlu etti. Ki zaten burda sana menfi yorum yapan bi çok mürid, Kemalizm sempatizanıdır. sen araştırmaya devam et..
-
MitaLika bunu yazdı:
-----------------------------sen araştırmaya devam et..
-----------------------------ya da diğer bir deyişle sen şimdiden zıplamaya başla anca çıkarsın aya
-
destanition takma adlı arkadaşın anlayamadığı şey düşüncelerini ne kadar yanlış ve kasıtlı bile olsa ifade edebileceği bir ortama sahip olduğudur.
Kendi gibi düşünen insanların yanında onların malum düşüncelerinin çok az bir kısmına karşı "ama" ile başlayan bir cümle kurmaya niyetlendiğinde hemen sesi "itinayla" kesilir.
Bugün içinde yaşadığı ve Atatürk tarafından kurulan Cumhuriyet'in ona sağladığı nimetler bir yana Tahribat ailesi içinde bile ne kadar serbest hareket ettiğinin bilincinde değil.
Eleştirel, muhalif ve/veya aydın bir tavır takınmayla ideolojik bir militan olmak arasında çok büyük fark var.
Böylesine bildiğin "yobaz" denir.
-
konu ciddi gibi görünse de birden destanition adlı arkadasın profiline baktım ve diger konularından da belli oldugu üzere tamama tutulacak bi konu değil.
-
burası Tahribat.com ve Atatürk ile ilgili konularda tamamen Atatürkcü olarak davranılır.
başka bir sorun var mı ?
-
Recep Tayyip Erdoğanı veya Sn. Abdullah Gül'ü böyle yazmışım da atatürkü farklı şekilde yazdım diye arkadaşın biri kendince bir yorum yapmış. işte klasik Türk milleti yapısı. Ayrıntılara önem veren işin özüne bakmayan bir arkadaş. Yahu benim niyetim ne olacak. Bir iddia duydum duyduğum iddia karşısında şaşırdığım konunun tartışılmasını istediğim bu sayede hepimizin aydınlanacağını düşündüğüm bir mesele. belki birilerinin elinde bir kaynak vardır. paylaşır biz de öğreniriz. Yoksa tabi cenazesi kılındı mı kılınmadı mı beni ilgilendirmez sadece öğrenmek istiyorum bunu öğrenme hakkım "sanane" ne yapacan "kılınmış veya kılınmamış ne farkeder" gibi gerekçelerle engellenemez. sonuçta atatürk, milletimizin kalbinde hafızasında yer etmiş iyi bir askerdir
-----------------------------Senin iddaa dediğin kaynaklara bakarsak kimlerin gazetesi olduğunu söylememize gerek yok ve bu haberin aslıda yok bu gün Atatürkçülüğe karşı liberal,şeriatçı,kürtçü,ikinci cumhuriyetçi,ab ci,abd ci vs hepsi aynı cephede toplanmış bi vaziyette zaten iken kimse fettoşun zamanı veya amerikancı tarafın veyahutta aynı amacı güden gazetelerin verdiği iddaa her zaman bu sitede değerledirmeye bile alınması abes kaçar. Yani bana göre.
Bakıyoruz işte adamlar 7/24 ordu hakkında aşşağılayıcı halkın gözünden düşürücü şeyler yazıp propaganda yapıyorlar Atatürkemi fişleme yapmayacaklar?