Düşündüm De..
-
Düşündüm desenin doğum günündü "o"nun ise ölümbir nefes uzağındaydı azrail kapıyı kırıp girdiğinde..ama öyle kolay olmadı ölmesiolmamalıydı da zaten yakışmazdı "o"naacı çekti can çekişti kanadı sürekli..inledi acısından sonsuz sessizlikteüşüdü ruhu küf kokulu dünyasındasöyledim ya kolay olmadı diyehaklıydı da azraille harbederken..öldü zor oldu ama öldü sonundasoğumasını beklemedim bileyaktım oracıkta "o"nu içimde titreyen alevdesavurdum küllerini denizlerekurtulmuştum artık "o"ndansilmiştim hiç geçmeyen geçmişimikapatmıştım kepenklerini gözlerimin,şuurumun,kalbimin..yoktun artık sen her baktığım yerdeciğerlerime çektiğim her nefesteiçimde,en derinlerimde..rüyalarımdan da kovmuştum, özür dilerimhiç istemedim artık seni görmeyi,düşünmeyi,hissetmeyi...ve ilk defa içinde senin olduğun birşeyi başarmıştımya da öyle sanmıştım.düşündüm de bunların hepsi yalan tıpkı aşkım ve sen gibi..en sonunda da anladım seni sevmenin cezasının çok daha ağır olduğunu..tanfer.
-
Yüreğine sağlık hocam çok başarılı
-
Teşekkürler manyaki hocam
beğendiğine sevindim 70de1 buda bir başarı: )
yüreğine sağlık demişin de kalmadı be bende ondan:s
-
her acı geçiyor,biraz sabret.zaman herşeyin ilacı.inan kimse için üzülmeye değmediğini sende görüceksin ve anlayacaksın.
yazına gelirsek, içindekileri samimi bir dille dökmüşsün,eline sağlık.daha çok kitap okumanı tavsiye edebilirim nacizane.
saygılarla
-
MelancholiTr bunu yazdı:
-----------------------------
her acı geçiyor,biraz sabret.zaman herşeyin ilacı.inan kimse için üzülmeye değmediğini sende görüceksin ve anlayacaksın.
yazına gelirsek, içindekileri samimi bir dille dökmüşsün,eline sağlık.daha çok kitap okumanı tavsiye edebilirim nacizane.
saygılarla
-----------------------------biliyorum hocam dediğin gibi külliyen kendine zarar kimse için değmiyor bu devirde ama gelde anlat.
Teşekkürler değerli yorumların için kitap olayını değerlendireceğim.Saygılar
-
duygularımı anlttın sanki....
-
harika olmuş hocam ellerine,beynine,düşüncelerine sağlık
-
Aryan bunu yazdı:
duygularımı anlttın sanki....
-----------------------------hepimizin derdinin çıkış noktası aynı hocam malesef:s bizde şans olsa anamızdan kız doğardık.
heacker61 bunu yazdı:
harika olmuş hocam ellerine,beynine,düşüncelerine sağlık
-----------------------------Teşekkürler hocam beğendiğine sevindim.Yanlız bir kaç kişiden daha böyle tepki alırsam eski şiirlerimide toplayıp sitemde yayınlayacağım şimdi gaza getirip sonra kıs kıs gülmeyin ha:)) -
-
Nasıl iş anlamıyorum gitti bende senn gbi bişiyler karalıyorum derin konulara açıorum ana sayfada gözüksün diye aşk ve edebiyata taşınıyo anında sennki ne zmandır burda kimsenn bşi yaptğığı yok.. Yanlış anlama lafım sana değil yazılar ana sayfada çıkmalı bence bölece mllet derin konulara yazı yazmaz..
-
Haberin ola düşünmek hala suç bu ülkede. Kanunlar aksini söylesede kendini temize çıkarman çoooook uzun sürebiliyor.