folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Düşünmek Şişmanlatıyor!

Düşünmek Şişmanlatıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    osurmak zayıflatıyomuşş

....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

1. fen bölümü okuyorum

2. bilgisayar manyağıyım

yazılar doğrusa benim en şişman adam olmam lazım ama aksine çok zayıfım boyuım uzun :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    ya bende koluma bacaklarıma baksanız dersiniz dalyan gibi çocuk ama şu göbek lanet olsn bira göbeği gibi bişi var :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

düşünmek şişmanlatıyor.teoriy katılıyorum.

bazıları demiş ben şunları şunları yapıyom zayıfım.

oda şundan kaynaklanıyor:

öğrenmek ayrı.düşünmek ayrı.bi insan az bi glikozla çok şey öğrenir.ama çok düşünmeyle az şeyde öğrenilbilir.düşünürsün düşünürsün ama belki orta okulu bile bitiremzsin.düşündüğün.öğrndiğin anlamına gelmez.

galiba pek anlatamadım ama.böyle işte.rodin amcaya selamlar

Ayrıca çok şekersin :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Bu MakaLeye KesinLikLe KatıLmıyorum. Şimdi İnsanın En İyi DüşünebiLdiği YerLerden Biri RahatLama Hissi İtibari iLe Beraber TuvaLettir. Şimdi Zıçtığımdan FazLa düşünürsem ZıçtığımLa Kaybettiğimden FazLasını aLıp ŞişmanLayacak Mıyım ? YetkiLiLerden Cevap İstiyorum AceLe AceLe :|

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    bende üniye başlayalı kilo aldım demekki fizik çok düşündürmüş beni amk 77 den 90 oldum amk

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bu tür yazıların alayı faso fiso... düşünmeyle değil şişmanlık yemeyle ilgili. + yiyipte pc başında kalça büyütmeyle. bi ben kilo alamıyorum. oruçtan önce ne bulursam yerdim :) fakat 1 yıl sonunda yine kilo 68.5 gram yiyipte çalışınca vucut otomatiğe alıp sabitliyor saanırım 1 kilo bırakmıyor vucutta, bi şekilde atıyor

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    o zman bill amcanın Şumbo olmsaı lazım yada Google Personeli Ful Şişmanlar kampı olması lazım :Pp

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

düşünmek kronikse asosyllik boyutundaysa yada deprosyandaysan. stresliysen beyin çok yakar.

gerçekten asosyal insanları açıp biraz konuşusanız.ne kadar çok sizin aklınıza gelmeyen blki önmsemediğiniz şeyleri ince nüansına kadar düşünürler.belki kıl kaparlar.belki ince güzellikler yakalarlar. düşündükleri genel konjektüre uymaz.yada kimse bu düşüncleri önemsmez ve içine kapanırlar. onlarda susarak düşüncey verirler

pesimist selamlarla

Ayrıca çok şekersin :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    bende diyorum neden kilo veremiyorum diye. filozof gibi düşünom aq:D o kadar çok düşünüyorumki bazı insanlar deli diyor(bkz: tbtnin hangi üyesi normal?):D

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
Toplam Hit: 2828 Toplam Mesaj: 26