Duvarımdaki Acayip El İzi
-
Senin içine üç harfli kaçmış ortasında i var
-
yeni olduysa rutubetten, nemden, gece gündüz sıcaklık farkından, mantardan, duvar içindeki demir yada boruların kırılması sızıntı yapması bla bla bla....
gördüğün gibi onlarca sebep yazabilirim, hemen herşeyi fizikötsine çekiyonuz aq.
bi sakin olun rahatlayın gevşeyin sizden daha gerçek olan hiçbirşey yok.
eğer seni yinede rahatsız ediyorsa al çamaşır suyunu bi temizle sonrada çek bir katda boya tamamdır işte.
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------yeni olduysa rutubetten, nemden, gece gündüz sıcaklık farkından, mantardan, duvar içindeki demir yada boruların kırılması sızıntı yapması bla bla bla....
gördüğün gibi onlarca sebep yazabilirim, hemen herşeyi fizikötsine çekiyonuz aq.
bi sakin olun rahatlayın gevşeyin sizden daha gerçek olan hiçbirşey yok.
eğer seni yinede rahatsız ediyorsa al çamaşır suyunu bi temizle sonrada çek bir katda boya tamamdır işte.
-----------------------------
hocam özellikle odada ve nadiren evin çeşitli bölümlerinde bazı olaylar yaşıyorum. Evde tütsülü ayinler mi, astral seyahatlermi, her bi sikim yapıldı amk. -
Tengri bunu yazdı:
Senin içine üç harfli kaçmış ortasında i var
-----------------------------:)) kaıtlıyorum :D
-
şimdiye kadar "Webmaster, siteye giren arkadaşlarda oluşabilecek psikolojik rahatsızlıklardan sorumluluk kabul etmez..." uyarısının çok gereksiz olduğunu düşünüyodum şimdi anladım ki boşa yazılmamış..
-
god bunu yazdı:
-----------------------------şimdiye kadar "Webmaster, siteye giren arkadaşlarda oluşabilecek psikolojik rahatsızlıklardan sorumluluk kabul etmez..." uyarısının çok gereksiz olduğunu düşünüyodum şimdi anladım ki boşa yazılmamış..
yok hocam o nakamura2 içindi adam konu açıyodu başka bir kişilikten cevap veriyodu :D -
Humm öncelikle photoshop gibi duruyo :D
Tabi gerçeğe dönersek eve hayvan al bi anda delirirse bilki bi bokluk vardır :D
Muhabbet kuşu görür işini :D
O değilde sen bi abdest al aga :D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Humm öncelikle photoshop gibi duruyo :D
Tabi gerçeğe dönersek eve hayvan al bi anda delirirse bilki bi bokluk vardır :D
Muhabbet kuşu görür işini :D
O değilde sen bi abdest al aga :D
hocam ps değil ya görünmüyodu oraya bi layer attım. Abdest alamam hocam best kafirliğe oynuyorum :D -
Senden başka bir erkek yaşıyormu evde ? Cinsel ilişki sonrası oluşan izlere benziyor :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Tamamda el izimi kesin oalrak bilmiyoruz ki
belki farklı bişiye benzettin bi korku anıyla yada metafizik düşünceyle :)
Sen onun bi resmini çek orjinali upload et
sonra abdest al :D:D
-----------------------------aynen