Duyduklarima İnanamadim İsterseniz Sizde İnanmayin Ama Dogruluk Payi Var.
-
ABD deki ikiz kulelerin yikilmasi hakkindaki soylentiler ;
1 ) Amerikadaki bu kulelerin zaten yikim tarihi gelmis ve bu kule yikimlari icin baya masraf gerekiyormus.
2 ) Amerikan ordusuna ait imha edilmesi gereken cephanelerin imha edilmesi ve imha yeri ile ilgili tazminat odeneginin problemleri varmis.
3 ) ve bunlarin hepsi amerika butcesinden cıkacak ve hicbi kari olmayacak ve zarara sokacak masraflardan baska bisi degilmis.
cozum yollari ;
1)
-
devamiii
amerikadaki bu olaylari izlediyseniz eger kuleler sadece profesyonelce sadece kendi dibine yıkılıyo !!! ve amerika bu yıkımı savas sebebi sayarak imha edilmesi gereken cephaneyi ırak a bosaltıyo ve savası tazmınatı olarak ta hem kule masrafını hemde savasta harcanan cephane ucretini ıraktakı petrol kuyularının tumune el koyarak ve ırakta buyuk bi askeri ust kurma avantajı olarak cıkarıyo
-
kocero nun dedıklerı aynen dogrudur
televizyondan izledik binalar alttan yıkılıyor
ve patlamanın bırınde daha uçaklardan bırısı çarpmadan bına patlıyor
amerıka bu yapar deyyuslar
-
Bu kullelerin ömrü 100 yıldan fazla yani yıkılma olayı yalan. Kimse kuleyi yıkacağız diye içindeki adamlarla birlikte kulaeyi havaya uçurmaz.
İmha zamanı gelen cephanelikler zaten patlamadıkları yada patalama etkileri az olduğu için yada durup dururken patlamamaları imha ediliyorlar.
-
Kulelerin yıkım tarihi gelmiş yada gelmemiştir onu bilemem...Ama inan dostum amerikalılar kendi çıkarları için o kuleleri içinde insan varken havaya uçurabilirler...
Son kullanma tarihi gelen silahların imhasıda gayet mantıklı...Askerliğimi yaptığım sırada son kullanma tarihi geçen LAW silahlarını bizzat kendimiz kullanmıştık ama eğitim amaçlı falan değil...
Ayrıca şunu da hatırlatmak isterim rusya son kullanma tarihi yaklaşan silahlarını yunanlılara satıyor.Özellikle elemanların aldığı S-300 füzeleri bu türdendi...
-
hoca atip tutuyonuzda kaciniz abd ye gittiniz Allah askina ?
bence cok sacma komplo teorileri, abd de o kadar cok toprak varki... ( Dunyanin 3. en buyuk ulkesi, 4 de olabilir ) o kadar cok col, buzul varki, gom gitsin cephaneyi, kim bulucak kim patlaticak ? hadi olmadi, ALASKA dene bi sikime yaramayan bi yer var, bombala a.q. kendi topragin... o da mi olmadi ? sat ucuzdan ucuzdan... kimse bosuna girmez iraga... ha yok kuleler dibine yikilmis, sen bana bi sekil yap o kule farkli yikilsin o patlamada, sapanla sopa vurmuyosun ucak once kulenin camlari manlari indirip iceri giriyo sonra patliyo, nereye dooru yikilsin istersin sen kule ? ayrica kac tane degisken var, nasi hesapliicaklar ki kulenn nasi yikilicagini, icerdeki 2 tane sacma sapan masa bile degistirir olaylari... ( kulenin icindeki her ofisin kendi ic mimarisi oldugunu hatirlatmiyorum bile )
abd serefsizdir demiyorum, ama nedense insanlar manyak manyak komplo teorisi yazinca cok zeki gozuktugunu dusunuyo, sacma....
silahin son kullanma tarihi mi olur hocam bi de ? eski meski bomba bombadir, zaten abd eski tum cephanesini korfez savasinda yakti, ( hali bmbardimani ) yani abd nin elindeki en eski bomba 10 yillik, zaten bombadir patlar 10 yillik dan bise olmaz derim ben...
hepsini gectim, abd madem oyle yikacagi biseyi indiriyo, yani sebep ariyo, gitsin indirsin bi stadyumu... niye sen isadamlarini olduruyosunki? birak futbol manyaklari olsun... kulelerde olenler o civarin en zengin prestijli artiz degerli adamlari... sacma geliyo, abd yapmamistir derim ben... Hem bi de bana desene Irak daki petrol kuyusuyla ikiz kulelerin alakayi, ikiz kuleleri deviren Ladin, ( sanirim bilmiyosun, AFGANISTAN ESKI DIKTATORU, Bak AFGANISTAN, irak diil ) irak in lideri Saddam, ki saddam a bundan tam olarak 15 yil once girmisti daha once... yani kuleler le saddam in zerre kadar alakasi yok ! -
ikiz kulelere saldırı olacağı gün 3000 yahudi yani binada çalışan hiçbir yahudi gelmedi binya bu da ayrı bir konu ;)
-
İyi hoş da bunları öğrendiğiniz yerler ya aşırı milliyetçi görüşe sahip insanlardır. (gerçek milliyetçi değil) paranoyaklık yapanlar. Yani amerikayı gözünde çok büyütenler. Sanki onlar uzaydan geldi teknolojileri o derece süper. Bi hareketle dünyayı ele geçirebilecek derecede büyütüyorlar. Ya amerikanın a.q büyütmeyin şunları gözünüzde. Unutmayın ki bir Türk dünyaya bedeldir. Savaşta teknoloji de önemlidir ama savaş anındaki stratejin hepsinin önüne geçer. Gelelim ikiz kulelere kardeşim anlattıklarınıza biraz daha ekleme yaparsak amerika emperyalizmi filan dersek milet tamamen kabul eder evet bu böyle olmuştur der. Halbuki tagext de demiş o kulelerin ömrü 100 yıldan da fazla. O yüzden niye yıksınlar. Ayrıca yıkacaklar o kadar insanın canına kasıt olamaz hemde kendi vatandaşları.. Amerika ordusunun da imha edecek kadar fazla cephanesi yok ohaa. Abarttınız yahu
-
dikkat ettiyseniz hiç ama hiç söylenmeye bır şey daha var kaç kişi öldü hiç bildirilme..ama kabak binladin abimizin başına patladı onun üzarine attılar.
JAPOLAR BİZ YAPTIK DEDİ AMA ABD NIN GÖTÜ YİYİPTE KARŞILIK VEREMEDİ ÇÜNLÜ BİLİYORLAR JAPONLARIN ABD YE ÇEVRİLİ DÜNYANIN FÜZESİ HAZIR BEKLETILIYOR. AMA ALLAH ABD NIN ÖYLE BI BELASINI VERECEKKİ ARKADAŞLAR GÖRECEKSINIZ.
-
multiyano bunu yazdı:
dikkat ettiyseniz hiç ama hiç söylenmeye bır şey daha var kaç kişi öldü hiç bildirilme..ama kabak binladin abimizin başına patladı onun üzarine attılar.
JAPOLAR BİZ YAPTIK DEDİ AMA ABD NIN GÖTÜ YİYİPTE KARŞILIK VEREMEDİ ÇÜNLÜ BİLİYORLAR JAPONLARIN ABD YE ÇEVRİLİ DÜNYANIN FÜZESİ HAZIR BEKLETILIYOR. AMA ALLAH ABD NIN ÖYLE BI BELASINI VERECEKKİ ARKADAŞLAR GÖRECEKSINIZ.
üstteki görüşleri okumadan cevap yazma arkadaşım. Bak bakalım fikrin hala aynı mı? -
olm 2 kuleye 2 ülke.. Ben de sabancı towers a girijem eğer başbakan olmam için oylarınısı bana verirseniz :D Önce yunanistan, sonra kuzey Irak.. Sonra bitmedi.. Deriz yanlışlık oldu aldıktan sonra.. ermenistana da dalarıs azerileri bahane ederek :D Bu arada bilio musunuz bilmiyorum.. şayet azeri ermeni savaşına destek verirsek ya da rusya destek verirse direkt rus - türk savaşıpatlıyor. çünkü bu konuda rusyaya ultimatom vermiş bir ülkeyiz!! Ulan heyt beee. Siz sadece oy verin baan yeter :D