Duygu Sallık :((
-
Malesef sorunum duygusallik hangi kızla cıkmaya baslasam belli sebeplerden ayrılmak gerektiginde dunyam basıma yıkılmıs gibi geliyor hersey 2.5yıl once 100 kisi sen balık burcusun duygusal sındie basımı yemeleriyle basladı o gunden sonra pisikolojik bir sorun gibi cıktıgım kızlara surekli siirler yazmaya basladım :( halbuki egitim hayatımda edebiyattan yıllarca sorumluluk sınavlarıyla gecmıs ınsanım hic bir kızla arkadas olamıyordum olduklarım 2 gun cıkma teklifiediyorlardı
onları kıramıyordum yakın ark iolarak gordugum icin , ama hepsinde aynı sey oluyordu bazı sebepler den ayrılmamız gerekiyordu herseferinde dunyam 1 an kararıyordu :( pardon arkadaslar bıraz fazla uzattım sanırım sorunum acıkcası bir zamanlar normal biriyken suan iliskilerim de ister istemez cok duygusal oluyorum :( tekrar ayrıldıgımda hayat ıste diyip gecmek istiyorum bunun icin bir tavsiye verin :(
-
pardon konuyu yanlıs yere actım :(
-
bunun bi tavsiyesi yok. aşk olayı karmaşık ve mantık kesinlikle aranmaz ben ne demek istediğini tam kavrayamadım ancak arkadaşın olan biriyle çımazsan o benim için arkadaş dersen sonra başkasına hiç tanımıyorum diceksin ee sonra kimminle beraber olmayı düşünüosun konuyu biraz daha açarsan sevinicem...
-
profilindeki yaşın doorumu bilmiom ama bu dediklerin belli yaslarda daha doorusu yasananlarla ilgiliolarak degişio kendine kusur arama bence.bende balık burcuyum ama herkes farkli tecrubeler yasar ve gelişir duygusallıgını olumlu kullanmaya calisirsan sende daha mutlu olursun sadece sunu tekrar et kendine askı ask icin sevme,kişiyi sev ve kimseye degerinden fazla ilgi gosterme.
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
bunun bi tavsiyesi yok. aşk olayı karmaşık ve mantık kesinlikle aranmaz ben ne demek istediğini tam kavrayamadım ancak arkadaşın olan biriyle çımazsan o benim için arkadaş dersen sonra başkasına hiç tanımıyorum diceksin ee sonra kimminle beraber olmayı düşünüosun konuyu biraz daha açarsan sevinicem...
hacı sorunum ask olayında sonradan duygusallasmam:( -
sen içine kapanık birimiisin hislerini filan bastırmalar varmı sende ? yani kızgınlıkta öfkede içine dönükmü yaşarsın ?
-
MaviBere bunu yazdı:
profilindeki yaşın doorumu bilmiom ama bu dediklerin belli yaslarda daha doorusu yasananlarla ilgiliolarak degişio kendine kusur arama bence.bende balık burcuyum ama herkes farkli tecrubeler yasar ve gelişir duygusallıgını olumlu kullanmaya calisirsan sende daha mutlu olursun sadece sunu tekrar et kendine askı ask icin sevme,kişiyi sev ve kimseye degerinden fazla ilgi gosterme.
ewet yasım 20 aslında haklısın bu zamana kadar cevremdekitanıyıp tanımadıgım ınsanlara ogutler verdım :( ya ornek vermek gerkırse guzın abı gıbı bısey oldum ama konu kendım oluncahıc bırsey dusunemıyorum :( -
fazla konuskan degilim ama ask hayatımda hep ıcıme atarım ama kızgın lıkta cok fazla tepki veryorum
-
hoca 20 li yaşlarda bazı şeyler normaldir aşk hayatın her zman yolunda gitmeyebilir bi bak bakalıım ne yapıosunda ayrılıı sebep oluyo her ilişkini gözden geçir mutlaka bi ortak sorun ve sonuç çıkarıcaksındır...
-
hım saol armada sanırım tek sorun kıskanclık :( zaten iliskileri anlasarak hep ben bitirdim:(
-
hoca kıskançlık güzeldir geniş düşünmeye bak biraz olayları. kıskançlık bokun çıkartmamak şartıyla güsel olur bazen diyeyim. ben sana bi olayımı anlatayım sevgilimle aynı evdde oturuyoruz tv de bi reklam çıktı kadının gözleri çok hoşuma gitti gerçekten çok güzel gözleri var dedim 2 gün konuşmadı benimle zar zor onu çok sewdiğimi ikna ettim. sana benden tavsiye kıskançlığın dozunu kaçırma sewgine sahip çık ba sahip çık. bak benim sevgilim yok şu an yenilerde ayrıldım 4 yıllık ilişkim neredeyse bitti gitti rezil rüsva oldum psikolojik tedavi oluyorum. kız biz senle olamayız beni sana vermezler dedi öçekti gitti hayatımdan bakma çok doluyum annatamıyorum sonra gitti başkasıyala nişanlandı yakında ewleniyolar bunu bi düşün. SEVGİNE SAHİP ÇIK . ben hep öyle yaptıım ama bi gün gerçekten aradığım aşkı bulucağıma inanaıyorum nese uzun oldu biraz...