Dvbdream 1.5E 18-09-2010 Son Sürüm
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
e böyle işlemciyi sömürmeyen bi kodek lazım Güzel kaliteli klite denedim hdde süper mpeg4 de sapıtıyo çalışmıyo
-----------------------------dream görmüyo klite yi :D zaten kendisi uygun codec olmazsa okeyletmiyo :D
%10 cpu harciyo bende geri alımlar için ram den harcatıyorum 400 mb
video render 9 uda seçtinmi tamamdır
-
DJ_Alper bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
e böyle işlemciyi sömürmeyen bi kodek lazım Güzel kaliteli klite denedim hdde süper mpeg4 de sapıtıyo çalışmıyo
-----------------------------dream görmüyo klite yi :D zaten kendisi uygun codec olmazsa okeyletmiyo :D
%10 cpu harciyo bende geri alımlar için ram den harcatıyorum 400 mb
video render 9 uda seçtinmi tamamdır
-----------------------------ffdshow codec adıyla görüyo ama onaylamıyo evet mpegde onaylayıncafıttırıyo
nasıl ramden yeme işini ayarlıyoruz?
-
DvbDream 1.5 ile serialler blackliste girdiğinde dvbviewer almıştım. Dvbviewer e alıştım artık dvbdream'ı kullanamıyorum.
Dvb-s2 kartımla dvbviewer ayrılmaz ikili :L
-
ayarların içinde en altda tercihler olması lazım tam hatırlamıyorum ana en altda tercihlere gir (evde değillim şuan)
neyse time shift var ona gir ister hdd den ister ramden ön bellekleme yaptırabiliyorsun ben ram seçtim istediğin kadar mb önbellekleme yaptırabilirsin
okadar mb kadar geri aldıra bilirsin
anı durdurabilirsin :)) ben mesela güzel dizileri geç izliyorum reklamlarda ileri sarıyom :)
tercihlerden kayıttan kayıt türünü ve kayıt klasörünü seçebilirsin aynı zasamda fotoda alabilirsin görüntüden
hoca o işe işte güvenlik duvarından engel koyarak hal edebiliyorsun dvbdreamda :) ben sırf her programı başlatınca güncelle yazısına gıcık olduğum için güncelledim bende 1,3 ve 1.4 sürümleri arşivimde var serialsiz çalışıyo
-
Peki genel bir soru, şu anda piyasada olan hangi kartı önerirsiniz (0 )
Bende Phenom II X4 3,2 955 işlemci ve 2x2gb kingston 1333 mhz cl7 işlemci var.
Çatıda da 1 turksat 3a ve 1 thorsat var.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ayarların içinde en altda tercihler olması lazım tam hatırlamıyorum ana en altda tercihlere gir (evde değillim şuan)
neyse time shift var ona gir ister hdd den ister ramden ön bellekleme yaptırabiliyorsun ben ram seçtim istediğin kadar mb önbellekleme yaptırabilirsin
okadar mb kadar geri aldıra bilirsin
anı durdurabilirsin :)) ben mesela güzel dizileri geç izliyorum reklamlarda ileri sarıyom :)
tercihlerden kayıttan kayıt türünü ve kayıt klasörünü seçebilirsin aynı zasamda fotoda alabilirsin görüntüden
hoca o işe işte güvenlik duvarından engel koyarak hal edebiliyorsun dvbdreamda :) ben sırf her programı başlatınca güncelle yazısına gıcık olduğum için güncelledim bende 1,3 ve 1.4 sürümleri arşivimde var serialsiz çalışıyo
-----------------------------sağol hocam işe yarayacak bu :)
-
mc_rapier bunu yazdı:
Peki genel bir soru, şu anda piyasada olan hangi kartı önerirsiniz (0 )
Bende Phenom II X4 3,2 955 işlemci ve 2x2gb kingston 1333 mhz cl7 işlemci var.
Çatıda da 1 turksat 3a ve 1 thorsat var.
-----------------------------hoca skyvision kullanıyorum ben ama artık sanırım üretilmiyor..
zaten tanınmış pek fazla alternatif yok pinnacle ve skystar var yıllardın sky starı kullanan tanıdıklarım var
ama bana sorarsan çin alış veriş sitelerinden al 15-20 dolarlık bişi :D tak gitsin sana driver cdsini göndersin başka bişi istemez :)
çanağa gelince swichler içe yaramıyor 2-3-4-5 çıkışlı lnb ler var ben 3 çıkışlıda denedim kalite yerlerde :) tek çanak bağlı %90 sinyal alıyorum 1. mesajda gördüğün gibi :D
tv kartının markası ne olursa olsun driverı olsun bu programla açarsın hd codecklerinide atarsın hd yayın bile izlersin :D
ya bu arada 3d test diye bi kadal var 3 d yayın yapıyo onun ekran 3d desteklemesimi lazım gözlükle olurmu :D
-
hocam bende avermedia usb 2 harici uydu kartı var 2.elini kaça satabilirim
-
MagicSword bunu yazdı:
hocam bende avermedia usb 2 harici uydu kartı var 2.elini kaça satabilirim
-----------------------------avermedia alanlar çok pişman herkes elinden çıkarmaya satmaya çalışıyo geçen dahilisini 20 lirayamı ne satmışta arkadaş :D düşün artık
harici laptop kullananlara vermeye çalış onlar meraklı oluyor o işlerde şifre felan çözüyo de salla gitsin :D
---
%70 i avermedia :D
-
@dj, peki kartla birlikte tekrardan bir çanak çaktırmamız gerekicek değil mi ? hani o switcher yerlerde fln derken ?