DVD-Rw Marka Öneriniz (Tamirinden Anlayanda Bakabilirmi?)
-
Özür Dilerim Flood Yaptığım için ama 100 DVD siparişim var ve dvd-rw yok marka model yazın hemen alıcam :/
-
LG al aga köpek gibi yazıyo:) ASUS kullanıyodum bi sene gecmedi zaten arasıra kullanıyodum kendiliginden bozuldu garantiye yolladık verdikleri cvp güncelleme yapmışsınız garanti dışı.kendileri bile yapamadı kaldırdım attım.LG al aga
-
bence de lg al. Çünkü gerçekten iyi.samsung tavsiye etmem.
-
ver komisyonumu yapayım işte olm :)
-
533 Mhz DDR2 Ram alman gerekiyor :)
marka olarak Kingston yada CrossHair, OCZ tavsiye edebilrim
eski ramını söküp atacak ve yeni aldığın Rami tek olarak takacaksan 800 MHZ lik ram alabilrsin
ama eski ram ile birlikte kullanacaksan 533 almak zorundasın 800 destekleyip desteklemediğini de anakart markasından araştırmak gerekebilir
-
Hocam Ram'i halledicem anakart markam ilk sayfada yazıyo baktım DDR2 Desteği var :R
-
Philips almada beni çok ugraştırdı teknik servislerde.
LG alabilirsin hiç problem yaşamadım. -
dostum sadece marka yetmz kii :D marka ve model lazım tam olarak ddr2 ama 800 destekliyormu bakalım onu bilmek lasım tam model yaz da bakalım gigabyte in sitesinden destekleyip desteklemediğini
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam Bu bilgileri not aldım çok teşekkürler yalnız madem cevapladın bi soru daha sorayım Ben Ram alcam Biraz Hızlandırmak için Ama ne alıcam nasıl alıcam bilmiyorum daha doğrusu nasıl isticemi bilmiyorum.
Bi Kaç Bilgi
Yardımcı olursan sevinirim..
-----------------------------suan kullandığın 260mhz 500lük olur mu bilmiyorum ama 260lık ddr2 işini görür sanırım + kingstone
-
samsung kullanıyorum uzun zamandır hiçbir arızasını görmedim gerçekten çok sağlam bununla birlikte sony veya lg tavsiyemdir ama imkanın varsa samsung al derim nası olsa aynı para bari daha kaliteli