Dvd Rw Önerileriniz?
-
Ben DvD Rw almayı düşünüyorum,marka önerirseniz çok iyi olur hatta modeli ile birlikte sölerseniz çok daha iyi olur.
Şimdiden teşekkürler. -
hoja lg dışında hepsini al derim.ben aopen kullanıyorum 4 senedir.hiçbir sorun çıkmadı.modelini bilmiyorum ama aopen al derim...
-
Ya Label Flash die birşey varmış bu cd lerin uzerine kartuşsuz tek ton da baskı yapıyormuş.Ben bunun gibi bir dvd rw almak istiyorum.Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
NEC AD-7173A LabelFlash nasıl acaba kullanan varmı? -
LG sakin alma CD-DVD hep patlatio pat pat :D:D
Benim sana tavsiyem Philips'tir her zaman
-
Philiphs'in haricileri 10 numara ama dahilileride iyi philiphs öneririm bende.
-
Philips kullanıyorum bende memnunum. lg sakın almayın.test ettim. philips lgden 2-3 kat daha hızlı. ayrıca cdye baskı yapan o zımbırtı DVD-RW ayrı olarak bir sürücü ve pahalı.
-
bak şimdi dvd rw olayı kıl buzaman kadar çok maadur oldum o yüzden sana kesin bir tavsiye var öncelikle LG unut.. sonra philips in piyasada bisürü modeli var genellikle ordasında SolidBurn yazıyor ama seriside önemli bazı seriler hatalı mesela her dvd yi okumaz bazen yazar ama kendi yazdığı halde okumaz , kendi testlerimde eğer philipsle 10 dvd yi 8 x le yazdım ve 6 sı okumadı içinde dosyalar var ama dosyaları ne açabiliyorsun ne kopyalabiliyor sadece görüntü aynı dvdleri Asus çalıştırıyor işte eğer hiç hata yapmadan takılmadan mükemmel performans istiyorsan Asus al o dediğin baskı olayı asusda vardır mutlaka...
-
bok atmayın lan Lg ye fiyat-performans en iyisidir öle patlattığı felanda yok daha heç patlatmadı
-
kardeş bencede lg alma ben aldım elimde kaldı hiç kullanamadan bozuldu bence phılıps al
-
philips DL DVR-RW kullanıyorum mis gibi.:D. Çift katmanlısını yazar,tek katmanlsını yazar.mis mis.
-
writeMaster a.q ben bile bilmiyorum ne kadar yazdığımı canım sıkıldıkça yazdırırım hatta dvd-rw war 3 tane bişeyler yüklerim falan eşe dosta bişeyler dağıtırım sonra toplarım onları silerim :) ama bi defa itiraz etmedi abi yeter artık işkence çektiriyosun diye :))))
Toplam Hit: 2182 Toplam Mesaj: 20