DVD Writer [Sorun]
-
5 Tane Dvd'im helak oldu :( Allem ettim,kallem ettim yok yok yok olmuyor a.Q ! Yazıyor yazıyor %31'e gelince (bu rakamdan yola cıkarak sorunumu daşşağa almazsanız memnun olurum) tıkanıyor.Jumperla oynadım,içini açtım tozunu falan aldım,farklı bir yazdırma programı kurup denedim,okudum-üfledim ama yok yok yok a.Q ! Nedir bunun sorunu hocalar,ne olabilir ?
-
kardeş güçten olabilir. Bilgisayarın Besleme Kablosunu Başka Bir Pirize Takıp Birde Öle Çekmeyi Dene....
Tam Kesin Bişi Söleyemem Ama Olamaydabilir Yani:)
-
Walla su an elimde son bir dvd kaldı.Bakalım hele bi öneriler gelsin arasından en mantıklı hangisi gelirse onu denicem.Yoksa takdir edersin ki her ihtimale dvd yazmayı denesem iflas ederdim herhalde.. Onerin için teşekkürler bu arada...
-
nedemek önemli değil kardeş paylaşmak özgürlüktür;)
sen bilirisin dediğin gibi sana en mantıklı gelen öneriyi dinle:)
-
bence senin sorunun dvd writter den degil. dvd ler bozuk olabilir. aynı sey benim de basima gelmisti. sonra anladikki dvd writter saglam dvd ler bozuk. ne marka dvd almistin? hele ucuzlarindansa kesin dvd den dir.
-
Dvd'lerin 4Tanesi ReMOD'du ama 1 Tanesi Sony idi.. Hem daha önce ReMOD lara bile yazıyodu..Onun için bu ihtimali pas geçiyorum;ama ilgilendiğin için çok sağol...
-
Kardeş arkadaşınm dediği gibi dvd lerini değiştir farklı bi marka dene TDK dene mesela
-
Hep aynı dosyayı yazıyorsan bi değiştir derim belki de harddisk üzerindeki badsector'de yer alan bi dosyayı yazmaya çalılşıyorsundur. Sonra firmware update dene ayrıca markası ne bu muhteşem dvd-rw nin söyle bizde bilelim eğer LG'yse hiç boşa bizi yorma kaldır at çöpe NEC falan al.
-
lg yi çöpe mi atsın yokdaha neler lg kaliteli en azından evde kullanmak için ama böle full cd yazdıracaksa o marka neydi unuttum ama 150 ytl olan var ömürlük (bu fiyat cd rw dvd rw değil) ondan alıcak gerisi yalan
-
LG'nin kalitesiz olduğuna şahsi tecrübelerimle karar verdim. Sana iyi olabilir bi şey diyemem, ama beni hep yarı yolda bıraktı. Bu arada 150 YTL olan marka plextor
-
Scheme önerin matıklı geldi hacım (su bad sector olayı) önce bir programla bad sector taraması yaptıracam sonrada cekmek istediğim dosyayı başka bir bölüme taşıyıp ordan yazdırmaya çalışıcam çünkü bulunduğu bolum gerçekten problemliydi bu nasıl hiç aklıma gelmemeiş..Markasına geline evet Lg ama benim umudum war :)editli kısım:Scheme çok sağol hacım.Dediğim gibi yaptım.D'den C'ye atmaya calıstım döngüsel artıklık denetimi hatası verdi ama Allah'tan dosyaların rarlı halini saklıyodum hata versiği dosyayı D'den değilde rardan direk C'ye cıkarttıp yazdırdım ve suan %60 oldu yazıyo yani :)Eywallah..
Toplam Hit: 2226 Toplam Mesaj: 13